Rumstyper på La Riviera Barbati

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med en dubbelsäng på sovloftet, och minikök/vardagsrum med möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa i entréplan. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Markterrass. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Fyrarumslägenhet i etage med privat pool

Härliga fyrarumslägenheter i etage med privat pool belägna nära stranden. Tre sovrum, ett med en dubbelsäng och två med två separata sängar i varje. Alla sovrum har ett privat badrum med bad/dusch och wc. Kombinerat vardagsrum och minikök med spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, köksutrustning och en diskmaskin. Tvättmaskin. Smart-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Markterrass med bord och stolar, solsängar och en privat pool. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 6 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenheter med två separata sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar samt ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och köksutrustning. Tvättmaskin. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Rymlig balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 66 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Trerumslägenhet i etage med privat pool

Trerumslägenheter i etage med privat pool på uteplatsen. En trappa upp ligger de båda sovrummen, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar Där finns också ett badrum med bad/dusch och wc samt en balkong. I entréplan finns ett kombinerat minikök och vardagsrum med möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, köksutrustning och en diskmaskin. Tvättmaskin. Öppen spis. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Ytterligare ett badrum med bad/dusch och wc i entréplan. Markterrass med bord och stolar, solsängar och en privat pool. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 4-5 personer.

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenheter belägna nära stranden. Två separata sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar samt ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och köksutrustning. Tvättmaskin. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Rymlig balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.

Trerumsvilla Premium med privat pool

I trerumsvillan finns två separata sovrum med bekväma sängar, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar. Båda sovrummen har privata badrum med bad/dusch och wc. Kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost köksutrustning och en diskmaskin. Tvättmaskin. Smart-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Markterrass med bord och stolar, solsängar och en privat pool. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 85 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenheter i etage med ett separat sovrum med en dubbelsäng en trappa upp. Där finns också en balkong och ett badrum med hårtork, bad/dusch och wc. Kombinerat minikök och vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa i entréplan. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och köksutrustning. Tvättmaskin. Öppen spis. Tv. Ett separat wc finns också i entréplan. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet i etage med privat pool

Tvårumslägenheter i etage med privat pool på uteplatsen. Ett separat sovrum med en dubbelsäng en trappa upp, där finns också ett badrum med bad/dusch och wc samt en balkong. I entréplan finns ett kombinerat minikök och vardagsrum med möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa och en i en hopfällbar säng. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, köksutrustning och en diskmaskin. Tvättmaskin. Öppen spis. Tv. Ett separat wc finns också i entréplan. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar med dusch samt wc. Markterrass med bord och stolar, solsängar och en privat pool. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum med en dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Spis med kokplattor och ugn, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och köksutrustning. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Balkong eller terrass. Städning 2 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.