Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 121 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnt
-
Solstolarna var ett problem. Alldeles för få, man kundeninte ens gå på toa innan managern hade tagit bort ens handdukar då man inte fick ”reservera” solstol. Man kunde inte ens vara borta 10-15 minuter.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


10 av 10

+
Lugnt, buss nära till Chania
-
Skulle behövt fler solsängar

Bekräftad gäst: 2024-06-30


10 av 10

+
Bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


10 av 10

+
Rent og pent, og med god service.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-12


7 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Rent och fräscht. Sköna sängar.
-
Behövs duschdraperi till duschen. Bäddsofforna var hårda att sova på.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Städ service
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
-
p g av FÖRORENINGAR var poolen oanvändbar fram till torsdag. Det drar ned betyget, trots detta kan jag rekomendera Nontas.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

241 omdömen
Utmärkt
 
119
Väldigt bra
 
62
Bra
 
32
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-09-21

av Kalle C Malmö, Sverige

Bets Ever!

De historiska omdömen som ligger här, men bl.a inga duschdraperier, kan ni glömma. Hotellet är nyrenoverat och har glasväggar i duschen. Extremt trevlig och tillmötesgående personal. Har bott på hotellet både 2001 och 2023. Alltid lika nöjd. Betalade för ett Superiorrum (mindre summa) bara för att slippa markplan. Då visade det sig att det ingick både kassaskåp och AC. Samt frukost. Bra läge med närhet till både stränder och buss. Ett av de bästa rum jag har haft någonsin. Stärdningen var perfekt. Mycket bra alternativ till Agio Marina!

 
2022-08-13

av asa-rapp Helsingborg, Sverige

Motsvarade inte förväntningarna

Längre till stranden än vad som framgick av beskrivningen hos resebolaget, snarare närmare 500 meter än 300. Väldigt dyr AC, 7 Euro per dag, som dessutom kylde extremt dåligt, i alla fall i en av lägenheterna, nr 58. Ingen kaffebryggare, inget ordentligt stekjärn för t ex bacon och äggröra. Mycket begränsad köksutrustning. Bara ett lågt duschkar utan duschvägg eller draperi, vilket orsakade en sjö på badrumsgolvet varje gång man duschade. Och trots att man behövde använda handduk för att få golvet torrt, fick man ingen extra handduk när man bad om det. Väldigt sandigt på golvet redan vid ankomst, och ingen sopborste. Dåligt med avlastningsytor, i synnerhet i badrummet, och inga krokar till handdukar. En lång lista i varje lägenhet med saker man absolut inte fick göra, vilket gjorde att man inte kände sig särskilt välkommen som gäst. Terassen var direkt ovanför den gemensamma trappan och delades med flera, ingen egen, avskild balkong eller terrass. 10 Euro för att låna en nyckel till safetyboxen. Ingen möjlighet till extra nyckelkort, endast ett kort per lägenhet. Bad man om ett extra fick man en lång, ilsken föreläsning om att det var absolut förbjudet att lämna kort kvar för att ha AC:n igång när man lämnar lägenheten. Och inget kort.

 
2019-03-23

av Sven H

Fantastiskt

Otroligt hotell med allt så bra det bara går att få det. Personalen fantastiskt vänlig, rent å snyggt överallt. Finns väl kanske bara två saker att fundera över, inget duschdraperi i badrummet, typ blött överallt. Baren är ju typ liten men det går ingen nöd på den som sitter där.

 
2018-09-22

av T3892XCannab Jokkmokk, Sverige

Hotell

Bästa hotellet! Rent, fräscht, trivsamt, trevligt. Personalen är underbara. Poolen perfekt. Nära till stranden, busshållsplatserna, shopping mm. Lätt att ta sej in till Chania här i från. Rekommenderas varmt!! Vi har varit här två gånger och det lär bli fler. Rummen är enkla men trivsamma och funktionella.

 
2017-10-07

av Monica B

Perfekt för oss!

Vi har nyss kommit hem från en veckas semester på Nontas Hotel i Agii Apostoli. Hotellet var väldigt välskött med proffsig, trevlig och humoristisk personal som ville vårt bästa. Sängarna var jättesköna, rummen helt Ok med många garderober och galgar. Städningen var perfekt. All personal var mycket trevliga och tillmötesgående. Hotellet har ett centralt läge, nära till allt. Vi hade en lägenhet vid gatan, men var ändå inte särskilt besvärade av trafikljudet. Vid dörren till lägenheten fanns det bord och stolar där man också kunde sitta om man ville. Ett duschdraperi eller dylikt bör sättas in i badrummen då det lätt blev "insjö" på golvet. Vi kommer absolut att åka tillbaka för Agii Apostoli är ett gemytligt ställe och Nontas väldigt trevligt att bo på. Pitebor