Rumstyper på Palazzo Vecchio Exclusive Residence

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med terrass eller balkong. Sovrum med kombinerat minikök. En dubbelsäng. Minikök med kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med terrass eller balkong. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök, tre bäddsoffor, tv med satellitkanaler och ett badrum. En trappa upp finns en dubbelsäng och en tv med satellitkanaler. Öppen planlösning mellan våningarna. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller en liten terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-3 personer

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller liten terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.