Kundomdömen om Romantica (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 284 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Nära till strand o staden(hamnen)
-
Trevligare personal (familj). Familjen satt på bakgården sena kvällar/nätter och prata o diskuterade väldigt högt. Grannen med barn hojtade till några gånger till dem. Det står ingenstans att man inte får äta mat (hämtpizza) på sin egen balkong, vi fick en utskällning av familjen(väldigt obehagligt), jag kan förstå om dom skulle haft restaurang på hotellet men det fanns inte på Romantica. Sen har inte alla råd att gå ut på restaurang varje dag. Och i Apollos Map/karta man får med olika lokala annonser finns reklam för hämtmat från UNO pizza….

Bekräftad gäst: 2021-07-26


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


5 av 10

+
-
ACn ingick inte vilket kunde stått redan på Apollos sida. Flera reagerade på detta och vid incheckning informerade man om detta men sa inte AC utan något om ackommodation och inte vad det kostade. Jättekonstigt. Den betalades för på plats, svart, fick i samband med att jag checka ut inget kvitto på det men fick kvitto på city tax. Så det var ganska uppenbart att dom tog det svart. Fick inte äta en medhavd frukt vid poolen för tax Office kunde komma så att ge kvitto för AC känns ju angeläget :)

Bekräftad gäst: 2021-07-26


6 av 10

+
Utsikten och poolen.
-
Trevligare personal, renovering rummen, bättre öppettider i poolbaren (12-18 nu).

Bekräftad gäst: 2021-07-26


5 av 10

+
Bra poolområde och nära stranden
-
Lite sliten lägenhet som behöver hållas efter bättre. AC fungerade inte som den skulle, toalettdörr som gick i baklås flera gånger etc.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


6 av 10

+
Poolområdet med snackbar
-
Rummen måste fräschas upp. Plus minska mängden klor i poolen. Vår dotters baddräkter blev helt gula plus att hon fick besvär med klåda.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


9 av 10

+
Poolområdet
-
Man ska kunna betala med kort år 2021

Bekräftad gäst: 2021-07-25


8 av 10

+
Läget, mysigt fräscht hotell. Bra frukost och service.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


7 av 10

+
Gratis ac
-
Kontroll till gratis ac Frukost Room service Dörren till balkongen Internet Dörren till toan Dusch under pool Duschdraperi i rummet HD på tvn Fler eluttag

Bekräftad gäst: 2021-07-19


8 av 10

+
Mycket bra poolområde och fräscht överallt, städningen var toppen. Rummen lite för små och ac som kostade extra och inte var helt funktionell.
-
AC var dålig och lät mycket, annars fräscht bra prisvärt hotell även om standardrum var lite för små för en familj. Tror superiorrummen var större och hade gärna valt dem men på Apollo framgår inte vad skillnad var när vi skulle boka semestern. Men generellt nöjd för det priset vi betalade.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
43
Bra
 
25
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-30

Inlägg av Goteborg20 Göteborg, Sverige

Ok Hotel för en veckas vistelse

Läge ok nära ”ful” strand (rek att hyra bil o åka iväg till öns betydligt trevligare o vackrare stränder) och lilla stadskärnan, ca 10-15 min promenad. Hotellet känns rent med ljus interiör likaså lilla poolområdet där lättare förtäring kan beställas. Glad, tillmötesgående o trevlig kvinna där som gör supergod omelett ! Även jättetrevlig städerska ! Resterande lilla personalstaben borde gå i ”charm-kurs”….frukostvärdinnan butter utan kunskap om hur man bemöter gäster…frågade varför det inte fanns kokt ägg en morgon när det bara syntes till äggröra …enl henne var det ”ju ägg” som hon snorkigt sa ….för mig två olika saker … ingen fruktyoghurt bara grekisk naturell gick att få, en sorts müsli utan något annat gott att ha i, enformigt bröd, ost o skinka ….ingen variation på hela veckan och ”billigaste” juicen hälldes upp från tetrapack. Frukostområdet var däremot fint o trevligt, gick att sitta både inne o ute på verandan. Receptionskvinnan var svårcharmad oxå men sa man ”goodmorning” först så hälsade hon! Vårt stora dubbelrum innehöll 2 toaletter med dusch vilket var en positiv överraskning däremot en relativt liten trång balkong. Vid incheckning sent, ca 23-tiden, hade det varit trevligt o självklart om det funnits en liten vattenflaska i kylskåpet ….inte något att dricka erbjöds heller när vi kom….underligt …inte många Hotel nuförtiden som inte bjuder på lite vätska i någon form för nyanlända gäster! Kurs i kundbemötande vore på sin plats här! Helt ok städning av rummet. Perfekt AC som var rel tyst på natten. En eloge åt ”någon” som dock fixade den ena duschen åt oss snabbt, efter tillsägning, då det ej kom något kallvatten ur den. Hela duschmunstycket byttes utan krångel:) Lite tråkigt att det inte fanns någon barservering tex på kvällarna tex vid poolen el lobbyn, då hotellet är såpass litet så man lär känna ”sina grannar” , hade varit trevligt att kunna sitta en stund o prata i den fräscha miljön! Bra ”bashotel” för en veckas vistelse, att återkomma till på em/kvällen efter egna utflykter på ön!

 
2021-07-24

Inlägg av 296jeanetteb Solna, Sverige

Fint hotell med bra läge men undvik om du är ljudkänslig

Fantastiskt poolområde med en väldigt trevlig och serviceinriktad kvinna jobbandes i baren. Det som drar ned omdömet är att lägenheterna var så fruktansvärt dåligt ljudisolerade så både trafiken och andra gäster på hotellet har hörts 24/7.

 
2019-09-12

Inlägg av Rekreation Höör, Sverige

Lugnt och bra läge mittemot supermarket

Otroligt fin och ren pool. Vackert poolområde med uppväxta träd och buskar. Nya bra solstolar. Ingen trängsel, lätt att få bra plats vid poolen. I poolbaren tillagades små enkla rätter och sallader, där åt vi vår lunch varje dag, bra priser. Frukosten god och vällagad. God hemgjord fruktsallad. Trevlig kvinna som arbetade i frukostmatsalen, ren och fräscht Rummet var litet men fullt okey. Stor balkong. Enda negativa med detta hotell var att det luktade avlopp från toaletten av och till. Vi sade till i receptionen och den dåliga lukten åtgärdades, men kom dessvärre åter. Gångavstånd in till centrum i Pigadia ca. 1,3 km. Kostand för taxi 7 Euro

 
2019-07-30

Inlägg av 904carina Umeå, Sverige

Bra läge på karpathos mellan strand och stad, många bra restauranger precis utanför gatan att välja på

Rent och snyggt i hotellrummen, bra stora balkonger att sitta och njuta vid på kvällen och goda enklare rätter att köpa vid poolbaren samt drinkar och glass.Bra enkelt mellanklasshotell som var mycket prisvärt.

 
2018-09-11

Inlägg av _ralph_arnestig Bollebygd, Sverige

Prisvärt och bra

Ett riktigt bra hotell nära havet och till centrala staden. 5 minuter till havet och 15 min promenad till staden en mycket bra och stor pool med gott om gratis solstolar. Enkel frukost men räcker gott för de flestas önskemål. Poolbaren har en hel del prisvärda lunchrätter. Gott om lokala familjeägda restauranter runt hotellet. Bra rum och städning.