Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp - en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i en våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp - en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer, varav 1 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp - en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong och havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp - en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Svit med privat pool.

Svit med privat pool samt balkong med havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. Trappor från balkongen ner till poolområdet med en pool, solstolar och parasoller. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp - en flaska vatten ingår vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.