Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Alma Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet med tre ord. bäddar

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheter.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.