Rumstyper på Diamond Deluxe Hotel & Spa

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass eller med markterrass med poolutsikt. En dubbelsäng eller en rund säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Vatten, vin och frukt finns i rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34-38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass eller markterrass med poolutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Vatten, vin och frukt finns i rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Vatten, vin och frukt finns i rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32-36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Svit

Svit i etage med balkong eller terrass. I entréplan finns ett vardagsrum med två soffor och ett badrum med hårtork, badkar och wc. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med hårtork, badkar och wc. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Vatten, vin och frukt finns på rummet vid ankomst. En tv med satellitkanaler i varje rum. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 54-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.