Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt var helt Magiskt !!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-15


6 av 10

+
Området vid havet och poolen, mycket bra, service där helt ok, inte mer. Hotellets läge riktigt fint.AC på rum var ok.Wi-fi funkade.
-
Restaurangen är inte bra(den på samma vån som receptionen), de fick en chans, de kunde inte ens klara att grilla en rib-eye stek medium trots att de sa att ”you can’t make it well done” berättade för dem att det vi fått var well done, fick ingen reaktion på det eller erbjudande att byta. Engelskan är riktigt knackig både i reception o restaurang , så fort man försöker förklara ngt så tappar de tråden, efter ett par försök så gav jag upp. Upplevde att de flesta som jobbade på hotellet ville göra ett bra jobb men om man inte förstår Engelska blir det svårt. Ett av våra rum hade kylskåpet stående på golvet i rummet + hade ingen duschvägg, detta innebar att hela badrummet blev blött.Det fanns inga glas på rummet, när vi fixade med baren så tog städerskan ut dem från rummet.Fick gömma glasen😂🙈🤷🏽‍♂️

Bekräftad gäst: 2022-08-09


5 av 10

+
Mat o bryggan vid havet
-
Spa avdelning och övriga utrymme var väldigt slitigt och dåligt underhållet.

Bekräftad gäst: 2022-08-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-08


3 av 10

+
Utsikten! Jättefin brygga vid stranden. Trevlig lunch service vid stranden och bra mat där som gjorde att det vägde upp.
-
Dålig service, smutsigt ostädat! Mycket som inte fungerade, inget kallvatten, stopp i toa.mm På en vecka var det 3 st bröllopsfester på sen natt/morgon med mycket hög musik!!! Detta gjorde det omöjligt att sova och vi fick byta rum under en natt då det var fest precis utanför vårt rum…kände oss inte utvilade efter veckan. Kändes som hotellet inte fick omvårdnad längre och personalen vissa av dem var nonchalanta och inte glada.

Bekräftad gäst: 2022-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

622 omdömen
Utmärkt
 
160
Väldigt bra
 
118
Bra
 
138
Mindre bra
 
98
Underkänt
 
108

5 senaste omdömen

2021-08-02

av jottac Skärholmen, Sverige

En 5-stjärning hotel???

Jag anser inte att standar varsom en 5-stjärning hot. Vi hade en suite med privat pool, men solstolarna hade sätt bättre dagar... De knakade och vajade... Oförskämt för en 5-stjärning suite. Poolen var okej fast det såg smutsig ut på botten. Frukost och middag var sådär.

 
2019-07-12

av Cecilia L Stockholm, Sverige

Underbar utsikt!

Både jag och min sambo blev helt tagna av utsikten från hotellet och vår balkong. Superfint poolområde. Mysigt med brygga nere vid vattnet då det blir lättare att hoppa i. Gratis solstolar. Bra frukostbuffé och sköna sängar. Känns som dem rustat upp mycket om man läser gamla kommentarer ifrån tidigare år.

 
2018-09-26

av Sarasthlm8 Stockholm, Sverige

Detta är inte ett 5 stjärnig hotell

Detta är inte ett 5 stjärnig hotell som det säger säg vara, jag skulle lätt sig 3 stjärnig förutom utsikten och poolområdet trots att poolen inte var den renaste som får 4 stjärnor. Frukosten var inte heller så bra, de två juicerna som fanns smakade ren socker så våra barn fick inte dricka det, istället fick vi beställa färskpressad apelsinjuice som konstade 3,5 euro. Sängarna och kuddarna var rena skämtet och ännu värre var wi-fi, det enda området wi-fi funkade ok var i lobbyn och i restaurangen. Vill ändå passa på att tacka Vasiliki i receptionen som efter första natten uppgraderade vårat hemska rum som var i så dåligt skick att jag nästan började gråta när jag såg det. Killen i poolbaren var oxå en toppenkille och väldigt serviceminded. Om man åker hit ska man vänta sig ett 3 stjärnig hotell!!! I övrigt var Lefkas helt underbart

 
2015-08-05

av myfeliciar Stockholm, Sverige

Bästa hotellet jag bott på!

När jag och min sambo först kom till hotellet juni förra året tappade vi båda hakan. Helt fantastisk standard, underbar havsutsikt från balkongen, med berg i horisonten. Mysig liten säng på balkongen. Otroligt fräscht rum (vanligt dubbelrum). Sängen hade kunnat vara mer bekväm, men ändå helt ok. Väldigt fin pool, sköna stolar, superhärligt att man kan gå ner till hotellets brygga, och beställa mat dit! Vi hyrde en fyrhjuling som vi åkte runt hela ön på hela veckan. Långt uppe i bergen, genom pitoreska små byar, till fantastiska klippor och ensamma stränder. Underbart, helt enkelt. Lagom när in till den lilla staden (ej Lefkada).

 
2012-05-30

av Maja L Oslo, Norge

Dyrt och dåligt val av hotell!

Detta hotellet utger sig för att vara ett 5 star hotel. De är de ej! Rummen ligger på 3 stjärnor helt medelmåttigt och dåliga sängar som knarrar och kuddar som ej är bekväma att sova på. Vi hade ett supirior room med havsutsikt men rummet var som ett dåligt 3 stjärnor hotell. Spat var dåligt och i ombytesrummen luktade de stark doft av mögel. Jätte äckligt! Stora sprickor i väggen där man såg svart mögel som frodats av fuktigheten. Servicen okunnig och trötta i helhet på hotellet. Detta kunde varit ett fint hotell men de vårdar ej om hotellet. Poolen utomhus var jätte smutsig med djur som krälade på botten så där kunde man ej bada. Stentrapporna var hala då de ej tog bort ogräss som växte fram. De tar ej hand om hotellet så bo ej här. De enda som var bra var att de var en fantastisk utsikt eftersom hotellet ligger högt upp på en klippa. Hotellet är stort och ser flott ut när man ankommer som gäst. Men när man kommer till rummen och ser närmre på allt så ser man att de ej är som man önskat. Var berädd på att detta är som ett 3 star hotell så ni ej tror ni har kommit till ett 5 star hotel!