Alegria on the Hills - Family Premium

apollo mondo family

 • Rymliga, moderna lägenheter
 • Exklusiva förmåner som förbokade solstolar på stranden
 • Poolområden omgivna av grönskande trädgårdar

Välkommen till Alegria on the Hills - Family Premium, ett Apollo Mondo Family-hotell för familjer som vill unna sig det bästa på semestern! Förutom faciliteter som Club Polly & Mino, simskola och träning med skandinavisktalande instruktörer, kan gäster på Alegria on the Hills - Family Premium bland annat se fram emot reserverade solstolar på stranden och möjlighet att få frukostfrallor och mat levererat direkt till sin lägenhet.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet för 2-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lägenheten fräsch och välstädad, läget och uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol. Vi är mkt...
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 175 m
Till centrum: 750 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Alegria on the Hills - Family premium är beläget i Plakias på Kreta, en outforskad pärla känd för sina branta bergsväggar och kristallklara vatten. Hotellet är modernt och lägenheterna fantastiska - några av det bästa vi har att erbjuda! Här skämmer vi bort er lite extra, och ger er möjlighet till extra service som sätter guldkant på er semester. Vad sägs om att slippa handla på semestern och få kylen uppfylld med de varor ni behöver under veckan, få nybakade frallor levererade till dörren och lyxiga solstolar reserverade på stranden. Så får ni fokusera på att ha en avslappnad semester med härlig kvalitetstid tillsammans.

Poolområde och strand
På Alegria on the Hills - Family Premium finns två poolområden. På systerhotellet Alegria Beach Resort finns även där två poolområden samt ett separat poolområde med en uppvärmd barnpool med delvis solskydd. Barnpoolen är uppvärmd hela säsongen till ca 22 grader, beroende på väder och temperaturer på tidig morgon och kväll. Vid alla poolområdena erbjuds solstolar, parasoller och poolhanddukar. Stranden ligger en kort promenad från hotellet, och har förärats den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg för rent vatten. Gäster på Alegria on the Hills - Family Premium kan se fram emot en egen del på stranden där varje lägenhet har ett parasoll och två reserverade solstolar av hög kvalitet. För att nå stranden måste en väg korsas.

Restaurang och bar
Bufférestaurangen på systerhotellet, med underbar havsutsikt, serverar frukost, lunch och middag. Boende på Alegria on the Hills har en separat del av restaurangen under frukosten och lunchen. À la carte-restaurangen Marconi's authentic Crétoise serverar middag och bordsreservation krävs, senast kl. 15.00. På systerhotellet finns även en bar och på stranden finns en snackbar där du kan beställa något lätt att äta. Vårdad klädsel - långbyxor för män, kvällstid i restaurangen.

Club Polly & Mino och simskola
Apollos egen barnklubb Club Polly & Mino erbjuder kvalitativa, roliga och lärande aktiviteter sex dagar i veckan. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Förena nytta med nöje och utveckla barnens simkunskaper på Apollos egen simskola, Swim School by Apollo. Våra instruktörer är utbildade och lär barnen att ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket. Inhägnad lekplats. Alla barnaktiviteter föregås på Alegria Beach Resort.

Gym och gruppträning
På systerhotellet Alegria Beach Resort finns ett brett utbud av träningsaktiviteter. Här erbjuds gym och träningspass som leds av skandinavisktalande instruktörer. Där finns även möjlighet att spela padel, mot avgift. Rackets finns att hyra, bollar får man köpa, träna vattengympa och aerobics eller ta en joggingtur. Vill du ta en paus från solen kan du unna dig en härlig massage.

Övrigt
Alegria on the Hills ligger ovanför Alegria Beach Resort där även incheckningen sker i en separat disk. Bagage och gäster transporteras med en golfbil. Uppförsbacke till samt många trappor och nivåskillnader inom och utanför Alegria on the Hills. Tidvis blåser det starka vindar i Plakias. Transfertiden är ca 1 timme och 45 minuter.

Upptäck omgivningen
Plakias är en fin by med genuin grekisk bykänsla och en härlig vidsträckt strand. Det är promenadavstånd från hotellet till byn och större delen är en strandpromenad utan trafik. I Plakias finns det mesta för en härlig semester, restauranger, mysiga barer, mataffärer, apotek, bageri, dykcenter, lokala hantverkare och en fin badvik direkt efter Plakias by.

Ingår i Apollo Mondo Family Resorts på Alegria on the Hills - Family Premium

 • Prioriterad incheckning vid Alegria Beach Resort
 • Färsk frukt och grekiska sötsaker i lägenheten vid ankomst
 • Gym
 • Träningspass med skandinavisktalande instruktör
 • Solstolar, parasoller och poolhanddukar vid poolområdena
 • Två reserverade solstolar och parasoll av hög kvalitet på en separat del av stranden
 • Wifi på hela hotellet

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Spa med massage och andra behandlingar
 • Möjlighet till poolservice (för att beställa mat & dryck) via en app
 • Möjlighet att få livsmedel inhandlat och levererat till sin lägenhet
 • Möjlighet att få färskt frukostbröd levererat till sin lägenhet

De flesta av faciliteterna och aktiviteterna är på systerhotellet Alegria Beach Resort, ca 50 meter från Alegria in the Hills - Family Premium.

Måltider

 • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

 • Frukostbuffé
 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé
 • All Inclusive

Alla måltider serveras på systerhotellet Alegria Beach Resort, ca 180 meter från hotellet. Middagen kan bytas mot lunch, säg till i receptionen senast en dag innan.

Säsongsinformation

Alegria on the Hills - Family premium är ett Apollo Mondo Family-hotell i perioden 27 april-1 november 2024. Utanför den denna period erbjuds inga konceptaktiviteter som Apollo Swim School, barnklubben Club Polly & Mino eller träningspass med skandinavisktalande instruktörer.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino för barnen
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalande Apollopersonal
 • Direkttransfer
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppträning och gym ingår

Alla hotell, Plakias

Alianthos Garden

På Alianthos Garden i natursköna Plakias möts du av en härlig atmosfär. Hotellet drivs av en familj som alltid sätter din trivsel i första rummet, och i den vackra trädgården är det enkelt att koppla av. Poolområdet ligger strax ovanför stranden, så sköna dopp är alltid nära till hands. Ett stenkast från Alianthos Garden väntar den mysiga strandpromenaden som kantas av restauranger och barer.

Alegria Beach Resort

Alegria Beach Resort är ett Apollo Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sydkust. Njut av familjesemestern på ett modernt hotell ovanför stranden, med tillgång till flera pooler, restaurang och faciliteter som gym och träningspass. Precis som på våra andra familjehotell finns även Club Polly & Mino och simskola. För en extra bekväm vistelse – köp till All Inclusive!