Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Utsikten och läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


7 av 10

+
Personalen Boendet var fint stort rum och badrum
-
Det levde upp till vad vi förväntade oss Dock låg det lite utanför men 15 min promenad så kom man både till Petra eller Anaxos 👍

Bekräftad gäst: 2023-10-01


7 av 10

+
Den enda serveringspersonalen som fanns från tidig morgon till sen kväll, ung tjej på 23 år som var mycket serviceinriktad. Otroligt fin utsikt.
-
Över 100 trappsteg från poolen till vårt rum. ( viss nivåskillnad enligt er). Strand 100m är ej badstrand, stenigt och en massa torkat sjögräs. Lokala drinkar består endast av Ouzo med vatten.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


8 av 10

+
Det lugna läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


8 av 10

+
Maten, läget och servicen.
-
Dryckerna .

Bekräftad gäst: 2023-08-20


8 av 10

+
Utsikten och poolen (dock stod det sötvattenspool i beskrivningen när vi bokade).
-
Ta bort all inklusive och satsa på ett antal goda rätter att sälja istället. Öppna en butik eftersom det är långt att gå till närmsta by.

Bekräftad gäst: 2023-08-13


7 av 10

+
Saltvattenspoolen och personalen.
-
Tala om att det ligger "lite i utkanten av Petra". Mycket backigt område. Kan tom vara lite svårframkomligt för vissa. En liten bit att gå till närmaste supermarket och strand. Saltvattenspool (inte alla som gillar det!). ENKLARE All-inklusive, inte så mycket som ingick.

Bekräftad gäst: 2023-08-06


10 av 10

+
Utsikten, lugnet.
-
Jobbig väg till och från poolen i den värmen. Tog bara tre minuter men var riktigt svettigt. Någon med dåliga knän är det inte bra för.

Bekräftad gäst: 2023-07-23


9 av 10

+
Otroligt fin utsikt från restaurangens terrass och bra service samt trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

186 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
61
Bra
 
24
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-08-06

av LuddeVK Mariestad, Sverige

Hemskt hotell

Ett hotell som absolut inte bör besökas! Rummen är fruktansvärt illa; smutsiga, svartmögel i badrummen och sängar hårda som sten. Poolen är så salt att det gör ont att bada i den. Fullt med getingbon under trädäcket vid poolen. Otrevlig personal. Dåligt matutbud, endast lokala grytor och liknande. Maten kunde inte ens hållas varm utan mestadels var ljummen/kall. All Inclusive-konceptet är inte ett All Inclusive-koncept. Du har inte tillgång till en enda cocktail utan endast billigt och fruktansvärt illasmakande rött och vitt vin. Utöver måltiderna finns ingen mat/snacks att tillgå. Läsk måste du be om hos den otrevliga personalen som sedan häller upp den ifrån billiga 2L-flaskor. Du blir erbjuden ett glas till maten! Kort och gott, åk inte dit.

 
2017-11-29

av kaptenmy

Mysigt hotell

Vi åkte hit sommaren 2015. Fräscht hotellrum och stor balkong med fin utsikt. Maten var helt okej, salladen var super och den grekiska fetaosten var ljuvlig. Det fanns en del nivåskillnader på hotellområdet så vi fick daglig motion i benen. Hotellets strand var ingen höjdare så vi badade bara i poolen. Vid poolområdet fanns en poolbar med flera goda lunchalternativ. Vi tog oss till centrum och shopping genom att gå ner till hotellets strand, ta höger gå längs vattenbrynet tills vi kom fram till en större väg. Tog vänster där och gick 200 meter längs den vägen så kom vi fram till centrum. Rekommenderar hotell Clara om målet med semestern är att njuta av solen och ha det gott!

 
2016-07-26

av StefanL2248 Tyresö, Sverige

Gemytligt och vackert beläget

Detta hotell kan varmt rekommenderas om du söker lugn och ro, milsvidd havsutsikt och personlig service. Hotellet ser alltid till att du får det bästa. Rummen är stora och personligt inredda. Bra frukost. Hotellet är beläget högt upp så tänk på att nivåskillnader förekommer. Stranden direkt nedanför lockar ej till bad, däremot finns fina stränder nära.

 
2016-07-15

av anepet1 Malmö, Sverige

Svårslagen utsikt

Besökte Lesbos och hotell Clara i år. Tyvärr svek turisterna pga att Lesbos tidigare tagit stort ansvar för flyktingmottagning. Såg inga flyktingar men många hotellägare o restauranger som tog emot oss med öppna armar. Så även på hotell Clara. Hotellet har den mest fantastiska utsikten du kan föreställa dig. Poolen ligger en bit neråt stranden och du har en fantastisk utsikt över Medelhavet från poolområdet. Stor och rymlig pool med en poolbar med god mat och kylda drycker. Frukostbuffén som är fantastisk och den magiska utsikten över bukten gör att man gärna dröjer sig kvar länge här. Här kan du också äta en god middag framåt kvällen. Rummen är helt ok. I vårt rum hade kanske badrummet och duschen behövt en ansiktslyftning. Fortfarande samma härliga utsikt frän balkongen. Städningen var punktlig och perfekt utförd. Inom hotellet finns stora nivåskillnader som bidrar till charmen men du behöver lite krafter för att ta dig uppför alla slingrande trappsteg men det är det väl värt. Läget är något avskilt. Hotellet ligger en lagom strandpromenad från Petra som är en fantastisk liten stad. På tio minuter kan du ta dig med taxi till en ännu lite större fantastisk stad. Vi skulle gärna återkomma och önskar både för Lesbos skull och hotellets att turisterna återvänder till denna fantastiska ö.

 
2015-08-15

av 430ingemars Örebro, Sverige

Trevligt litet hotell

Besökte Lesbos tillsammans med min fru. Hotell Clara var verkligen fint, men låg lite långt ifrån byn. Buss fanns dock en bit ifrån. Rent och snyggt. Mycket bra frukost. Fin utsikt från balkongen. Tyvärr ganska hård säng. Mycket bra frukost och trevlig personal. Fint poolområde och bra mat i poolrestaurangen. Restauranger i närheten med mycket god mat och rimliga priser.