Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen & gästfriheten pga förseningar av flyg & transfer vid ankomst var vi väldigt hungriga o trötta o det var någon timma kvar till köket öppnade på hotellet men det fixa mat till oss ändå , frågade hela tiden om de kunde hjälpa till med något el om de va ngt vi undrade över. Saknar de faktiskt . Blir fler ggr.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

174 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
60
Bra
 
23
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-11-29

av kaptenmy

Mysigt hotell

Vi åkte hit sommaren 2015. Fräscht hotellrum och stor balkong med fin utsikt. Maten var helt okej, salladen var super och den grekiska fetaosten var ljuvlig. Det fanns en del nivåskillnader på hotellområdet så vi fick daglig motion i benen. Hotellets strand var ingen höjdare så vi badade bara i poolen. Vid poolområdet fanns en poolbar med flera goda lunchalternativ. Vi tog oss till centrum och shopping genom att gå ner till hotellets strand, ta höger gå längs vattenbrynet tills vi kom fram till en större väg. Tog vänster där och gick 200 meter längs den vägen så kom vi fram till centrum. Rekommenderar hotell Clara om målet med semestern är att njuta av solen och ha det gott!

 
2016-07-26

av StefanL2248 Tyresö, Sverige

Gemytligt och vackert beläget

Detta hotell kan varmt rekommenderas om du söker lugn och ro, milsvidd havsutsikt och personlig service. Hotellet ser alltid till att du får det bästa. Rummen är stora och personligt inredda. Bra frukost. Hotellet är beläget högt upp så tänk på att nivåskillnader förekommer. Stranden direkt nedanför lockar ej till bad, däremot finns fina stränder nära.

 
2016-07-15

av anepet1 Malmö, Sverige

Svårslagen utsikt

Besökte Lesbos och hotell Clara i år. Tyvärr svek turisterna pga att Lesbos tidigare tagit stort ansvar för flyktingmottagning. Såg inga flyktingar men många hotellägare o restauranger som tog emot oss med öppna armar. Så även på hotell Clara. Hotellet har den mest fantastiska utsikten du kan föreställa dig. Poolen ligger en bit neråt stranden och du har en fantastisk utsikt över Medelhavet från poolområdet. Stor och rymlig pool med en poolbar med god mat och kylda drycker. Frukostbuffén som är fantastisk och den magiska utsikten över bukten gör att man gärna dröjer sig kvar länge här. Här kan du också äta en god middag framåt kvällen. Rummen är helt ok. I vårt rum hade kanske badrummet och duschen behövt en ansiktslyftning. Fortfarande samma härliga utsikt frän balkongen. Städningen var punktlig och perfekt utförd. Inom hotellet finns stora nivåskillnader som bidrar till charmen men du behöver lite krafter för att ta dig uppför alla slingrande trappsteg men det är det väl värt. Läget är något avskilt. Hotellet ligger en lagom strandpromenad från Petra som är en fantastisk liten stad. På tio minuter kan du ta dig med taxi till en ännu lite större fantastisk stad. Vi skulle gärna återkomma och önskar både för Lesbos skull och hotellets att turisterna återvänder till denna fantastiska ö.

 
2015-08-15

av 430ingemars Örebro, Sverige

Trevligt litet hotell

Besökte Lesbos tillsammans med min fru. Hotell Clara var verkligen fint, men låg lite långt ifrån byn. Buss fanns dock en bit ifrån. Rent och snyggt. Mycket bra frukost. Fin utsikt från balkongen. Tyvärr ganska hård säng. Mycket bra frukost och trevlig personal. Fint poolområde och bra mat i poolrestaurangen. Restauranger i närheten med mycket god mat och rimliga priser.

 
2015-08-05

av Katarina K Krokom, Sverige

Mycket trevligt och mysigt

Ett väldigt trevligt hotel med bra rum, fantastisk utsikt och bra mat, framför allt i poolbaren. Prova deras stekta sardiner, super med grekisk sallad och tzatziki. Åt otroligt goda tomater, feta och äggröra varje morgon till frukost😀. Vi åt i övrigt väldigt god mat överallt i Petra och Molivos. Rekommenderar att hyra bil någon eller några dagar för att lätt ta sig till byar och städer i närheten. Trevligt poolområde. Stranden nedanför är okej, men det är inte långt till Anaxos med riktigt bra strand. Rekommenderar badskor eftersom stränderna är grovkorniga och väldigt varma. Trevlig och hjälpsam personal. Strandrestaurangerna nära Clara har också god grekisk mat. Enda nackdelen kan vara att det är mycket trappor eftersom hotellet ligger på en sluttning. Sängarna var också lite hårda. Annars allt toppen.