Rumstyper på Aegean Pearl Rethymnon

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Myggnät. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. I vissa rum är badrummen öppna mot rummet, dusch och wc har dörrar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med markterrass och havsutsikt samt en privat pool. På markterrassen finns bord och stolar samt solstolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Myggnät. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum dusch och wc. I vissa rum är badrummen öppna mot rummet, dusch och wc har dörrar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass. En enkelsäng. Wifi,luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Myggnät. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. I vissa rum är badrummen öppna mot rummet, dusch och wc har dörrar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Svit

Sviter med balkong och havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Myggnät. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. I vissa sviter är badrummen öppna mot rummet, dusch och wc har dörrar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.