Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer. Tvårumslägenheter för 3-4 personer. Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområdet och restaurangen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 94 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alma Beach har ett fint poolområde med en pool med barnsektion. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår. Poolbar som serverar dryck, snacks och enklare rätter. À la carte-restaurang som är öppen för middag. Bar kvällstid. På stranden finns ett mysigt ouzeri/taverna (ej i hotellets regi) som många av hotellets gäster besöker.

Ca 1 kilometer till centrum av Petra, och ca 8 kilometer till Molyvos som är den lite större byn i området. Solstolar och parasoller på stranden är mot avgift.

Måltider

En- och tvårumslägenheter:

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé

Dubbelrum, superiorrum och kampanjrum:
Ingår:

  • Frukostbuffé

Säsongsinformation

Trappor och nivåskillnader inom det vidsträckta hotellområdet. Ljud från huvudvägen kan uppfattas som störande för vissa delar av hotellet. Backe ner till stranden Avlaki.

Alla hotell, Petra

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Miramare (Lesvos)

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger strax utanför Petra och bjuder på en vacker utsikt över havet och här kan du finna lugnet vid hotellets infinitypool - långt borta från turiststråken.

Shining Star

Shining Star - ett enklare lägenhetshotell i Petra på norra Lesvos med gångavstånd till såväl den grovkorniga stranden som tavernor i byns centrum.

Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro. Häng vid poolen eller på stranden och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!