Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

86 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
24
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2011-09-05

av Chriister Å Nacka, Sverige

Ett fantastiskt hotell

Jag var på Alma Beach hotell 2 veckor i augusti. Hotellet var helt fantiskt. och servicen var jättebra. Jag hade glömt min laddare till mobilen och frågade om de hade någon att låna ut. Hon letade runt i receptionen och hittade en,. Jag frågade hur länge jag fick låna den och hon svarade hela semestern. Vi lånade en korkskruv av baren och det var bara att behålla tills vi åkte hem. Hotellets frukost var för mig rena drömmen (plus 7kg). Det var uppdukat 3 olika sorters omeletter, kokta ägg, korv, ost, skinka, fetaost, frukter, grönsaker ja där fanns det mesta. Plus då en härlig utsikt över bukten och hotellområdet där man satt på frukostaltanen i solen. Vårt rum var ett vanligt rum (rum 609) men utsikten från vår stora balkong var fantastisk över havet och in över Petra. Det var hotelets näst bästa utsikt. På Apollos hemsida har de ett foto från grannbalkongen över landskapet, av det så förstår jag ju att vi hade de bästa utsikten över Petra. För mig var detta förmodligen den bästa semesterresan någonsin Chriister Åkesson, Nacka

 
2011-08-08

av mamma064 Stockholm, Sverige

Vi gillade det verkligen och kommer att åka tillbaka nästa år

Toppenbra genuin ö med låg prisnivå Mycket sevärdheter på ön som är ganska stor Vi hann inte utforska hela ¨på en vecka så vi får ta det en annan gång igen Kanske inte så mycket partaj men i övrigt känndes det genuint Grekiskt. Befolkningen kändes inte turisttrött som det ibland kan vara. Bra mat på många restauranger men prova gärna att åka upp i bergen till den lilla byn Petri och prova någon av resturangerna där toppen gott !! Överlag många fina sand stränder

 
2011-06-27

av blin23 Stockholm, Sverige

Bra utbud på hotellet men dåliga rum

Ett trevligt hotell med stort poolområde med tillhörande bar/servering. 2 minuter ned till mycket trevlig mindre strand med gratis solstolar och två mysiga restauranger (10 minuters promenad till Petra finns större stränder med fler solstolar och restauranger...). Bra frukostbuffé. Däremot var rummet vi fick dåligt. Små svarta myror hade en tendens att krypa in i rummet från vår uteterass. Vissa kvällar var värre än andra ifall vi råkat spilla lite solkräm på golvet el dyl. Då var det hundratals myror på golvet! Inte så fräscht att gå och lägga sig i lakan där man var tvungen att borsta bort myror. Dessutom hade vi 9 av 10 gånger enbart saltvatten i kranen/duschen. Mycket konstigt för ett i övrigt fint hotell.

 
2010-08-24

av Lindiz80 Stockholm, Sverige

Underbart hotell med underbar utsikt samt mysigt, lyxigt och lugnt.

Underbart och mysigt hotell som låg nära till havet, stranden och staden Petra. Hotellet ligger uppe på ett berg som ger en fantasiskt utsikt. Hotellet är också väldigt fint och lyxigt. Poolområdet är lugnt vilket vi värdesatte då vi reste utan barn. Lunchrestaurang och bar hade bra utbud och god mat och låg precis bredvid poolen. Inga överpriset. Lunchrestaurangen hade dock "endast" öppet till kl 16 och man kanske hade sett att den skulle varit öppet längre. Poolen stängde kl 18:30 vilket kanske var lite tidigt. I helhet var allt jättetrevligt och personalen var tillmötesgående och rummen var mycket fräsha med städning 6ggr per vecka. Det rummet vi bodde i hade även en mycket uppskattad AC som vi kunde bestämma kyla/temeratur på själva. Detta behövdes då det var upp till 43grader utomhus i solen.

 
2010-06-15

av Vonnis Blentarp

Jättetrevligt hotel på ett fantastiskt läge

Hotellet var mycket trivsamt och vackert placerat med havsutsikt. Välskötta planteringar, trevlig personal och god mat. Rummet snyggt med bekväma sängar, välfungerande aircondition, tyst och lugnt. Frukostbuffen var härlig! Vänlig personal, kan varmt rekommendera det här hotellet.