Kundomdömen om La Riviera Barbati

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 63 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevligt att det kändes som en liten by med semesterbostäder, mer genuint än större hotellkomplex.
-
Inredningen kändes lite sliten och mossig.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-07


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-06-30


8 av 10

+
Fint läge,trevlig taverna vid stranden! Avslappnad miljö med utmärkta restauranger i närheten!Vänlig och hjälpsam personal!Charmigt och lite annorlunda.
-
Stor skillnad på standarden av lägenheter/villor! Modernisering av de äldre lägenheterna!

Bekräftad gäst: 2024-06-23


10 av 10

+
Närheten till pool och jättefin strand
-
Problem med AC i ett av rummen.

Bekräftad gäst: 2024-06-22


10 av 10

+
Fint läge och lugnt
-

Bekräftad gäst: 2024-06-15


8 av 10

+
Nära till havet
-
Toaletten var inte för fullvuxna. Fick sitta snett när man skulle göra sina behov. Annars helt ok

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Att det kändes som om man bodde i ett eget privat hus med havsutsikt från två balkonger och det fanns två toaletter. I köket fanns ALLT man behövde och t o m en tvättmaskin. Bra myggnät och en fantastisk prunkande trädgård. Nära till havet som var kristallklart. Mycket bra service sista dagen då vi fick duscha inför transfern kl.19 i nya fräscha badrum. Det var lyxigt att bo så och mycket charmigt.
-
Sängen var alldeles för hård. Backarna farligt branta på sina ställen. En gammal människa kan inte bo här. Det krävs starka ben och god balans! Ni borde varna för det i ert program.

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Närheten till stranden.
-
Det enda som var jobbigt var alla backar. Var inte beredd på att det skulle vara så många branta backar. Annars var allt annat bra och jag hade en jätte bra semester och hotellet levde upp till mina förväntningar.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

134 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
42
Bra
 
4
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-07-27

av cater372 Örebro, Sverige

Bra lägenhetshotell vid stranden

Fint lägenhetshotell. Stora rum och bra kök. Egen trädgård mot stranden. Väldigt lugnt och skönt. Poolen är okej på förmiddagarna var det väldigt lugn medans det på eftermiddagarna kom en del folk men det blev aldrig trångt. Många lokala familjer som kommer och badar i poolen. Man får både badhanddukar och handdukar att ha på rummet och dessa byts två gånger per vecka. Städ två gånger i veckan. Poolen är gratis medans solstolar på stranden kostar några euro. Finns gott om solstolar invid klapperstensstranden. Ej långgrund utan blir rätt snabbt väldigt djupt. Kristallklart fint vatten i havet med utsikt över Albanien. Nära till många restauranger och ett bra kaffeställe (Coffee lovers). God tillgång till lokaltrafik för att Corfu Town. Kan definitivt rekommenderas.

 
2012-06-07

av kerstinjohan Barbati, Grekland

Panoramautsikt!

Stora, fina och fräscha lägenheter. Vi bodde i en 2:a i etage med två stora balkonger och utsikt över havet mot Albanien. Ljuvligt morgon som kväll! Mycket fint inredd och hade mer utrustning en man kan önska på en semester.Total avkoppling och bra pool och bad. Använd badskor vid stranden så går du lätt på klapperstenarna. Smidigt att ta sig till Korfu stad i hyrbil.

 
2024-07-13

av 203Nina112 Hamburg, Tyskland

Einfach gnadenlos fantastisch!

Alles perfekt in der Villa mit Privatpool. Wir reisen nie zwei Mal in den gleichen Ort. Hier war es eine Ausnahme, weil es so ausnahmslos schön ist. Super Ausstattung des Ferienhauses, Parkplatz vor der Tür. Supermarkt und Restaurants direkt nebenan. Meerblick vom privaten Infinity Pool. Mehr Urlaubsglück ist kaum möglich.

 
2023-10-14

av Sigrid D

Een geweldig complex

We hadden een 3 kamer appartement tuinzijde. Het is een groot appartement met alles dat je kunt wensen. Grote slaapkamers en goede bedden. Een mooie en ruime tuin. Het complex lijkt een dorpje op zich. Veel groen. Mooi zwembad dat naast het strand gelegen is. De zee is blauwer dan blauw en heel rustig. Vergeet niet waterschoenen mee te nemen. Het hele complex is zeker een aanrader

 
2023-10-02

av Łukasz G

Nie polecam

Mój pobyt w 'apartamencie studio' tego hotelu był zdecydowanie rozczarowujący z kilku istotnych powodów. Przede wszystkim, stan czystości pozostawiał wiele do życzenia. Apartament był po prostu brudny, a niektóre powierzchnie wydawały się zupełnie zaniedbane. Brudne były kiedy innymi ściany, sufity, fugi, prysznic, można wyliczać dalej... Brak staranności w utrzymaniu czystości uniemożliwiał nam komfortowe korzystanie z mieszkania. Kolejnym problemem były mrówki, które pojawiły się w apartamencie. Insekty przemieszczały się swobodnie przez całe mieszkanie, od sypialni do kuchi, co było nie tylko nieestetyczne ale też niekomfortowe - myśl że w nocy możesz śpisz otoczony setkami mrówek odstrasza. To naprawdę wpłynęło negatywnie na nasz pobyt. Dodatkowo, w okolicach aneksu kuchennego była wyczuwalna obecność zapachu moczu, co było absolutnie obrzydliwe i nie do zaakceptowania. Ostatecznie, stan wyposażenia apartamentu również pozostawiał wiele do życzenia, wszystko jest stare i pożółkłe, obrzydzała myśl o siadaniu na kanapę - przypominała ona mebel, który można spotkać porzucony obok miejsc wyrzucania odpadów. Materac użyty w łóżku to najgorszej jakości produkt, gdzie czuje się każdą sprężynę, niestety słyszy się także sprężyny sąsiadów zamieszkujących sąsiednie 'apartamenty' - ściany i sufity są bardo słabo wygłuszone. Podsumowując, mój pobyt w tym apartamencie studio był bardzo nieudany. Nie polecam tego miejsca nikomu, kto oczekuje komfortowego i czystego zakwaterowania, czy chociaż dobrej jakości snu i odpoczynku. Mam nadzieję, że hotel podejmie kroki w celu poprawy tych niedociągnięć, w tym zwalczania problemu z mrówkami oraz usuwania nieprzyjemnych zapachów.