La Riviera Barbati

  • Boende med privat pool
  • Strandnära

Välkommen till La Riviera Barbari! Ett fint hotell med bra läge vid stranden och i grönskande omgivningar. Här finns allt för en avslappnad semester, en stor pool, en omtyckt taverna med god grekisk mat och välutrustade lägenheter och villor. För en extra lyxig vistelse, boka ett boende med privat pool!


Rumstyper

Enrumslägenheter i etage för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter i etage med privat pool för 2-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 2-5 personer. Trerumslägenhet superior för 2-5 personer. Trerumslägenheter i etage med privat pool för 4-5 personer. Fyrarumslägenheter i etage med privat pool för 6 personer. Trerumsvilla Premium med privat pool för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 107 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet består av flera mindre byggnader i en stor trädgård och här växer både olivträd, apelsinträd och citronträd. Hotellet kan nästan beskrivas som en liten by.

Vill du bo lite mer privat ska du boka en lägenhet med privat pool. Det finns även en stor fyrarumslägenhet med plats för 6 personer och naturligtvis ingår den privata poolen. Den vackra solnedgången ingår i priset.

Fint poolområde med en stor pool som har barnsektion och alldeles nedanför poolen breder den fina stranden ut sig. Gratis solstolar och parasoller. Solstolar på stranden är mot avgift.

På hotellet finns en familjeägd taverna som serverar grekiska och internationella rätter. Här finns även en kaffebar som erbjuder lokala och internationella drycker.

Avstånd till stranden varierar beroende på var på området du bor. Lugnt läge. Inom gångavstånd finns minilivs, restauranger och bageri.

Måltider

Inga måltider ingår. Frukost mot tillägg. Frukosten serveras på tavernan Nautilus.