Kundomdömen om Minos Ambassador Suite & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Stort flott rom
-
Det levde opp

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
Lugn o fridfullt utan barn. Trevlig och välvillig personal och mousserande vin till frukostbuffén! Lyxigt!: )
-
Enformig musik i poolområdet. Gärna lugn musik men ha lite mer variation.

Bekräftad gäst: 2023-08-11


9 av 10

+
Rummet, maten och personalen, mycket trevliga och serviceinriktade.
-
Städningen kunde varit bättre, irriterande att man var tvungen att hela tiden logga in på wifi utan att man hade lämnat hotellet. Påtalade detta och personalen visste om detta men kunde inte ge oss något besked om vad som var felet.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


10 av 10

+
Mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-21


10 av 10

+
Stora, fina rum och vilken skön säng! Lugnt som ett vuxenhotell ska vara. Personalen var helt underbara. Dom var så trevliga och hjälpsamma och gjorde allt för att vi skulle trivas. Vi tyckte också väldigt mycket om lugnet i restaurangen. Och läget var perfekt - en mysig liten promenad längs stranden in till stan.
-
Dom levde upp till våra förväntningar! Möjligtvis spa-avdelningen. Poolen var kall så det inbjöd inte att betala förespå.

Bekräftad gäst: 2023-05-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-05-29

av Kristina_8486 Göteborg, Sverige

Fint hotell i Rethymnon

Vi bodde 14 nätter på Minos Ambassador (som är ett vuxenhotell) i maj och fick ett rymligt, fint rum med stor balkong. Extra glada var vi att vi fick rummet på ovanvåningen då vi kunde skymta havet mellan alla husen. Hotellet är nytt med ett 60-tal rum. Väldigt rent och fräscht. Minos Ambassador är ihopbyggt med Minos, systerhotellet, med en gångbro. Kommer man sent på kvällen/natten så checkar man in på Minos för övrigt. Vilket vi fick göra. Vi blev varmt mottagna och i restaurangen hade man förberett en kall tallrik vid vår ankomst. Hotellet bjöd på en flaska bubbel och lite torkad frukt som fanns på rummet. Tofflor och morgonrockar fanns också och det vi uppskattade mycket var hotellets kuddmeny. Sju olika sorters kuddar att välja mellan. Ett stort plus för sängen - den var verkligen jätteskön! AC fanns givetvis. Det vi saknade lite grann på rummet var någon sorts hylla för kläder. Det fanns en garderob med galgar, men ingenstans egentligen att lägga kläder. Separat toa och dusch - härlig dusch för övrigt! Och bra med ett litet kylskåp för det fanns många butiker i närheten där man kunde handla vatten och annat. Restaurangen och poolen ligger på taket med härlig utsikt över havet. Vi har upplevt att det på många hotell är näst intill omöjligt att få en solstol om man inte är uppe tidigt för att tinga, men det behövde man inte göra här. Det fanns gott om solstolar närhelst man kom dit under dagen. Restaurangen är liten och trevlig. Frukostbuffén var bra; det mesta man kunde önska fanns där. Om man hade valt till halvpension så fick man välja mellan tre huvudrätter som serverades under lite "högtidliga" former men det fanns även en buffé med ett antal andra rätter att välja mellan. Vi uppskattade fruktbuffén väldigt mycket som fanns både vid frukost och middag. Spa-avdelningen däremot tyckte vi inte var något speciellt. Poolen var inte uppvärmd utan kändes väldigt kall. Man fick 15 minuter gratis behandling, men utöver det så var det ingenting där som lockade oss. Personalen på hotellet är helt underbara. En extra liten "guldstjärna" till den goa personalen i restaurangen som verkligen bjöd på sig själva! Vi kände verkligen att alla månade om gästerna och var noga med att allt skulle vara bra och att vi skulle trivas. Minos Ambassador ligger ca 1,5 km från Gamla stan i Rethymnon och vi tyckte läget var perfekt. Det tar bara ca 5 minuter att promenera ner till stranden och sen går man längs strandpromenaden ända in till stan. Och den promenaden tar väl ca 20 minuter. Vi har verkligen stortrivts på det här hotellet och kan väldigt gärna tänka oss att komma tillbaka.

 
2023-11-07

av John B Bath

An Enjoyable Vacation Stay.

Pleasant stay, good location, easy access to both the old & new town. Comfortable room, nice dining area with excellent choice of food, both for breakfast & evening meal. Evening entertainment provided. Staff helpful & readily available.

 
2023-11-03

av lugobla

PERFECT!!!!!

The Minos Ambassador is a marvellous hotel..the staff very nice..the breakfast very good and room is big and confotable..and pool increidible!!! The Ambasador Minos is perfect!!! The beach is very near of the hotel and the spa very good too

 
2023-11-03

av adamakivasilia Chania, Grekland

Excellent

Everything was perfect! Better than our expectations! An excellent place for relaxation and well treating your self! The staff was really friendly and welcome us with the best way! The pool was standing!

 
2023-10-24

av AnetteW31 Reims, Frankrike

Spa Ata Minos Ambassador

Couples SPA at Minas Ambassador with therapists Harris and Georgia was divine. 130 minuts of wellnes and relax. Would absolutely do this again. They were really attentive and professional. My husband did even fall asleep during the treatment.