Rumstyper på Romantica Karpathos

Dubbelrum

Dubbelrum av varierande storlekar med balkong eller terrass. Dubbelrummen är belägna i båda byggnaderna. En dubbelsäng. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet i varierande storlek med balkong eller terrass. Lägenheterna är belägna i byggnaden utan hiss. Kombinerat sovrum med minikök. Några enrumslägenheter är renoverade och några är inredda i traditionell stil med karpatiska sängar. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via en eller två trappsteg. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med liten balkong. Dubbelrummen är belägna i båda byggnaderna. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa i ett angränsande rum. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Rummet kan kännas trångt när extrabädden används.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Lägenheterna är belägna i byggnaden utan hiss. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till en eller två extrabäddar i bäddsoffa. När båda extrabäddarna används kan lägenheten uppfattas som trång. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-4 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong. Lägenheterna är belägna i byggnaden utan hiss. Storleken varierar på balkongen, vissa balkongen rymmer endast två personer. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.