Rumstyper på Minos Ambassador Suite & Spa

Deluxesvit

Deluxesvit med balkong. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Mousserande vin, en flaska vatten och frukt vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Strykjärn och strykbräda. Pool- och strandhanddukar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Mousserande vin, en flaska vatten och frukt vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Strykjärn och strykbräda. Pool- och strandhanddukar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit superior

Juniorsvit superior med balkong. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Mousserande vin, en flaska vatten och frukt vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Strykjärn och strykbräda. Pool- och strandhanddukar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Svit med två balkonger. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Mousserande vin, en flaska vatten och frukt vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Strykjärn och strykbräda. Pool- och strandhanddukar. Hårtork. Badrum med dusch, badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.