Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

681 omdömen
Utmärkt
 
614
Väldigt bra
 
47
Bra
 
16
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-06-09

av Ronny_R30 Tyresö, Sverige

Litet charmigt hotell med fantastiskt läge i gamla delen av Rethymnos stad

Litet hotell med fantastiskt läge i gamla delen av staden. Allt var toppen från det vi anlände trötta till hotellet sent på kvällen till vi lämnade en vecka senare. Vi blev väl emottagna av Nikos när vi anlände och som tag hand om vårt bagage och tog oss till restaurangen där vi fick en drink med lite tilltugg. Under tiden såg de till att vårt bagage togs upp på vårt rum. Rummet var stort och trevligt och med en jättefin takterrass en våning ovanför vårt rum med bubbelbad. Frukosten var underbar och serverades inne på den vackra innergården. En kväll åt vi på hotellets restaurang en avsmakningsmeny med parat vin och parad olivolja där varje rätt, vin & olivolja presenterades på ett trevligt sätt. Allt var mycket välsmakande och fint upplagd. Nikos hjälpte oss med bokningar av fina restauranger, vinprovning m.m. vilket vi uppskattade och satte guldkant på vår vistelse.

 
2014-08-01

av 824hm Sollentuna, Sverige

Underbart!

Jag vill verkligen rekommender det här hotellet. Personligt, vackert och mysigt. Härlig inredning i en helt blandad stil där alla rum ser olika ut. Vi bodde här i fem nätter första veckan i juli. När vi kom fram till hotellet efter en svettig dag så blev vi bjudna på vin och en ost/charkuteribricka innan vi blev visade till vårat rum. Det här hotellet ligger så centralt det bara går mitt Rethymno gamla stad. Omgivet av de allra bästa restaurangerna. Det tar ca 15 minuter att gå till stranden. Frukosten serverades på hotellets fantastiska innergård där man fick beställa från en frukostmeny. Det finns aircondition och en "gratis minibar" dock utan alkohol. Jag hoppas att vi får tillfället att komma tillbaka till denna lilla pärla!

 
2012-08-01

av HeidiMVK Stockholm, Sverige

Längtar för att återvända

Jag brukar sällan återvända till samma hotell, men redan vid utcheckning så längtade jag tillbaka. Det här är ett 5-stjärnigt hotell i mina ögon, men kan aldrig officiellt få det för det finns tex inte hiss. Du blir verkligen väl behandlad och du blir behandlad som en värdefull gäst. Rummen är personligt inredda och moderna men ändå anpassade till husens mer än 500 åriga historia. Det kan betonas att det är trappor och motsvarande så för äldre och handikappade kan hotellet vara bekymmersamt. Extra trevligt är olika extra resurser som finns i hotellet för deras gäster, bl.a. ett tak med relax och jacuzzi och utsikt över hela gamla Rethymnon. Frukosten äter du ien miljö som känns som du är med i en Grekisk film, med blommor över huvuden och dessa olika terrasser. Nästa gång jag åker till Kreta kommer jag åka just för att bo och trivas i "mitt" grekiska hem Avli. 5 grekiska rosor ger jag också till personalen som inte känns som personalen, utan mina vänner.

 
2012-07-30

av Anders F Sollentuna, Sverige

Ett litet paradishotell

Det här just ett sånt litet fint hotell man drömmer om att hitta. Jag kommer definitivt komma tillbaka. Hotellet har charm, stil och en mycket mysig miljö mitt i gamla stan. Alla, jag menar alla behandlar dig som en gäst inte som en kund, du får en mycket personlig behandling. Mest imponerande är när de gör fel, för de verkligen anstränger sig att rätta till sina fel.

 
2012-06-11

av BirgittaK374 Luleå, Sverige

Charmigaste hotellet i stan

Vi bodde på Avli och La Strada i Old Town Rethymnon i nästan en vecka. Det var fantastiskt. Charmigt och familjärt. Hotellet är kopplat till en mycket bra (något dyr) restaurang. Personalen gjorde sitt yttersta för att ta hand om oss under vår vecka. Den mångspråkige hotellchefen Thanasis är en inspirationskälla med stor kunskap om Kretas utflyktsmål och stränder. Kan tänka att hotellet med alla trappor passar mindre bra om man har rörelsebegränsningar eller för familjer med små barn. Vi vill verkligen varmt rekommendera er ett besök med minst två övernattningar så man hinner njuta.