Vliho Bay Boutique Hotel

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Vill du uppleva genuin grekisk gästfrihet är Vliho Bay Boutique Hotel ett bra val. Vi rekommenderar att du hyr bil för att på egen hand ta dig runt på vackra Lefkas. Stannar du på hotellet bjuder poolområdet till svalkande dopp och i baren kan du beställa enklare rätter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personslen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 16 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vliho Bay Boutique Hotel är ett mysigt hotell som ligger i norra Geni på Lefkas. Poolområde med gratis solstolar och parasoller samt handduksservice. Pool-/snackbar. Restaurang som serverar lunch och middag. Ca 50 meter från hotellet finns en liten nyanlagd privat strand. Till närmsta större strand, Dessimi, är det ca 3,5 kilometer.

Reception som är bemannad dagtid. Möjlighet att hyra båt, cyklar, mountain bikes och kanot. Gratis deponering i receptionen. Gratis wifi i allmänna utrymmen.

Vi rekommenderar att boka hyrbil under vistelsen. Gratis parkering. Lokal trafik. Till byn Geni är det ca 1 kilometer och här finns minilivs samt några få restauranger. Till centrum i Nidri är det ca 8 kilometer. Dagtid finns det taxibåt till Nidri mot avgift.

Måltider

Frukost.