Kundomdömen om Zephyros Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 165 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det var litet och familjärt, vilket var det vi önskade. De hade ställt in många vattenflaskor i rummet när vi kom vilket var positivt att slippa bära själv från supermarket. Det var rent och rummen städades 6 dagar i veckan.
-
1. Det stod ingenstans vid bokningen att luftkonditionering kostade 10€/dag extra, vilket inte var helt tydligt när man läste om hotellet på er webbsida. Skriv gärna ut priset också på webbsidan på övergripande info om hotellet. För två veckor blir detta en extra kostnad på drygt 1500 kr. Då det inte finns någon annan ventilation i lägenheten (inte ens I badrummet) förutom öppna dörrar eller fönster är det omöjligt att klara sig utan luftkonditionering. 2. Trevligt med vatten på rummet, men ingen info om att man ska betala för det vid utcheckningen, och det framgick inte heller vilket pris vi verkligen betalade, men det kändes inte dyrt, 1-2 € per 1,5 liters flaska, bättre och tydligare info vore önskvärt på rummen. 3. Väldigt dåligt med avlastningsytor, typ hyllor och inga krokar för använda kläder i rummen, enbart galgar i garderoben. Vore önskvärt med krokar på väggarna samt nån mer hylla att kunna lägga grejor på. 4. Bättre belysning och att alla glödlampor är hela vore önskvärt på just detta hotell.

Bekräftad gäst: 2023-09-21


9 av 10

+
Familjärt. Inget ljud från biltrafik. Mycket trevligt värdfolk. Skön säng. Mysigt. Bra läge.l
-

Bekräftad gäst: 2023-09-14


10 av 10

+
Gensyn med stedet for 13. gang og Maria og Andreas, som altid står til tjeneste.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Varma, gästvänliga ägare & personal. Extra + för den lilla charmiga hunden som gick runt & hälsade på alla.
-
Duschen borde haft draperi eller dörr. Precis hela badrummet blev blött när man duschade.

Bekräftad gäst: 2023-08-31


10 av 10

+
Läget snabb promenad till Pigadia och mycket nära havet, delvis havsutsikt hade vi, poolen, tryggt, bra värdpar inkl deras underbara hund Milo satte sin personliga prägel på hotellet. Familjärt. Vatten levererades till rummet så man slapp bära. Mycket nöjda kommer vi tillbaks till Karphatos bor vi gärna här!
-
Lite mer köksutrustning, nu är det tillräckligt men om man få önska Fräscha upp/förnya rummen

Bekräftad gäst: 2023-08-31


10 av 10

+
Trevligt hotell då hotellägarna var mycket trevliga och omtänksamma att vi skulle ha det bra. Rent o fräscht, nära till stranden och gång avstånd till ’city’
-

Bekräftad gäst: 2023-08-31


8 av 10

+
Poolområdet, trevlig personal. Sköna sängar.
-
Det vore bra med en markis över balkongen. Mer färsk frukt till frukost.

Bekräftad gäst: 2023-08-28


9 av 10

+
Trevlig personal, pool
-
Lite mer variation med frukosten

Bekräftad gäst: 2023-08-24


7 av 10

+
Trevlig ägare som var mkt serviceminded. Fin pool. Småskaligt och mysigt hotell väldigt nära havet. Tyst om nätterna. Nära till restauranger. Två backar vattenflaskor fanns i lägenheten vid ankomst, toppen, då slipper man bära tunga vattenflaskor!
-
Trodde att det var AC på rummen. I Apollos beskrivning stod det " alla rum har luftkonditionering"....Man fick betala för att få AC, 10 euro per natt, dåligt!

Bekräftad gäst: 2023-08-24


8 av 10

+
Personalen, poolområdet, läget och städningen.
-
En av sängarna hade snart gjort sitt. Borde finnas dynor till alla solsängar vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2023-08-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-10-08

av 860stefan

Mycket trevligt familjehotell

Suverän service och trevligt bemötande av vänliga ägare. Maria och Andreas tog hand om oss på ett mycket bra sätt. Nära till bad och centrum men ändå lugnt och tyst i området. Extra plus för dricksvatten fylldes på i rummet och att baren vid poolen var välfylld. Tack familjen // Carina och Stefan

 
2022-09-27

av Journey37023541399 Göteborg, Sverige

FAMILJÄRT UNDERBARA ÄGARE FIN SERVICE

Mycket trevligt hotell att bo på. Litet och familjärt med helt fantastiska ägare Andreas och Maria . Vi kände oss så hemma och välkomna redan första kvällen. Rent och fint städning varje dag . Sköna sängar stor tvårumslägenhet delvis havsutsikt,nära till stranden . God frukost , fin pool med sköna solstolar. Andreas och Maria med personal är så lyhörda de ser alla och anpassar sin service efter varje gästs behov. Vi har haft en fantastisk semester på detta hotell och rekommenderar det varmt. Kommer gärna tillbaka.

 
2022-05-15

av Expedition223932 Mariefred, Sverige

Litet och familjärt

Litet familjärt hotell med mycket trevliga ägare. Sliten 2-rumslägenhet med stenhårda sängar. Extramadrass går att få. Dåligt uppdaterad köksutrustning med en del saker som saknas och annat som behöver bytas ut. Kylskåpet mycket gammalt och i dåligt skick. Vi fick ha frysfacket öppet för att få tillräcklig kyla. Poolen liten och mysig men inte helt ren. Lite grumligt vatten och sand på botten. Några restauranger nära och 10 minuters promenad ner till stan. Det stället vinner på är den familjära stämningen, läget med bara några meter till havet och de trevliga ägarna.

 
2021-09-04

av CK4ever Partille, Sverige

Underbart

Helt fantastiskt, aldrig tidigare har jag känner mig så hemma och välkommen på ett hotell som jag gjort på detta. Kan inte beskriva i ord hur bra jag haft det här under min semester, kan bara säga att jag haft makalöst underbart. Andreas och Maria är helt fantastiska ❤️👍

 
2021-08-28

av camillal622 Skogås, Sverige

Trevligt lägenhetshotell med ett värdpar som vet vad service är

Ett hotell i vår smak - mysigt, grekiskt och genuint. Vårt rum hade balkong mot en lugn lokal gata och vid bokningen stod det delvis havsutsikt - vi hade fantastisk utsikt mot havet och jättelugnt på vår balkong. Rummet är rymligt, skön o stor säng, städning bra - inget att klaga på. Frukosten bra och gott kaffe. Poolområdet mysigt och gemytligt. Till sist det som gör att detta hotell får full pott: värdparet, Andreas & Maria med personal. De är trevliga, vänliga och framförallt lyhörda. De ser alla och anpassar sin service till dina behov. Deras fingertoppskänsla skapar en gemenskap på hotellet som du själv kan välja hur stor del du vill ta del av. Unikt och fint för de dom har behov av gemenskap på sim semester.