Kundomdömen om Ionian Blue

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
6,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
utsikten när vi till slut fick byta rum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


2 av 10

+
Städningen
-
Dålig service, blev nekade meny för al carte 2 gånger i restaurangen, hänvisade till buffé. Stenhårda sängar och kuddar hårda som betong. Mycket dåligt överlag på 4 stjärnor och kostanden.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

+
Läget. Nackdel - svårt att promenera etc då man bara kan gå på vägen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

568 omdömen
Utmärkt
 
148
Väldigt bra
 
112
Bra
 
127
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
91

5 senaste omdömen

2019-07-12

Inlägg av Cecilia L Stockholm, Sverige

Underbar utsikt!

Både jag och min sambo blev helt tagna av utsikten från hotellet och vår balkong. Superfint poolområde. Mysigt med brygga nere vid vattnet då det blir lättare att hoppa i. Gratis solstolar. Bra frukostbuffé och sköna sängar. Känns som dem rustat upp mycket om man läser gamla kommentarer ifrån tidigare år.

 
2018-09-26

Inlägg av Sarasthlm8 Stockholm, Sverige

Detta är inte ett 5 stjärnig hotell

Detta är inte ett 5 stjärnig hotell som det säger säg vara, jag skulle lätt sig 3 stjärnig förutom utsikten och poolområdet trots att poolen inte var den renaste som får 4 stjärnor. Frukosten var inte heller så bra, de två juicerna som fanns smakade ren socker så våra barn fick inte dricka det, istället fick vi beställa färskpressad apelsinjuice som konstade 3,5 euro. Sängarna och kuddarna var rena skämtet och ännu värre var wi-fi, det enda området wi-fi funkade ok var i lobbyn och i restaurangen. Vill ändå passa på att tacka Vasiliki i receptionen som efter första natten uppgraderade vårat hemska rum som var i så dåligt skick att jag nästan började gråta när jag såg det. Killen i poolbaren var oxå en toppenkille och väldigt serviceminded. Om man åker hit ska man vänta sig ett 3 stjärnig hotell!!! I övrigt var Lefkas helt underbart

 
2015-08-05

Inlägg av myfeliciar Stockholm, Sverige

Bästa hotellet jag bott på!

När jag och min sambo först kom till hotellet juni förra året tappade vi båda hakan. Helt fantastisk standard, underbar havsutsikt från balkongen, med berg i horisonten. Mysig liten säng på balkongen. Otroligt fräscht rum (vanligt dubbelrum). Sängen hade kunnat vara mer bekväm, men ändå helt ok. Väldigt fin pool, sköna stolar, superhärligt att man kan gå ner till hotellets brygga, och beställa mat dit! Vi hyrde en fyrhjuling som vi åkte runt hela ön på hela veckan. Långt uppe i bergen, genom pitoreska små byar, till fantastiska klippor och ensamma stränder. Underbart, helt enkelt. Lagom när in till den lilla staden (ej Lefkada).

 
2012-05-30

Inlägg av Maja L Oslo, Norge

Dyrt och dåligt val av hotell!

Detta hotellet utger sig för att vara ett 5 star hotel. De är de ej! Rummen ligger på 3 stjärnor helt medelmåttigt och dåliga sängar som knarrar och kuddar som ej är bekväma att sova på. Vi hade ett supirior room med havsutsikt men rummet var som ett dåligt 3 stjärnor hotell. Spat var dåligt och i ombytesrummen luktade de stark doft av mögel. Jätte äckligt! Stora sprickor i väggen där man såg svart mögel som frodats av fuktigheten. Servicen okunnig och trötta i helhet på hotellet. Detta kunde varit ett fint hotell men de vårdar ej om hotellet. Poolen utomhus var jätte smutsig med djur som krälade på botten så där kunde man ej bada. Stentrapporna var hala då de ej tog bort ogräss som växte fram. De tar ej hand om hotellet så bo ej här. De enda som var bra var att de var en fantastisk utsikt eftersom hotellet ligger högt upp på en klippa. Hotellet är stort och ser flott ut när man ankommer som gäst. Men när man kommer till rummen och ser närmre på allt så ser man att de ej är som man önskat. Var berädd på att detta är som ett 3 star hotell så ni ej tror ni har kommit till ett 5 star hotel!

 
2021-07-13

Inlägg av Explorer768005

Should be closed for health reasons

We only stayed one day thankfully. Horror show. Filthy. Badly run. Needs a fortune spent on it. Shame as the setting is stunning. The deck on the water has nails sticking out. The sun loungers had actually been spray painted even the material to cover up the rust. Took one look at the food and hygiene and walked out.