Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Lägenheterna ligger i den äldre hotellbyggnaden. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Bor man tre personer i rummet kan det upplevas som trångt. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet deluxe

Enrumslägenhet deluxe med balkong. Lägenheterna ligger i den nya hotellbyggnaden. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Bardisk. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong. Lägenheterna ligger i den äldre hotellbyggnaden. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra sovrummet. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 2-4 personer.