Kundomdömen om Zephyros Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Ägare Hade ett stort och fräscht rum
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Trevlig service, bra läge nära hav och stad, fin pool.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


7 av 10

+
Småskaligheten, värdparet alltid tillgängliga.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Maria och Andreas med familj
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


7 av 10

+
Trevliga ägare, läget
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


7 av 10

+
Bra läge, trevligt bemötande
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


6 av 10

+
Familjärt, mycket trevliga ägare.
-
Mycket sliten lgh. Dåligt med köksutrustning och vissa saker inte särskilt fräscha. Stenhårda sängar, den värsta jag någonsin legat i. Kunde inte sova pga ryggvärken. Fick en bäddmadrass som hjälpte lite. Kylskåpet gammalt och dåligt. Fick ha frysfacket öppet för att få kyla i. Poolen inte ren. Grumligt vatten, för lite klor? Mycket sand på botten som deras lilla maskin inte klarade av att få upp.

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
Ägarna, Andreas och Maria, helt fantastiska. Mysig stämning, nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Mycket trevligt bemötande. Familjärt. Bra läge. Tryggt. (i fråga 6 ovan kan vi egentligen inte ge något svar då varken åt eller drack något på hotellet förutom någon enstaka läsk/vatten).
-
Vissa dagar hade vi inget varmvatten. Fanns ingen AC i det rum vi sov i, några nätter var det mycket varmt trots fläkt och öppna fönster.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

85 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-05-15

av Expedition223932 Mariefred, Sverige

Litet och familjärt

Litet familjärt hotell med mycket trevliga ägare. Sliten 2-rumslägenhet med stenhårda sängar. Extramadrass går att få. Dåligt uppdaterad köksutrustning med en del saker som saknas och annat som behöver bytas ut. Kylskåpet mycket gammalt och i dåligt skick. Vi fick ha frysfacket öppet för att få tillräcklig kyla. Poolen liten och mysig men inte helt ren. Lite grumligt vatten och sand på botten. Några restauranger nära och 10 minuters promenad ner till stan. Det stället vinner på är den familjära stämningen, läget med bara några meter till havet och de trevliga ägarna.

 
2021-09-04

av CK4ever Partille, Sverige

Underbart

Helt fantastiskt, aldrig tidigare har jag känner mig så hemma och välkommen på ett hotell som jag gjort på detta. Kan inte beskriva i ord hur bra jag haft det här under min semester, kan bara säga att jag haft makalöst underbart. Andreas och Maria är helt fantastiska ❤️👍

 
2021-08-28

av camillal622 Skogås, Sverige

Trevligt lägenhetshotell med ett värdpar som vet vad service är

Ett hotell i vår smak - mysigt, grekiskt och genuint. Vårt rum hade balkong mot en lugn lokal gata och vid bokningen stod det delvis havsutsikt - vi hade fantastisk utsikt mot havet och jättelugnt på vår balkong. Rummet är rymligt, skön o stor säng, städning bra - inget att klaga på. Frukosten bra och gott kaffe. Poolområdet mysigt och gemytligt. Till sist det som gör att detta hotell får full pott: värdparet, Andreas & Maria med personal. De är trevliga, vänliga och framförallt lyhörda. De ser alla och anpassar sin service till dina behov. Deras fingertoppskänsla skapar en gemenskap på hotellet som du själv kan välja hur stor del du vill ta del av. Unikt och fint för de dom har behov av gemenskap på sim semester.

 
2021-08-26

av witekl2019 Göteborg, Sverige

OK men inte mer; gäst i nr 2

Detta lägenhetshotell är riktigt bra. De e jättefin städning varje dag; en personal som bryr sig och är måna om att man har det bra och öppna för ständig feedback. Det fins en egen pool att svalka sig vid och en en liten bar med förfriskning och lite enklare tilltugg att beställa. Varje rum har framburet vatten som mar reglerar vid utcheckning om man öskar nyttja denna fenomenala service; alternativ är att man går själv till supermakt och släpar hem vattnet. Rummen är försedda med AC där en fjärrkontroll löses ut mot en mindre avgift och självklart har rummet en kyl med frysfack. Summa sumarum; ett riktigt bra boende precis i anslutning till bitchen och stan. Till detta boende kan jag absolut tänka mig att återkomma. På minussidan är: 1). Frukosten som är torftig och saknar hjärta och njutning. Tog en Continental första och ända morgon vilket blev en riktig besvikelse. - mängder av skorpakigt bröd( någon vill kanske kalla det för rostat men i min värd var det mer skorpor än rostat) - Ett hårdkokt ”grönt ägg” - Någon skiva tunn;tunn skinka och någon ostskiva. I en skål fans det något vätskeaktigt som skulle vara marmelad😝 - Kaffet är svagt och blaskigt och smakar bara vatten; i med mera kaffebönor/pulver så att kaffe smakar kaffe. Nä; skall ni ha frukost så rekommenderar jag att gå ut eller köpa hem själv från Supermarket runt hörnet. 2). Som nummer 2 på minussidan är att rummet inte har basisk saker för att diska; ATT SNÅLA IN PÅ DET är bara dumheter. Jag uppmanar verkligen ägaren att ställa ut i varje lägenhet en flaska diskmedel, en disktrasa och en diskborste. 3). Saknar riktiga Duschhanddukar; de som erbjuds är små som ansiktshanddukar; inte riktigt OK.

 
2021-08-21

av a2saj Gråbo, Sverige

Enkelt med förbättringspotential

Överlag ett trevlig boende med hjälpsam och vänlig värdpar! Plus: - Rum på markplan som får en god avskildhet från poolområdet. Helt ok och stort rum. - Nära till havet. Pool. - Vatten levereras till rummet mot ett högre pris vilket är värt och uppskattat. Minus: - Wi-Fi finns ej tillgängligt i rummet. - Toalettpapper måste köpas. - Begränsad köksutrustning. - AC borde vara standard men man får det mot betalning. - Duschkabin saknade dörrar i rum 1 och hela badrumsgolvet var fullt med vatten efter varje dusch. Ingen golvhandduk så vi fick använda en vanlig handduk för att komma ut från badrummet. - Små handdukar som alla andra har skrivit om. - Ca 20 min promenad uppförsbacke till hamnen. Att hyra bil underlättar. Betyget sätts i relation till pris och om det hade varit högre pris så hade betyget sänkts.