Kundomdömen om Romantica Karpathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 433 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevligt hotell. Jag har bott där 7 gånger. Bra poolområde och jättebra och trevlig personal. Frukosten är dyr men tyvärr inte så omfattande.
-
Duschdraperi/duschvägg, så att det inte är blött i hela badrummet efter dusch. Rensa duschavloppet. Om priset på frukosten ska vara 10 euro, så vill jag ha mer att välja på + att ägg inte tar slut kl 9 och brödet är stenhårt.

Bekräftad gäst: 2024-06-16


9 av 10

+
Frukosten, poolen.
-
Wi-Fi var inte alls bra, hade absolut kunnat förbättras.

Bekräftad gäst: 2024-06-16


8 av 10

+
Poolområdet
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-13


8 av 10

+
Bra frukost, skön säng, poolområdet
-
Ingen hårtork på rummet utan man fick låna i receptionen. AC dyr dygnsavgift samt att det var dyrare att betala med kort än med kontanter för AC. Extremt litet badrum, samt att det inte fanns något duschdraperi.

Bekräftad gäst: 2024-06-13


8 av 10

+
Trevlig atmosfär. Välskött och fräscht hotell. Fin trädgård och poolområde
-
Köksutrustningen i lägenheten var bedrövlig

Bekräftad gäst: 2024-06-13


9 av 10

+
De två bartendrarna. Duktiga! Kunniga. Trevliga. Övrig personal snälla å hjälpsamma.
-
Safty box. Den stod löst på hyllan. Bara å ta det lilla skåpet å gå. Kylskåpet var inte kallt. Iskalla drickor svalnade där i. Saknade frysfack.

Bekräftad gäst: 2024-06-13


7 av 10

+
Poolområdet
-
Vi hade en rimlig förväntan på vad vi hade bokat för hotell och då blir man oftast nöjd. Kan förbättra köksutrustningen i lägenheterna och att det finns diskmedel och svamp i de.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Läget nära stranden och det lugna området. Fina lägenheter.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Rent och snyggt och en toppenbra frukost som överträffade alla förväntningar
-
Kvällsportieren satt till stor del med sin telefon och surfade eller pratade och avvek mot samtliga andra anställda

Bekräftad gäst: 2024-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

121 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
56
Bra
 
28
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-11-04

av GoPlaces09007331610

Mysigt och lugnt hotell!

Trevligt och familjärt hotell. Fräscha och rena utrymmen, vad gäller allt från rummen till toaletten vid poolen. Vänlig och tillmötesgående personal som gjorde sitt bästa för att vi skulle trivas. Sköna sängar, kylskåp o tv på rummen. Man betalar visserligen lite extra för ac men helt klart ett bra hotell om man vill bo centralt men ändå inte mitt i lilla staden.

 
2023-08-31

av Yvonne W Kalmar, Sverige

Ordinärt hotell med sköna sängar

Ordinärt, trivsamt hotell. Poolområdet jättefint med närhet till både havet och staden. Riktigt sköna sängar vilket är ovanligt i Grekland. Standarden och städningen har en del att önska men det övriga väger upp. Skulle gärna återkomma.

 
2023-08-19

av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Fint litet hotell med pool

Trevlig personal, lugnt hotell, helt okej sängar och fint poolområde med poolbar. Frukosten riktigt fin med gott kaffe. Rent och nära till restaurang och strand med okej priser på solstolar som kan variera prismässigt över hela ön. Det enda negativa på hotellet var den lilla, lilla toaletten. Tips att välja rum utan kvällssol

 
2023-06-30

av Moa B

Mysigt och familjärt hotell som passar bra för den okräsne

Bekväm säng, helt okej frukost med lite variation, enkla men bra rum. Det bästa med hotellet var dock Giorgos som hade hand om poolbaren på eftermiddagen och barnen på kvällen! Riktig stjärna som förgyllde våra kvällar med trevligt sällskap och god stämning

 
2023-06-29

av Lisbeth L

Familjärt och trevligt hotell

Rent och fräscht. Suverän frukost och smårätter under dagen i poolbaren.En grymt bra och serviceminded barkille, Giorgio Bra läge både vad gäller avstånd till strand o city. Flera bra restauranger i närheten