Rumstyper på La Riviera Barbati

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med markterrass. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med ett minikök och ett badrum. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Fyrarumslägenhet i etage med privat pool

Fyrarumslägenheter i etage med uteplats och privat pool. Lägenheterna är belägna nära stranden. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. Tre sovrum, ett med en dubbelsäng och två med två enkelsängar i varje. Alla sovrum har ett privat badrum med dusch och wc. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, enkel köksutrustning och en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 6 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med balkong eller terrass. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 66 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Trerumslägenhet i etage med privat pool

Trerumslägenheter i etage med markterrass och privat pool. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar. En trappa upp ligger de båda sovrummen, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar Där finns också ett badrum med dusch och wc samt en balkong. I entréplan finns ett kombinerat minikök med vardagsrum och med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Minikök med med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, enkel köksutrustning och en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Öppen spis. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenheter med balkong eller terrass. Lägenheterna är belägna nära stranden. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.

Trerumsvilla Premium med privat pool

Trerumsvilla med uteplats och privat uppvärmd pool. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Båda sovrummen har eget badrum med dusch och wc. Kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning samt en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenheter i etage med balkong eller terrass. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt en separat wc och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng, en balkong samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Öppen spis. Tvättmaskin. Öppen spis. Tv med lokala kanaler. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet i etage med privat pool

Tvårumslägenheter i etage med markterrass och en privat pool. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt en separat wc och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa och i hopfällbar säng. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng, en balkong samt ett badrum med dusch och wc. Minikök med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, enkel köksutrustning och en diskmaskin. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tvättmaskin. Öppen spis. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.