Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Vissa dubbelrum är i etage, specifikt rum kan inte garanteras. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Små badrum med dusch och wc som kan finns på entréplan eller på sovloftet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badrum eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Ett vardagsrum och ett sovrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 42-46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.