Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro på ett äldre men charmigt hotell. Häng vid poolen eller på stranden och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten och läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 184 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Clara Resort har ett stort och härligt poolområde med en pool som har en barnsektion. Solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Poolbar som även serverar enklare rätter.

Bufférestaurang som erbjuder enklare grekiska specialiteter och internationella rätter. Hotellet fokuserar på att använda lokala råvaror i säsong, har en egen örtträdgård och en egen produktion av olivolja som de använder vid matlagning. Bar som är öppen kvällstid där cocktails kan köpas.

Kostnadsfritt wifi.

Måltider

  • I vissa rum ingår frukostbuffé, i andra ingår All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-09.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-14.30.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och ett fåtal lokala drinkar, kl. 11.00-17.00 samt kl. 18.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Miramare (Lesvos)

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 är ett hemtrevligt boutique-hotell i engelsk lantlig stil. Själva byggnaden härstammar från 1821 och har sedan 2008 varit ett hotell. Hotellet ligger på norra Lesvos, i den vackra byn Petra, nära Molivos. På hotellets veranda kan du sitta och koppla av i sköna soffor eller lägga dig och läsa en bok i hängmattan. Efter en kort promenad kommer du till Petra där du kan slå dig ner och njuta av grekiska specialiteter, grillad fisk och ett immigt glas med Retsina.