Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong, vissa med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Två sängar. Några lägenheter är inredda med traditionella karpatiska sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift.Tv med satellitkanaler. Hårtork. badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan med markterrass. Två enkelsängar. Några lägenheter är inredda med traditionella karpatiska sängar. Möjlighet till etxrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, vissa med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Ett separat sovrum och ett vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Några lägenheter är inredda med traditionella karpatiska sängar. Möjlighet till extrabädd i deet kombinerade vardsgsrummet och miniköket. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och deponering. Luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50/60/70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.