Kundomdömen om Vliho Bay Boutique Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personslen
-
Lite mera utbud ang mat

Bekräftad gäst: 2021-08-10


9 av 10

+
Lugnt och skönt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

+
Vänligheten hos hotellägarna och deras service var verkligen det bästa vi varit med om, lugnet och den familjära stämningen.
-
Maten var absolut okej men frukosten kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

+
Lugn och ro. Trevligt personal. Altan mot havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

+
Värdparet , servicen med båt till Nidri, rent fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

+
Ägarna helt underbara gjorde allt för man skulle trivas och må bra. Verkligen måna om sina gäster❤️ Vill man åka för bara ha det lugnt och skönt är detta hotell perfekt tyst och skönt. Vill man ha liv och rörelse fanns möjligheter åka in med taxibåt på 3-4 min
-
Finns inget som jag saknade lugnt skönt . Fanns möjligheter som låna cyklar,båt, hyra bil.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

+
Gästvänligheten och atmosfären
-
Information om att stränderna

Bekräftad gäst: 2019-07-22


5 av 10

+
Trevlig ägare o personal
-
Fler bilder på hotellet o bättre info om läget. Som är en bra bit ifrån Nidri o närmaste badstrand 4 km!

Bekräftad gäst: 2019-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
4
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-16

av dennyandreasson Göteborg, Sverige

Otroligt vacker byggnad

och mycket fräscha rum.... Frukosten var inte bra kan vara mycket bättre om man fräschar till utbudet. Liten pool men ändå tagit vara på utrymmet på den lilla gården innanför. - minus låg lite off och man måste ha en vespa eller bil för att ta sig runt bukten in till stan. + Lugnt område med en del restauranger i närheten. Fanns en liten vik nedanför hotellet som man kunde bada i havet. Om det var fräsch vatten vet jag inte då det var en vik och mycket båtar i vattnet. Vill man ta sig ut till rik´tiga havet måste man ha bil eller vespa att ta sig runt till platser på ön för bad. Men en fin upplevelse och det finns fantastiska platser och fina vatten.

 
2018-08-15

av johnnylidfors66 Sölvesborg, Sverige

Wow vilket hotell ,fantastisk service,fina rum mm

Yannis och Vicky driver detta hotell och gör sitt yttersta för att du skall trivas och få bästa tänkbara service. Ligger vackert med berg och grönska runt omkring,allt rent och fräscht på hotellet,personal som också ger det lilla extra, frukost som ingår är helt perfekt start av dagen. De har en egen liten strand (förutom pool på hotellet) som du når med en kort promenad. Lungt ,harmoniskt, vackert , familjärt och lagom av allt som en semester behöver ha. Man behöver hyra bil,cykel eller ta en taxi för att ta sig till "citykärnan" ca 7 km bort eller upptäcka ön. Detta var vår första resa till Grekland och vi tänker resa tillbaka hit för vi vart förälskade av detta hotell och vill upptäcka mer. Vickys engagemang av skadade och sjuka djur på ön som kom på tidig morgon och kväll för att få mat,medicin och allmän koll, samt ev. veterinär besök är helt fantastisk. man såg oftast dem ej på dagen de är skygga och håller sig undan. Alla restauranger och hotell runt ön har katter som gör nytta.

 
2021-08-09

av dinamadsen København

Loved it!

It is a wonderful hotel in Yeni. Everything was perfect from the owners to the staff to the rooms, pool and view. We had the best time. The nearest bigger city is across the bay but the owner offers rides in his boat. In general they are so helpful with everything from calling the rental business when we had problems with our rented rtv to recommending restaurants and sites to visit. And Lefkas was a wonderful island.

 
2019-10-09

av shimony783 Haifa, Israel

Simply 10 excellent hotel

The room and the public area was clean and tidy. The owner Vicky & Yannis were very friendly, eager to help at any time. The breakfast was good , variety of of food. The swimming pool area beautiful design comfortable and clean. The hotel is located in a very good location to explore Lefkada. Recommend to stay in this hotel , certainly we will visit Lafkada and stay in this hotel

 
2019-08-19

av meerievk

Quiet cozy hotel

We were concerned whether the hotel is located too far from Nidri but we rented a scooter (100€/5 days) by which it took 10 minutes to the Nidri town. The taxi was 13€ one way and the hotel took 5€ one way if you asked them to drive you by the boat over the bay (3-5 mins) and the hotel was only available for giving a ride until 8pm so if you like to stay late in the town, you will have to take a taxi. Also the hotel said there should be taxi boat back from the town but as we asked around, no one from our hotel had found any and the one we found said their minimum fee was 30€... Also we had many many flies in our bathroom although they sprayed them once we told the hotel but the flies came back.., and the breakfast was pretty boring. The pillows were hard. But the hotel looked better live than in pictures. The pool is nice and the little beach was also great! The staff is friendly. Rooms are clean. And they had free sup boards for beach activity!! Probably would stay here anyway again as I enjoyed the peace and private beach. if you don’t feel like “traveling” to town each night there are some tavernas within walking distance.