Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i en våningssäng. Kylskåp. Vattenkokare. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer, varav 1 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i enkelsäng. Kylskåp. Vattenkokare. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddbar soffa. Kylskåp. Vattenkokare. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Svit med privat pool.

Svit med privat pool. Balkong med havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddbar soffa. Kylskåp. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Badrum med badkar med dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Trappor från balkong ner till poolområdet med en pool, solstolar och parasoller.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.