Kundomdömen om Romantica (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 503 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget till centrum och stranden.
-
Hotellet var på det hela taget bra .

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Lagom stort hotell
-
Ett duschdraperi hade varit bra. Lite jobbigt med alla katter som kom när man skulle äta mat vid poolbaren

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Läget. "Stuket", det var liksom så som man kan förvänta sig ett Grekiskt hotell, inget fancy, lite omodernt men charmigt!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Fick ett mycket bra hotell helt enkelt med tanke på stjärnorna.
-
Lite mer lätta maträtter att välja på i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
Georgios i barerna
-
Baka in AC kostnaden i priset

Bekräftad gäst: 2023-10-09


5 av 10

+
Bartendern
-
Minska antalet kattor !

Bekräftad gäst: 2023-10-09


8 av 10

+
Bra poolområde, relativt bra frukost o vårt rum som den här gången låg mot poolområdet var toppen
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Fin pool, rymlig lägenhet.
-
Duschen hade för låg kant så vattnet kom ut på golvet, trots draperi. Golvbrunnen ligger löst. Köksutrustningen var minimal, men det är vi vana med i Grekland. Hiss saknas i huset vi bodde i. Höga trappor och därmed jobbigt att bära upp och ner väskorna.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


9 av 10

+
Fint poolområde, lummig trädgård med blommor och palmer som skuggade, välstädat.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


9 av 10

+
-
Lugnt och skönt.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

120 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
56
Bra
 
28
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-11-04

av GoPlaces09007331610

Mysigt och lugnt hotell!

Trevligt och familjärt hotell. Fräscha och rena utrymmen, vad gäller allt från rummen till toaletten vid poolen. Vänlig och tillmötesgående personal som gjorde sitt bästa för att vi skulle trivas. Sköna sängar, kylskåp o tv på rummen. Man betalar visserligen lite extra för ac men helt klart ett bra hotell om man vill bo centralt men ändå inte mitt i lilla staden.

 
2023-08-31

av Yvonne W Kalmar, Sverige

Ordinärt hotell med sköna sängar

Ordinärt, trivsamt hotell. Poolområdet jättefint med närhet till både havet och staden. Riktigt sköna sängar vilket är ovanligt i Grekland. Standarden och städningen har en del att önska men det övriga väger upp. Skulle gärna återkomma.

 
2023-08-19

av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Fint litet hotell med pool

Trevlig personal, lugnt hotell, helt okej sängar och fint poolområde med poolbar. Frukosten riktigt fin med gott kaffe. Rent och nära till restaurang och strand med okej priser på solstolar som kan variera prismässigt över hela ön. Det enda negativa på hotellet var den lilla, lilla toaletten. Tips att välja rum utan kvällssol

 
2023-06-30

av Moa B

Mysigt och familjärt hotell som passar bra för den okräsne

Bekväm säng, helt okej frukost med lite variation, enkla men bra rum. Det bästa med hotellet var dock Giorgos som hade hand om poolbaren på eftermiddagen och barnen på kvällen! Riktig stjärna som förgyllde våra kvällar med trevligt sällskap och god stämning

 
2023-06-29

av Lisbeth L

Familjärt och trevligt hotell

Rent och fräscht. Suverän frukost och smårätter under dagen i poolbaren.En grymt bra och serviceminded barkille, Giorgio Bra läge både vad gäller avstånd till strand o city. Flera bra restauranger i närheten