Ionian Blue

  • Infinity-pool med havsutsikt
  • Hög relaxkänsla
  • Privat badbrygga
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På Ionian Blue kan du vänta dig både drömlikt läge och hög standard! Antagligen blir poolområdet den stora favoriten – där kan du ta plats i sol- eller barstolen och njuta av den sagolika utsikten mot havet. Kanske kommer du också att glädjas åt den uppvärmda inomhuspoolen och möjligheten till sköna kroppsbehandlingar.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

utsikten när vi till slut fick byta rum
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 595 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ionian Blue är ett fint hotell i Lefkas, byggt i etage och beläget i vackra omgivningar vid vägen mellan Nikiana och Nidri. Här finns ett poolområde som har en infinitypool med utsikt mot havet. Liten separat barnpool. Det finns även poolbar samt gratis solstolar och parasoller.

Vill du bada i havet finns en privat brygga med stegar ner i havet för hotellets gäster. Den ligger ca 50-200 meter från hotellet. Vid bryggan finns ett trädäck med gratis solstolar och parasoller där du kan njuta av havets fläktar. Uppvärmd inomhuspool, bastu, litet och enkelt gym samt ansikts- och kroppsbehandlingar.

Hotellet har restaurang och flera barer. Room service (kl. 7.00-23.00). Vissa av hotellets faciliteter är mot avgift. Närmsta strand är en stenstrand och ligger ca 1,5 kilometer från hotellet. Ca 5 kilometer till Nidri. För att ta sig in till centrum rekommenderar vi en hyrbil. Busshållplats för lokalbuss ca 200 meter från hotellet. Tvättservice mot avgift.

Måltider

Frukost.