Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 203 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Stort och rymligt. Trevligt bemötande
-
Det enda som inte var så bra var att det inte fanns någon i receptionen varken lördag eller söndag förmiddag när vi hade frågor om utcheckning m.m. städpersonalen pratar ingen engelska. Vi förstod ändå att vi kunde låta väskorna stå i receptionen när vi lämnat rummen kl.10 ...

Bekräftad gäst: 2023-10-09


5 av 10

+
utsikten över havet
-
Vattnet i poolen var grönt och det simmade insekter där. Ingen personal i receptionen varken lördag eller söndag, endast icke engelsktalande städerskor som inte kunde svara på våra frågor om utcheckning och om att ha rummet längre eftersom flyget gick 21;45. Vi fick checka ut på morgonen och låta våra väskor stå obevakade i ett rum vid receptionen tills på kvällen. När vi kom tillbaka för att hämta väskorna var poolen tömd på vatten och alla parasoller låg på marken, men fortfarande ingen personal, och rummen var ej rörda så förstår ej varför vi ej kunde ha det kvar att duscha i, nycklarna låg kvar i receptionsdisken där vi hade lämnat dom.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


4 av 10

+
Mottagandet och vänligheten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-18


10 av 10

+
Trevlig personal , super gullig städerska och det var alltid så fint.Väldigt lugnt och tyst område. Jag är så nöjd av denna resa, och kommer att återvända😊
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


2 av 10

+
Balkongen
-
Hotellet behövs fräschas till. Jag kommer lägga upp hur ofräscha deras solsängar är, att det låg en död katt i trädgården (som jag påtalat till den otrevliga kvinnan i receptionen), det var extremt lyhört, duschen var rent utav äcklig och sängarna ska vi inte tala om. Jag behövde gå till en naprapat direkt vid hemkomst.

Bekräftad gäst: 2023-09-11


9 av 10

+
Lägenhet o polområde
-
Allt var bra Vi saknade inf om att hotellet lagg på den branta backen

Bekräftad gäst: 2023-09-03


10 av 10

+
Litet och mysigt nära ortsbefolkningen.
-
Har varit där förut. Hala golv...

Bekräftad gäst: 2023-08-31


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

63 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-09-11

av 551whilmah

Man får vad man betalar för

Man får vad man betaltar för helt enkelt. I detta fall inkluderar det ett badrum som luktar avlopp, har möglat och saknar dusch draperi. Elkablar som sticker ut ur väggen. En AC som är tejpad och ser obrukbar ut. Allting i anslutning till hotellet är dyrt. AC ingår inte ens i priset. På pool området får man inte medta egen dryck eller mat. Utan endast köpa det hotellet erbjuder till ockerpriser. En cola kostar över 3 euro. Vi fick inte nya handdukar förräns dagen vi skulle åka hem. Man förväntas diska sin egen disk men dem tillhandahåller inget diskmedel eller dylikt. Sängarna är fruktansvärd hårda. Poolkanten var målad med målarfärg som släppte och färgade alla bad gäster blå om kroppen. Och värt att nämna, hotellet ligger på en ordentlig höjd. Backen är drygt en kilometer lång. Och fruktansvärt brant. Nu reste vi som ett ungt par men kan tänka mig att det hade varit ett otroligt stort hinder om man reser med barn, barnvagn eller inte orkar ta sig an en backe på 1 km. Du var tvungen att gå upp och ner för backen för att nå stranden, staden och super market. Dock, är ägaren till hotellet väldigt trevlig. Och pool området är fint. Det är lugnt och finns nästan alltid som stolar. Städerskorna var gulliga och det städades ofta. Väljer du att ändå bo här rekommenderar jag att ta med egna handdukar.

 
2022-06-28

av 613maarith

Familjevänligt hotell

Äntligen efter tre år kunde vi återigen resa till Karpathos och valet av hotellet var en självklarhet Vi har varit på Karpathos/Vergina 8 gånger. Hotell Vergina är familjevänligt, väldigt lugnt på hotellet, bra städning, trevlig och vänlig personal. Ägaren Maria är pricken över i:et, så vänlig och hjälpsam. Bra pooler och finns alltid lediga solstolar.

 
2019-09-06

av 429timmys

Mysigt lägenhetshotell

Vi ankom till hotellet och hade bokat 2 rumslägenhet. Receptionisten berättade att rummet inte var städat men att städaren höll på. Under tiden fick vi erbjudandet att byta upp oss till en större lägenhet med utsikt till havet men vi avböjde efter vi sett lägenheten som låg strax utanför entrén. Det fanns två små lägenheter med egen ute terrass avskilt från hotellets vanliga rum. Vi hade fikonträd, olivbuskar och granatäpplen strax utanför dörren. Det kunde inte ha varit mysigare och lugnare för oss med våran 5 år gamla son. Städningen var helt suverän och personalen var jättetrevlig. Ägaren stod till och från i receptionen och gav hellre än gärna tips på fina stränder. Vi tog gärna några dagar vid hotellets pool där det fanns solstolar lediga varje dag. Vi kommer att återvända hit igen i framtiden 😎

 
2018-06-17

av carinae814 Stockholm, Sverige

Enkelt och lyhört

Ett trevligt hotell på höjden. Väldigt lyhört. Bor du mot poolen studsar ljudet och allt hörs. Städningen är okej, personalen vänlig och hjälpsam. Tyvärr saknar de förståelse för att inte tillåta sina barn leka i poolen på eftermiddagen under flera timmar. Sängarna är hårda. Vi kommer inte att bo här igen.

 
2017-10-29

av FruLaurin Gränna, Sverige

Bra boende

Enkelt men trivsamt hotell högt upp i Pigadia. Vi bodde i ett av de små husen vid entrén utanför själva hotellet vilket passade oss perfekt. Extremt spartanskt och enkelt men den sköna uteplatsen under fikonträdet kompenserar en del. Saknade bemannad reception och att det inte fanns något som helst att köpa på plats på em/kvällar