Kundomdömen om Romantica (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 410 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolbaren
-
Frukostbuffén Väldigt sparsamt med utbudet. Saknade att kunna gå ner och ta en kopp kaffe själv under dagen.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Lagom stort. Bra läge. Fint poolområde.
-
Vi hade rum 204. Mikroskopisk balkong i ständig skugga. Det var tråkigt. Har bott på hotellet för några år sedan med en fantastisk balkong så hade tänkt att det skulle vara liknande denna gången.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
Läget och trädgården och de sköna sängarna
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2021-10-11


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Återvändare sedan 7 år tillbaka och vet vad vi får.Frukosten har blivit mkt bättre då den uppgraderats,mera rätter. Personalen mkt trevliga,varmt mottagande och det känns som man blir "en i familjen"
-
Trycket i duschen är inte så bra.Lite trångt kanske.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
Man känner sig hemma, mao. personalen
-
Upprustning, men det pågår hela tiden. Man märker hela tiden ngt. nytt gjorts. Har bott där 13 ggr. på rad nu

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Läget, lagom stort, nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


5 av 10

+
Närheten till stranden
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Läget
-
Mer variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

99 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
46
Bra
 
26
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-10-05

av Inas51 Stockholm, Sverige

Charmigt och perfekt läge

Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Rent och fräscht. Rymligt sovrum med stor, skön säng. Enkel köksutrustning, men fullt tillräcklig för att fixa egen frukost och enkel lunch. Den stora balkongen med utsikt över bergen och en flik av havet var helt suverän! Liten butik, ATM och trevlig restaurang tvärs över gatan, fem minuters promenad till stranden och 10 minuter till byn.

 
2021-09-27

av Kallesalle

Mysigt hotel

Trevligt, fräscht hotel en kort promenad från stan och med bra restauranger runt hörnet. Trevligt poolområde. Mycket bra frukost i trevlig miljö. Sköna sängar vilket hör till ovanligheterna i Grekland. Trevlig personal som gör sitt bästa för att du ska trivas. Försök få rum mot poolen då rum mot gatan kan störas av trafik.

 
2021-08-11

av fredrik0306 Borås, Sverige

Slitet men charmigt hotell nära stranden

Helt ok hotell som gränsar mot en 2a men som landar högre pga sitt poolområde. Rummet rent men slitet, AC fungerade delvis och köket var dåligt utrustat. Stort minus att de tog extra betalt för AC. Bra läge nära stranden och promenadavstånd till centrum.

 
2021-08-09

av Stickan2013 Lövestad, Sverige

Rent och fräscht

Att detta hotell endast är tvåstjärnigt är för mig en gåta. Rent och fräscht överallt, både rum och allmänna utrymmen. Visserligen var rummen lite små men de fyller sin funktion, här är man oftast bara för att sova och duscha av sig. Trevlig personal, och väl fungerande wifi i alla utrymmen. Corona anpassat med handsprit lite varstans samt var man tvungen att ta på sig handskar när man skulle ta frukostbuffé. Personalen använde munskydd när de var i allmänna utrymmen. ++++ Ända negativa med rummen var att det var väldigt få eluttag för att kunna ladda sin elektroniska utrustning.

 
2021-07-30

av Goteborg20 Göteborg, Sverige

Ok Hotel för en veckas vistelse

Läge ok nära ”ful” strand (rek att hyra bil o åka iväg till öns betydligt trevligare o vackrare stränder) och lilla stadskärnan, ca 10-15 min promenad. Hotellet känns rent med ljus interiör likaså lilla poolområdet där lättare förtäring kan beställas. Glad, tillmötesgående o trevlig kvinna där som gör supergod omelett ! Även jättetrevlig städerska ! Resterande lilla personalstaben borde gå i ”charm-kurs”….frukostvärdinnan butter utan kunskap om hur man bemöter gäster…frågade varför det inte fanns kokt ägg en morgon när det bara syntes till äggröra …enl henne var det ”ju ägg” som hon snorkigt sa ….för mig två olika saker … ingen fruktyoghurt bara grekisk naturell gick att få, en sorts müsli utan något annat gott att ha i, enformigt bröd, ost o skinka ….ingen variation på hela veckan och ”billigaste” juicen hälldes upp från tetrapack. Frukostområdet var däremot fint o trevligt, gick att sitta både inne o ute på verandan. Receptionskvinnan var svårcharmad oxå men sa man ”goodmorning” först så hälsade hon! Vårt stora dubbelrum innehöll 2 toaletter med dusch vilket var en positiv överraskning däremot en relativt liten trång balkong. Vid incheckning sent, ca 23-tiden, hade det varit trevligt o självklart om det funnits en liten vattenflaska i kylskåpet ….inte något att dricka erbjöds heller när vi kom….underligt …inte många Hotel nuförtiden som inte bjuder på lite vätska i någon form för nyanlända gäster! Kurs i kundbemötande vore på sin plats här! Helt ok städning av rummet. Perfekt AC som var rel tyst på natten. En eloge åt ”någon” som dock fixade den ena duschen åt oss snabbt, efter tillsägning, då det ej kom något kallvatten ur den. Hela duschmunstycket byttes utan krångel:) Lite tråkigt att det inte fanns någon barservering tex på kvällarna tex vid poolen el lobbyn, då hotellet är såpass litet så man lär känna ”sina grannar” , hade varit trevligt att kunna sitta en stund o prata i den fräscha miljön! Bra ”bashotel” för en veckas vistelse, att återkomma till på em/kvällen efter egna utflykter på ön!