Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
5,5 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


7 av 10

+
Att där var pool på hotellet och hiss.
-
Svårt att säga p.g.à Corona restriktioner

Bekräftad gäst: 2021-09-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

202 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
76
Bra
 
42
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-08-14

av Ludde1322

Min vistelse på ”Hotell Plaza” (Totalt vedervärdig)

Hej! Jag och några vänner har under den senaste veckan sovit på hotell plaza, detta var någonting av det värsta jag gjort i hela mitt liv. Det tog 2 dagar innan de hittade på anledningar för att skicka ut mina vänner, utan någon form av återbetalning. Trycket i duschkranen var bedrövlig, det fanns knappt varm vatten. ACn ska jag inte ens börja med, den där har inte blivit rengjord sen stormningen av Normandie. Sängarna var värre än de på fyllecellen vid Mariatorget, de var hårda , kuddarna var fyllda med papper, sängarna var fyllda av massvis med sänglöss som har gett mig sånna vidriga bett och det är inte ens det värsta… det var intorkade spermafläckar på madrasssen. Bilderna är totalt missvisande då fasaden var i värre skick än den värsta favelan du kan tänka. Även personalen var genuint otrevlig, gick knappt att kommunicera med de då de var så taskiga. Frukosten var torr och utbudet var väldigt dåligt och då är jag långt från en kräsen människa. Det enda positiva var kiosken i närheten. Jag kommer ALDRIG besöka detta hotell igen. Jag avråder er alla från att besöka detta hotell jag sover mycket hellre på Strandvägens trottoar.

 
2019-10-26

av Resor100 Sverige

Bra läge fin solnedgång

Hotellet ligger nära havet och ett väldigt litet centrum, det finns en hel del restauranger men väldigt lite shopping. Välj rum med havsutsikt fin solnedgång från balkongen dock var duschvattnet utblandat med saltvatten! Och välj rum högt upp vi hade kackerlackor i vårt rum som låg en våning över poolen. Trappor ned till poolen och mer trappor ner till havet. Poolen var nyligen renoverad men under vår vecka rasade murbruket på ena väggen i poolen ner så det såg inte så fräscht ut. Stranden består av sand och småsten o blir fort djupt man får betala för solstolarna vid havet men vid poolen är de gratis. Väldigt trevlig personal i receptionen och poolbaren maten i poolbaren var jättegod, tzatsikin var fantastisk! Hotellet ligger bra nära havet men det som drar ner mitt betyg är saltvattnet i duschen, poolraset och de 4 kackerlackorna i vårt rum under vår vecka.

 
2019-07-10

av mrslovgren

Mysigt hotel som dock saknar styrsel

Mysigt hotel med fantastisk utsikt. Tråkig frukost med samma torra bröd varje morgon. Det luktar avlopp i badrummen och duschen var inte städad när vi anlände. Bara lakan att sova i. Man kan dra en filt över sig, dock svårt att tro att filtarna tvättas mellan gästerna. Hittade intorkade ”saker” i filtarna. Okej service i poolbaren med okej mat, men sexistisk stämning då han som verkade vara manager pratade om hans ”sexy girls” som serverade. Själv lyfte han inte ett finger. ”Managern” körde även motorcykel på poolområdet och upp i restaurangen, där han parkerade hojen. Totalt kaos i poolen då det åtminstone verkade som att alla locals även nyttjade poolen på eftermiddagarna. Till slut fick de betalande hotellgästerna med små barn gå upp ur poolen. Idag sprang det runt en katt med ett stort infekterat sår som ingen i personalen jagade bort. Idag även en stor hund som någon gäst eller gäst från annat hotell tog med. Högst oklart om det är ett hotell som godkänner djur men hunden låg i alla fall på solsängarna. Hotellet skulle behöva städa pooltoaletterna som hade problem med skadedjur (små äckliga flugor som satt överallt i toalettutrymmet). Papper för att torka händerna fylldes inte på alls under vår vecka. Min upplevelse skulle ha vart så mycket bättre om det var lite ordning och reda. Känns som en arbetsplats som helt fick köra sitt race utan rutiner, policys eller regler.

 
2018-06-17

av O5587HDlindas

Basic, billig resa och spartanskt boende

+ balkongutsikten är fantastisk + närheten till havet, kunde gå utan sandaler ut från hotellet o hoppa i + personalen i reception var trevliga Frukost ingick, var ”ok” men omysig/slamrig miljö: lokalen var stor och kal Städ var generellt ”ok”. - väldigt lyhört, hör städpersonal/gäster i andra rum. - väldigt (!) hård säng (gick inte att ligga på sida, armar o höft domnade/fjädrar i sängen kändes), plus att ACn blåste direkt över huvudändan. mkt (!) ”snurrande” i sängen under nätterna. Stort minus.

 
2017-06-24

av Linda K

Underbart läge

Perfekt läge och väldigt fräscha rum samt underbar service. Rekommenderar starkt att boka rum med havsutsikt då utsikten är helt otroligt. Minus för hårda sängar men överkomligt ändå. Ok frukost varje dag. Bra poolområde och bara några trappor med till havet.