Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 61 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Poolen.
-
Nedgånget hotell som inte renoverats på 25 år. Wifi som fungerade mycket dåligt. Ingen i receptionen efter kl 18, inte ens ett akutnummer (som när våra tonåringar låste sig ute från sitt rum kl 18.30 så blev vi tvungna att ta hjälp av Apollo). Det stod i Apollos beskrivning att det var en stor lägenhet med två rum, istället fick vi två separata rum bredvid varandra. Apollo måste vara tydliga med att det inte är en stor lägenhet med plats för fem personer. Endast en nyckel per rum. Nycklarna lämnades obevakade i receptionen. Säkerhetsskåp som var för små för en normal dator. Hotellet accepterade inte kortbetalning. Jag inser att jag vill sänka betyget nu när jag skrivit allt detta.

Bekräftad gäst: 2022-08-07


10 av 10

+
Vergina är ett av de absolut bästa hotellen vi bott på. Finns ingenting att klaga på, personalen är trevliga, rummen är fräscha och städas ofta, poolområdet är jättemysigt! Vi kommer absolut komma tillbaka!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


6 av 10

+
Det såg ut som bilderna.
-
1. Utöver avståndet så var det väldigt brant backe till staden/strand/närmsta supermarket. 2. Dyrt. Allt i anslutning till hotellet var dyrt (glass €3, AC €10 per dag, €9 för kassaskåp osv) 3. Tog inte kort utan bara kontant. 4. Av någon anledning fick man inte ha med sig dricka/vatten till poolområdet (för att man istället skulle köpa deras vatten till ockerpriser). 5. Luktade konstant avlopp i badrummet

Bekräftad gäst: 2022-07-24


8 av 10

+
Lägenheten och poolen samt balkongen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-10


9 av 10

+
Lugnt och stilla. Inget att klaga på
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


10 av 10

+
Vi har varit på samma hotell 8 gånger nu då vi är så nöjda med det. Lugnt familjevänligt hotell, trevlig personal och ägaren Maria är pricken över i:et med sin vänlighet. Bra pooler, finns alltid solstolar lediga.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


3 av 10

+
Ingen
-
Lång från stranden

Bekräftad gäst: 2022-06-26


1 av 10

+
Ingeting
-
Värdinna var 0% serviceinriktad, otrevlig och brydde bara om sig själv. Det är skrattretande, det har inte gjorts någonting på hotellet sedan 1960-talet. Titta bara på badrummet, rostigt, unken lukt, tillfälliga lösningar med plast runt toastolen. När vi skulle checka in sa hon att rummet var klart, vi fick nycklarna, gick in i rummet och möttes av ett ostädat rumt, en nedbajsad toalett, fullt med tomma glasflaskor. Vi var shockade. Inte nog med detta så var köket outdated också. Porslinet är även det från 60-talet. Allt var gammalt och slitet! En annan viktig sak, det finns ingen security på hotellet, värdinnan lämnar hotellet runt lunchtid sen stor det olåst hela natten. hon släcker även ner i hotellet för att spara ström så att komma hem sent en kväll känns inte säkert över huvudtaget.

Bekräftad gäst: 2022-06-12


7 av 10

+
Personalen
-
Katter drack ur poolen. Städerskan stängde fönster och dörrar efter varje städning så det blev bastu på rummet, vädring är bättre än ac för miljön.

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

60 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-06-28

av 613maarith

Familjevänligt hotell

Äntligen efter tre år kunde vi återigen resa till Karpathos och valet av hotellet var en självklarhet Vi har varit på Karpathos/Vergina 8 gånger. Hotell Vergina är familjevänligt, väldigt lugnt på hotellet, bra städning, trevlig och vänlig personal. Ägaren Maria är pricken över i:et, så vänlig och hjälpsam. Bra pooler och finns alltid lediga solstolar.

 
2019-09-06

av 429timmys

Mysigt lägenhetshotell

Vi ankom till hotellet och hade bokat 2 rumslägenhet. Receptionisten berättade att rummet inte var städat men att städaren höll på. Under tiden fick vi erbjudandet att byta upp oss till en större lägenhet med utsikt till havet men vi avböjde efter vi sett lägenheten som låg strax utanför entrén. Det fanns två små lägenheter med egen ute terrass avskilt från hotellets vanliga rum. Vi hade fikonträd, olivbuskar och granatäpplen strax utanför dörren. Det kunde inte ha varit mysigare och lugnare för oss med våran 5 år gamla son. Städningen var helt suverän och personalen var jättetrevlig. Ägaren stod till och från i receptionen och gav hellre än gärna tips på fina stränder. Vi tog gärna några dagar vid hotellets pool där det fanns solstolar lediga varje dag. Vi kommer att återvända hit igen i framtiden 😎

 
2018-06-17

av carinae814 Stockholm, Sverige

Enkelt och lyhört

Ett trevligt hotell på höjden. Väldigt lyhört. Bor du mot poolen studsar ljudet och allt hörs. Städningen är okej, personalen vänlig och hjälpsam. Tyvärr saknar de förståelse för att inte tillåta sina barn leka i poolen på eftermiddagen under flera timmar. Sängarna är hårda. Vi kommer inte att bo här igen.

 
2017-10-29

av FruLaurin Gränna, Sverige

Bra boende

Enkelt men trivsamt hotell högt upp i Pigadia. Vi bodde i ett av de små husen vid entrén utanför själva hotellet vilket passade oss perfekt. Extremt spartanskt och enkelt men den sköna uteplatsen under fikonträdet kompenserar en del. Saknade bemannad reception och att det inte fanns något som helst att köpa på plats på em/kvällar

 
2016-07-05

av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Perfekta alternativet

Underbar personal, hjälpsamma på alla sätt och otroligt trevliga. Hotellet i sig stämmer bra in på beskrivningen lite slitet men absolut helt funktionsdugligt. Är man inte rädd för att gå lite på semestern tycker jag absolut att detta är ett bra boende. Lugnt och mysigt. Hade bokat en vecka med min 9 åriga dotter, trivdes så bra så vi ville inte åka hem förlängde resan med en vecka till. Rekommenderar detta hotel till barnfamilj då man har full koll på barnen i poolen.