Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


9 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


8 av 10

+
Trevlig personal och bra service
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-30


3 av 10

+
Att jag kunde lägga till pengar, 100 E för stt få ett rum mot bsksidan
-
Byggarbetsplats på halva hotellet. Extremt lyhört från gata och från fåglar som bodde inne i hotellet och trapphuset.

Bekräftad gäst: 2022-05-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
21
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2017-09-23

av 653mikaels Klippan, Sverige

Bra ställe

Litet mysigt ställe perfekt beläget mitt i byn med bara 50 m till stranden mitt i byn och 150 m till strandpromenad och alla restauranger. Trevlig personal alltid med ett leende på läpparna och mysig pool på baksidan av hotellet. Bor gärna här igen

 
2012-05-23

av Kent B Varberg, Sverige

Santa Maura/Nidri

Mycket fint litet hotell med bra läge.Stora rum och balkonger och ett mysigt litet poolområde med sol på eftermiddan.Städningen var bra. Ett litet lagom pentry, duschen var liten men det är dom ju alltid i Grekland.Stor och bra dubbelsäng.Vi hade en underbar vecka,kan rekomenderas.Vi tyckte inte det var högljutt men vi var ju där på lågsäsong.

 
2011-08-03

av swedishsusy Stockholm, Sverige

dålig städning och högljutt

Santa Maura hade en trevlig bakgård med pool, och som tur var hade vi balkong åt det hållet. Det var nämligen väldigt högljutt på morgonen, och jag kan tänka mig att de som hade rummen mot huvudgatan hade det bra mycket värre. Rummet var dåligt städat när vi kom, och inte blev det bättre under veckan heller. Badrummet luktade avlopp. Sköna sängar och kuddar var det i varje fall!

 
2022-09-10

av izaura08

CANCEL OUR RESERVATION THAT DAY WE WERE ABOUT TO ARRIVE

Never choose that place. They cancelled our booking cause some wanted to stay longer!! That’s unacceptable. They took our money and they ask us to search for an other hotel. Unprofessional and ridiculous behaviour. I don’t recommend to anyone!!!

 
2022-08-04

av Y8435JCjohannaj

Nice apartments in the center

We visited the hotel in July. We stayed for 14 days and had a really nice time. There is only a handful of accommodations at the centre and this is the only one that it is central and at the same time right next to the beach (only 50 meters). The pool area is a small oasis in the heart of Nydri. The rooms are very well insulated so although we stayed at the street side the noisy bars around were not a problem. If someone prefers to sleep with open corridors should definitely ask for the pool side. The private parking was also very helpful. Cleaning was done everyday and every third day they had the sheets and towels changed. The frozen yogurt cafe had nice cold coffee and the frozen yogurt tasted like real yogurt (very rare).