La Riviera Barbati

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till La Riviera Barbari! Ett fint hotell med bra läge vid stranden och i grönskande omgivningar. Här finns allt för en avslappnad semester, en stor pool, en omtyckt taverna med god grekisk mat och välutrustade lägenheter och villor. För en extra lyxig vistelse, boka ett boende med privat pool!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter i etage för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter i etage med privat pool för 2-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 2-5 personer. Trerumslägenhet superior för 2-5 personer. Trerumslägenheter i etage med privat pool för 4-5 personer. Fyrarumslägenheter i etage med privat pool för 6 personer. Trerumsvilla Premium med privat pool för 4-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevligt att det kändes som en liten by med semesterbostäder, mer genuint än större hotellkomplex.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 134 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet består av flera mindre byggnader i en stor trädgård och här växer både olivträd, apelsinträd och citronträd. Hotellet kan nästan beskrivas som en liten by.

Vill du bo lite mer privat ska du boka en lägenhet med privat pool. Det finns även en stor fyrarumslägenhet med plats för 6 personer och naturligtvis ingår den privata poolen. Den vackra soluppgången ingår i priset.

Fint poolområde med en stor pool som har barnsektion och alldeles nedanför poolen breder den fina stranden ut sig. Solstolar och parasoller. Solstolar på stranden är mot avgift.

På hotellet finns en familjeägd taverna som serverar grekiska och internationella rätter. Här finns även en kaffebar som erbjuder lokala och internationella drycker.

Wifi ingår över hela hotellet. Många nivåskillnader inom och utanför hotellet. Avstånd till stranden varierar beroende på var på området du bor. Lugnt läge. Inom gångavstånd finns minilivs, restauranger och bageri.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukost

Frukosten serveras på tavernan Nautilus.