Rumstyper på Romantica (Karpathos)

Dubbelrum

Dubbelrum av varierande storlekar med balkong. En dubbelsäng. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet i varierande storlek med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum med minikök. Några enrumslägenheter är renoverade och några är inredda i traditionell stil med karpatiska sängar. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via en eller två trappsteg. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet med en eller två extrabäddar i bäddsoffa/i hopvikbar säng. När båda extrabäddarna används kommer en av dem vara placerad i sovrummet och en i vardagsrummet. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.