Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong. Lägenheterna ligger i den äldre hotellbyggnaden. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Bor man tre personer i rummet kan det upplevas som trångt. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/veckan.

Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenheter deluxe med balkong. Lägenheterna ligger i den nya hotellbyggnaden. Kombinerat sovrum med vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Bardisk. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/veckan.

Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong. Lägenheterna ligger i den äldre hotellbyggnaden. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra sovrummet. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/veckan.

Antal personer: 2-4 personer.