Rumstyper på Romantica (Karpathos)

Dubbelrum

Dubbelrum av varierande storlekar med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet i varierande storlek med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum med minikök. Några enrumslägenheter är renoverade och några är inredda i traditionell stil med karpatiska sängar. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som nås via en eller två trappsteg. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med liten balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa i ett angränsande rum. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Rummet kan kännas trångt när extrabädden används.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till en eller två extrabäddar i bäddsoffa. När båda extrabäddarna används kommer en av dem vara placerad i sovrummet och en i vardagsrummet. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.