Dubbelrum

Dubbelrum med gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Kylskåp och tv som har satellitkanaler. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med minikök som har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Alma Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Kylskåp och tv som har satellitkanaler. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet med tre ord. bäddar

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat sovrum/minikök med möjlighet till extrabäddar. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv. Gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 3-4 personer.