Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 87 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


6 av 10

+
Behövde inte gå i trappor till rummet.
-
Det hade varit väldigt snällt om det stod på er sida vid bokning att AC INTE ingår, det fick vi betala för hel fredag-ankom 3:30 på lördag, okay fine, men även fredagen efter- checkade ut 10:30, €56 (7€/dygn). Och då fungerade inte AC sista natten heller. De petar i ens personliga prylar, tar upp glasögon ur fodralen för att använda som dekorationer på sängarna. Det var inga barnglasögon, det var dyra slipade, som jag är mycket rädd om, därför la jag dem i fodralen och valde att ha på mig mindre dyra när jag gick till stranden. Trycker ner hårborstar ihop med tandborstarna, låt hårborstarna som ligger på hyllan vara på sin plats o tandborstarna i muggen som är avsedd för just tandborstar. Så äckligt!!

Bekräftad gäst: 2022-10-08


4 av 10

+
Tyvärr inget
-
Enligt beskrivning skulle det vara 300 meter till stranden, vilket inte stämmer. Enligt Google maps är det 450 meter till närmaste strand. Möjligen 300 meter fågelvägen, men det är ju inte relevant. Det skulle även finnas kaffebryggare i lägenheten, vilket det inte fanns. Vårt sällskap hade två lägenheter och det fanns ingen bryggare i någon av dem. Det stod även balkong eller terrass, men framgick inte att terrassen delades med andra och även användes som ingång till flera lägenheter. Och att kalla det för ett modernt lägenhetshotell känns missvisande, det kändes inte alls modernt, tvärtom kändes det väldigt enkelt och lite slitet. Extremt dålig köksutrustning jämfört med likvärdiga hotell vi bott på tidigare på Kreta.

Bekräftad gäst: 2022-08-12


9 av 10

+
Location
-

Bekräftad gäst: 2022-07-23


7 av 10

+
- Stillheten var det bäst med hotellet. - Personalen var väldigt vänliga och hjälpsamma. - hotells läge var fantastiskt bredvid några stränder.
-
1-Det var inte frukostbuffé samma som det stod på själva bookningen, utan man sitter och och få frukost serveras till bord. 2- de har ingen matsal. Du får sitta i poolens området för att äta och det var trångt. Om tre eller fyra familjer sitter så den femte familjen måste vänta på ett ledigt bord.

Bekräftad gäst: 2022-07-02


3 av 10

+
Litet. Läget
-
Dåligt köksutrustning tex skålar, lite gryta. Kunde ställt en extra toarulle på toaletten när det inte är städning dagen efter. Personalen i receptionen var inte så trevlig.

Bekräftad gäst: 2022-06-26


10 av 10

+
Trevlig personal och fräscht hotell!
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


10 av 10

+
Ordentligt tilltagna rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


9 av 10

+
Personalen på poolbaren dem är verkligen guld värda, har aldrig träffat trevligare bemötande. Städning var på topp, rent och ordning det städades varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

229 omdömen
Utmärkt
 
114
Väldigt bra
 
56
Bra
 
31
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2022-08-13

av asa-rapp Helsingborg, Sverige

Motsvarade inte förväntningarna

Längre till stranden än vad som framgick av beskrivningen hos resebolaget, snarare närmare 500 meter än 300. Väldigt dyr AC, 7 Euro per dag, som dessutom kylde extremt dåligt, i alla fall i en av lägenheterna, nr 58. Ingen kaffebryggare, inget ordentligt stekjärn för t ex bacon och äggröra. Mycket begränsad köksutrustning. Bara ett lågt duschkar utan duschvägg eller draperi, vilket orsakade en sjö på badrumsgolvet varje gång man duschade. Och trots att man behövde använda handduk för att få golvet torrt, fick man ingen extra handduk när man bad om det. Väldigt sandigt på golvet redan vid ankomst, och ingen sopborste. Dåligt med avlastningsytor, i synnerhet i badrummet, och inga krokar till handdukar. En lång lista i varje lägenhet med saker man absolut inte fick göra, vilket gjorde att man inte kände sig särskilt välkommen som gäst. Terassen var direkt ovanför den gemensamma trappan och delades med flera, ingen egen, avskild balkong eller terrass. 10 Euro för att låna en nyckel till safetyboxen. Ingen möjlighet till extra nyckelkort, endast ett kort per lägenhet. Bad man om ett extra fick man en lång, ilsken föreläsning om att det var absolut förbjudet att lämna kort kvar för att ha AC:n igång när man lämnar lägenheten. Och inget kort.

 
2019-03-23

av Sven H

Fantastiskt

Otroligt hotell med allt så bra det bara går att få det. Personalen fantastiskt vänlig, rent å snyggt överallt. Finns väl kanske bara två saker att fundera över, inget duschdraperi i badrummet, typ blött överallt. Baren är ju typ liten men det går ingen nöd på den som sitter där.

 
2018-09-22

av T3892XCannab Jokkmokk, Sverige

Hotell

Bästa hotellet! Rent, fräscht, trivsamt, trevligt. Personalen är underbara. Poolen perfekt. Nära till stranden, busshållsplatserna, shopping mm. Lätt att ta sej in till Chania här i från. Rekommenderas varmt!! Vi har varit här två gånger och det lär bli fler. Rummen är enkla men trivsamma och funktionella.

 
2017-10-07

av Monica B

Perfekt för oss!

Vi har nyss kommit hem från en veckas semester på Nontas Hotel i Agii Apostoli. Hotellet var väldigt välskött med proffsig, trevlig och humoristisk personal som ville vårt bästa. Sängarna var jättesköna, rummen helt Ok med många garderober och galgar. Städningen var perfekt. All personal var mycket trevliga och tillmötesgående. Hotellet har ett centralt läge, nära till allt. Vi hade en lägenhet vid gatan, men var ändå inte särskilt besvärade av trafikljudet. Vid dörren till lägenheten fanns det bord och stolar där man också kunde sitta om man ville. Ett duschdraperi eller dylikt bör sättas in i badrummen då det lätt blev "insjö" på golvet. Vi kommer absolut att åka tillbaka för Agii Apostoli är ett gemytligt ställe och Nontas väldigt trevligt att bo på. Pitebor

 
2017-10-03

av Stig S

Otroligt nöjd med hotellet

Nu för andra året bokade vi Nontas Hotel. Mycket trevlig och vänlig personal. Rent och snyggt på rummen och hela hotellområdet. Jorge och Simone vid poolbaren var helt fantastiska, vilken service och glädje de levererade. Många trevliga och mysiga restauranger i närområdet. Vi kommer att boka detta hotell även 2018. /Stig