Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markbalkong med poolutsikt, eller ingen uteplats. Lägenheterna för upp till tre personer saknar uteplats. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-40 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer

Mindre tvårumslägenhet

Mindre tvårumslägenhet med liten markterrass. Lägenheterna ligger vid sidan av entrén till hotellet. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Större tvårumslägenhet

Större tvårumslägenhet med liten markterrass. Lägenheterna ligger vid sidan av entrén till hotellet samt vid vägen utanför. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med kök. bäddsoffor. Två enkelsängar i varje sovrum. Två av enkelsängarna är en karpatisk säng. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via ett eller två trappsteg. Kök med spis och ugn, kylskåp, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markbalkong med poolutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer