Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

653 omdömen
Utmärkt
 
590
Väldigt bra
 
45
Bra
 
15
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2014-08-01

av 824hm Sollentuna, Sverige

Underbart!

Jag vill verkligen rekommender det här hotellet. Personligt, vackert och mysigt. Härlig inredning i en helt blandad stil där alla rum ser olika ut. Vi bodde här i fem nätter första veckan i juli. När vi kom fram till hotellet efter en svettig dag så blev vi bjudna på vin och en ost/charkuteribricka innan vi blev visade till vårat rum. Det här hotellet ligger så centralt det bara går mitt Rethymno gamla stad. Omgivet av de allra bästa restaurangerna. Det tar ca 15 minuter att gå till stranden. Frukosten serverades på hotellets fantastiska innergård där man fick beställa från en frukostmeny. Det finns aircondition och en "gratis minibar" dock utan alkohol. Jag hoppas att vi får tillfället att komma tillbaka till denna lilla pärla!

 
2012-08-01

av HeidiMV Stockholm, Sverige

Längtar för att återvända

Jag brukar sällan återvända till samma hotell, men redan vid utcheckning så längtade jag tillbaka. Det här är ett 5-stjärnigt hotell i mina ögon, men kan aldrig officiellt få det för det finns tex inte hiss. Du blir verkligen väl behandlad och du blir behandlad som en värdefull gäst. Rummen är personligt inredda och moderna men ändå anpassade till husens mer än 500 åriga historia. Det kan betonas att det är trappor och motsvarande så för äldre och handikappade kan hotellet vara bekymmersamt. Extra trevligt är olika extra resurser som finns i hotellet för deras gäster, bl.a. ett tak med relax och jacuzzi och utsikt över hela gamla Rethymnon. Frukosten äter du ien miljö som känns som du är med i en Grekisk film, med blommor över huvuden och dessa olika terrasser. Nästa gång jag åker till Kreta kommer jag åka just för att bo och trivas i "mitt" grekiska hem Avli. 5 grekiska rosor ger jag också till personalen som inte känns som personalen, utan mina vänner.

 
2012-07-30

av Anders F Sollentuna, Sverige

Ett litet paradishotell

Det här just ett sånt litet fint hotell man drömmer om att hitta. Jag kommer definitivt komma tillbaka. Hotellet har charm, stil och en mycket mysig miljö mitt i gamla stan. Alla, jag menar alla behandlar dig som en gäst inte som en kund, du får en mycket personlig behandling. Mest imponerande är när de gör fel, för de verkligen anstränger sig att rätta till sina fel.

 
2012-06-11

av BirgittaK374 Luleå, Sverige

Charmigaste hotellet i stan

Vi bodde på Avli och La Strada i Old Town Rethymnon i nästan en vecka. Det var fantastiskt. Charmigt och familjärt. Hotellet är kopplat till en mycket bra (något dyr) restaurang. Personalen gjorde sitt yttersta för att ta hand om oss under vår vecka. Den mångspråkige hotellchefen Thanasis är en inspirationskälla med stor kunskap om Kretas utflyktsmål och stränder. Kan tänka att hotellet med alla trappor passar mindre bra om man har rörelsebegränsningar eller för familjer med små barn. Vi vill verkligen varmt rekommendera er ett besök med minst två övernattningar så man hinner njuta.

 
2021-10-29

av phat_dawg_21 Alpharetta, Georgia

Great stay from check in to check out

We parked in the lot by the harbor and walked in with a carryon bag since we were staying only one night. We were greeted and taken to the restaurant for the paperwork and a welcome drink. We had a large, quiet, nicely decorated room with comfortable furniture and bed, nice linens, and big towels. The refrigerator held complimentary water. Breakfast was served in a garden and there were lots of choices.