Rumstyper på La Riviera Barbati

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage och markterrass. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med ett minikök och ett badrum. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Fyrarumslägenhet i etage med privat pool

Fyrarumslägenhet i etage med uteplats och privat pool. Lägenheterna är belägna nära stranden. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. Tre sovrum, ett med en dubbelsäng och två med två enkelsängar i varje. Alla sovrum har ett privat badrum med dusch och wc. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, enkel köksutrustning och en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 6 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 66 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Trerumslägenhet i etage med privat pool

Trerumslägenhet i etage med markterrass och privat pool. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar. En trappa upp ligger de båda sovrummen, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar Där finns också ett badrum med dusch och wc samt en balkong. I entréplan finns ett kombinerat minikök med vardagsrum och med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Minikök med med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, enkel köksutrustning och en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenhet superior med balkong eller terrass. Lägenheterna är belägna nära stranden. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Diskmaskin. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.

Trerumsvilla Premium med privat pool

Trerumsvilla med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa samt ett sovrum med en dubbelsäng samt ett badrum med dusch och wc. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med dusch och wc. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning samt en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong eller terrass. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt en separat wc och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng, en balkong samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet i etage med privat pool

Tvårumslägenhet i etage med markterrass och en privat pool. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt en separat wc och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa och i hopfällbar säng. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng, en balkong samt ett badrum med dusch och wc. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, enkel köksutrustning och en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.