Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 50 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Familjärt och välkomnande. Lugnt och tryggt. Superbra service och hjälpsamt bemötande. Skulle lätt kunna tänka oss att återvända till detta hotell som dessutom är prisvärt.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-14


6 av 10

+
Personalen.
-
Ofräscha rum med mögliga duschdraperier, mögel vid duschhållaren, rost vid hel fönstret, ostädad kyl mat och drick rester i, konstig doft från ac.

Bekräftad gäst: 2024-07-14


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-07


7 av 10

+
Theodor och restaurangen
-
-

Bekräftad gäst: 2024-07-07


7 av 10

+
Fantastisk personal var det absolut bästa med hotellet.
-
Sängarna var väldigt hårda. Wifi fungerade inte alls i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


9 av 10

+
Poolområdet var helt underbart och personalen var så vänliga och service inriktade
-

Bekräftad gäst: 2024-06-30


8 av 10

+
Tyst
-

Bekräftad gäst: 2024-06-30


10 av 10

+
Underbart, tidlöst hotell mitt i naturen med olivträden och havet och oleandern framför ögonen i varje stund. Familjeägt hotell med underbara människor som ger sitt allt för att ge gästerna en fantastisk semester. Hemgjord fin frukost och god mat i restaurangen. Genuint och magiskt!
-

Bekräftad gäst: 2024-06-30


10 av 10

+
Toppen mottagna trevligt familjehotell. Finns inget klaga på. Underbara människor super service
-
Finns inget art klaga på

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
3-star hotel but 5-star about owners, staff, food and service. A great place, not to crowded, great hotel pets and the best surroundings.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
14
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2024-07-12

av Goran R

En familjärt och lugn hotell

Väldigt familjärt hotell, bra service, nära till stranden och en fantastisk fin solnedgång. Det är lugnt, rena rum och ren pol. Många fina stränder runt omkring. Hotellet har allt man behöver, bra frukost som går åt den grekiska hålet. Ett liiiitet minus att det är ständigt kö till kaffe maskinen.

 
2023-10-02

av Kristina Ö

Härlig semester på Akti Hotel

Ett underbart hotell med ägare och petsonal som gör allt för att du ska trivas. Fina renoverade rum. Välstädat. Fint poolområde. Fyra gånger dag/kväll skjutsar/hämtar ägarna gäster till och från Molyvos stad utan kostnad. Vi trivdes så bra och vill absolut resa hit igen!

 
2023-06-11

av luren511 Estoril, Portugal

Charmigt familjehotell

Familjärt hotell där värdarna ger 100% för att göra vistelsen så trivsam som möjligt. Vi var helt nöjda med allt från mat till städning, service hjälp hyra, utflyktstips mm. Läget känns lugnt och avkopplande men ändå med närhet till Molyvos med allt vad det innebär.

 
2023-06-05

av 355tede Uppsala, Sverige

Bästa hotellet

Ett mycket bra hotell med så trevlig personal och god mat, vi tillbringade en lunch och eftermiddag vid poolbaren tillsammans med trevliga människor från Wales , Liverpool och Canada. Och åt jättegod greksallad, calamares frites och gott kallt vin. Rekommenderas!!

 
2024-06-24

av Christel A Arnhem, Nederländerna

Gastvrij en ontspannend

De aankomst was ontzettend gastvrij en hartelijk. Ik had een kamer met het mooiste uitzicht ooit. Handdoeken werden dagelijks aangevuld. Het ontbijt is in buffetvorm en voor elk wat wils maar vooral ook huisgemaakte lekkernijen. Ook het avondeten is prima en je kan a la card eten of kiezen van het bord waar specialiteiten opstaan. Het zwembad heeft genoeg ruimte en fijne ligstoelen en -bedden. Molyvos is te belopen (ongeveer 20 minuten) maar de weg ernaar toe is wat steil. Vanuit Molyvos kan je met de Villagetrain naar Petra (leuk dorpje) en Anaxos. Deze trein brengt je ook bij de burcht van Molyvos mocht je daar niet naar toe willen lopen. Vanuit het hotel gaat er ook een shuttlebus. Het personeel is erg vriendelijk, Dimitra en Theodore in het bijzonder. Zij hebben bijgedragen aan een geweldige vakantie.