Villa Andreas

Lägenhetshotellet Villa Andreas ligger en kort promenad från stranden och Ammoudias centrum. Här bor du i lägenheter med möjlighet till självhushåll. För de dagar du vill byta stranden mot poolhäng är du välkommen att använda poolen på grannhotellet Ammos Bay.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer, varav ett barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Väldigt bra läge o en fantastisk balkong
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 271 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Andreas är ett trevligt lägenhetshotell som ligger i lugna omgivningar i Ammoudia. Till stranden är det bara en kort promenad.

Hotellets gäster är välkomna att använda poolen på närliggande hotell Ammos Bay, ca 80 meter från Villa Andreas.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Reception med begränsade öppettider, ca kl. 08.00-15.00. Kaféer och tavernor i centrum finns inom räckhåll. Till Parga är det ca 15 kilometer. Under högsäsong går lokalbussar från Ammoudia till Preveza, Vrachos, Kanali och Parga.

Måltider

  • Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost
  • Halvpension (frukost och middag)

Måltiderna serveras på grannhotellet Ammos Bay.

Alla hotell, Ammoudia

Ammos Bay

Hotell Ammos Bay är ett strandnära hotell med hög mysfaktor i den lilla fiskebyn Ammoudia. Hotellets poolområde blir snabbt en favoritplats, och i restaurangen kan du smaka på grekiska mezes.

Pegasus Pension

Hotell Pegasus Pension är ett enkelt litet hotell vid floden Archeon. Härifrån har du nära till såväl den fina sandstranden som Ammoudias centrum. På hotellet finns ett poolområde och frukost ingår i priset.

Paradise Ammoudia

Paradise Ammoudia ligger bara några steg från den fina stranden i Ammoudia och i närheten av floden Archeons mynning. Här semestrar du med bekvämt som ledord och poolområdet blir alldeles säkert ett uppskattat inslag. Koppla av i den blomstrande trädgården och njut av semestern i fulla drag.