Villa Andreas

Villa Andreas ligger en kort promenad från stranden och Ammoudias centrum. Här bor du i lägenheter med möjlighet till självhushåll eller i fina deluxe- eller superiorrum där frukost ingår. För de dagar du vill byta stranden mot poolhäng är du välkommen att använda poolen på grannhotellet Ammos Bay.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Deluxerum för 2 personer. Superiorrum för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Billigt, tryggt, praktiskt och rent. Det fanns kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 270 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Andreas är ett trevligt hotell som ligger i lugna omgivningar i Ammoudia. Till stranden är det bara en kort promenad.

Hotellets gäster som köper till frukost är välkomna att använda poolen på närliggande hotell Ammos Bay, ca 80 meter från Villa Andreas.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Reception med begränsade öppettider, ca kl. 08.00-15.00. Kaféer och tavernor i centrum finns inom räckhåll. Till Parga är det ca 15 kilometer. Under högsäsong går lokalbussar från Ammoudia till Preveza, Vrachos, Kanali och Parga.

Måltider

Enrumslägenheterna

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé

Deluxe- och superiorrum
Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras på grannhotellet Ammos Bay.

Alla hotell, Ammoudia

Ammos Bay

Hotell Ammos Bay är ett strandnära hotell med hög mysfaktor i den lilla fiskebyn Ammoudia. Hotellets poolområde blir snabbt en favoritplats, och i restaurangen kan du smaka på grekiska mezes.

Pegasus Pension

Pegasus Pension är ett enkelt litet hotell vid floden Archeon. Härifrån har du nära till såväl den fina sandstranden som Ammoudias centrum. På hotellet finns ett poolområde och frukost ingår i priset.

Eleni Ammoudia

Hotell Eleni ligger endast en kort promenad från stranden i den lilla byn Ammoudia, ca 17 kilometer till Parga stad. Starta morgonen i frukostrestaurangen intill receptionen och därefter föreslår vi hyrbil för att kunna utforska denna del av Grekland. På hotellet finns kostnadsfri parkering för hotellets gäster.

Zeus Paradise

Zeus Paradise ligger bara några steg från den fina stranden i Ammoudia och i närheten av floden Archeons mynning. Här semestrar du med bekvämt som ledord och poolområdet blir alldeles säkert ett uppskattat inslag. Koppla av i den blomstrande trädgården och njut av semestern i fulla drag.