Enrumslägenheter deluxe

Ljusa och moderna enrumslägenheter deluxe belägna i den nya hotellbyggnaden. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheterna ligger i den äldre hotellbyggnaden. Två sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar och ett minikök med enklare köksutrustning, kokplattor och kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Hårtork. Renoverade badrum med bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter som ligger i den äldre hotellbyggnaden. Sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Bor man tre personer i rummet kan det upplevas som trångt. Litet minikök med kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Hårtork. Renoverade badrum med bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/veckan.

Antal personer: 1-3 personer.