Kundomdömen om Zephyros Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 106 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge, lugna omgivningar.
-
Man kan uppdatera lägenheten vi bodde i. Gammalt kylskåp, svårt att stänga. Gick inte att stänga om sig i duschkabinen

Bekräftad gäst: 2024-06-13


9 av 10

+
Läget, familjärt.
-
Liten köksutrustning i lägenheten, svårt att kunna laga någon mat.

Bekräftad gäst: 2024-06-06


7 av 10

+
Trevlgt värdpar
-
Det borde framkomma i beskrivningen av hotellet att AC:n kostar 10 euro/dygn.

Bekräftad gäst: 2024-06-06


6 av 10

+
Läget
-
Uppdatera köket, gammal spis, svårstängd kyl och kastruller som passar. Vinglas. En dusch som sitter på plats när man duschar

Bekräftad gäst: 2024-06-06


8 av 10

+
Värdparet helt underbara! Litet, familjärt med fantastisk service.
-
Rummet var i dåligt skick och Wi-Fi fanns inte på rummet, visade sig inte heller finnas mobiltäckning i det rummet vi bodde.

Bekräftad gäst: 2024-05-30


9 av 10

+
De trevliga ägarna och den rofyllda atmosfären.
-
N/A

Bekräftad gäst: 2024-05-19


9 av 10

+
Trevliga ägare
-
Finns ingen annanstans att skriva: Men jag tycker det är jättedåligt att det inte framkommer innan resan vilken bedrövlig botten det är på stranden!

Bekräftad gäst: 2024-05-19


7 av 10

+
Läget på rummet med egen uteplats. Bra poolområde.
-
Rummets kvalitet. Det kändes lite ofräscht.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
Mycket engagerad och serviceinriktade ägare. Man kände sig verkligen omhändertagen. Hotellet var mycket trevligt och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


10 av 10

+
Lugnt och tyst
-
Bara bra

Bekräftad gäst: 2023-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-10-08

av 860stefan

Mycket trevligt familjehotell

Suverän service och trevligt bemötande av vänliga ägare. Maria och Andreas tog hand om oss på ett mycket bra sätt. Nära till bad och centrum men ändå lugnt och tyst i området. Extra plus för dricksvatten fylldes på i rummet och att baren vid poolen var välfylld. Tack familjen // Carina och Stefan

 
2022-09-27

av Journey37023541399 Göteborg, Sverige

FAMILJÄRT UNDERBARA ÄGARE FIN SERVICE

Mycket trevligt hotell att bo på. Litet och familjärt med helt fantastiska ägare Andreas och Maria . Vi kände oss så hemma och välkomna redan första kvällen. Rent och fint städning varje dag . Sköna sängar stor tvårumslägenhet delvis havsutsikt,nära till stranden . God frukost , fin pool med sköna solstolar. Andreas och Maria med personal är så lyhörda de ser alla och anpassar sin service efter varje gästs behov. Vi har haft en fantastisk semester på detta hotell och rekommenderar det varmt. Kommer gärna tillbaka.

 
2022-05-15

av Expedition223932 Mariefred, Sverige

Litet och familjärt

Litet familjärt hotell med mycket trevliga ägare. Sliten 2-rumslägenhet med stenhårda sängar. Extramadrass går att få. Dåligt uppdaterad köksutrustning med en del saker som saknas och annat som behöver bytas ut. Kylskåpet mycket gammalt och i dåligt skick. Vi fick ha frysfacket öppet för att få tillräcklig kyla. Poolen liten och mysig men inte helt ren. Lite grumligt vatten och sand på botten. Några restauranger nära och 10 minuters promenad ner till stan. Det stället vinner på är den familjära stämningen, läget med bara några meter till havet och de trevliga ägarna.

 
2021-09-04

av CK4ever Partille, Sverige

Underbart

Helt fantastiskt, aldrig tidigare har jag känner mig så hemma och välkommen på ett hotell som jag gjort på detta. Kan inte beskriva i ord hur bra jag haft det här under min semester, kan bara säga att jag haft makalöst underbart. Andreas och Maria är helt fantastiska ❤️👍

 
2021-08-28

av camillal622 Skogås, Sverige

Trevligt lägenhetshotell med ett värdpar som vet vad service är

Ett hotell i vår smak - mysigt, grekiskt och genuint. Vårt rum hade balkong mot en lugn lokal gata och vid bokningen stod det delvis havsutsikt - vi hade fantastisk utsikt mot havet och jättelugnt på vår balkong. Rummet är rymligt, skön o stor säng, städning bra - inget att klaga på. Frukosten bra och gott kaffe. Poolområdet mysigt och gemytligt. Till sist det som gör att detta hotell får full pott: värdparet, Andreas & Maria med personal. De är trevliga, vänliga och framförallt lyhörda. De ser alla och anpassar sin service till dina behov. Deras fingertoppskänsla skapar en gemenskap på hotellet som du själv kan välja hur stor del du vill ta del av. Unikt och fint för de dom har behov av gemenskap på sim semester.