Rumstyper på Palazzo Vecchio Exclusive Residence

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med terrass eller balkong. Sovrum med kombinerat minikök. En dubbelsäng. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med terrass eller balkong. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök, tre bäddsoffor och ett badrum. En trappa upp finns en dubbelsäng. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. En tv med internationella kanaler i varje rum. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet Superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenhet superior med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller liten terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 2-3 personer.