Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
1,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Väldigt lyhört vilket berodde på övriga gäster som smällde i dörrar och pratade högt på balkongen sent på natten. Dessa åkte inte med Apollo

Bekräftad gäst: 2023-08-21


8 av 10

+
Avståndet till stranden.
-
Mer köks utrustning och bättre säng.

Bekräftad gäst: 2023-07-24


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-24


4 av 10

+
Billigt.
-
Personalen skickade ut oss 11:00 utan att ha någonstans att ställa väskorna eller erbjuda en dusch (Transfern skulle gå ca 17:45) omänskligt med en tvååring i 40 grader.

Bekräftad gäst: 2023-07-17


6 av 10

+
Städningen
-
Två rum och vi fick dela på vår familj. Fanns ingen dörr mellan rummen.

Bekräftad gäst: 2023-07-17


7 av 10

+
Städning och nära till stranden
-
Tråkigt läge

Bekräftad gäst: 2023-07-17


8 av 10

+
Läget. Lagom avstånd till stranden och restauranger. Lungt område
-
Det var olustigt att man behövde låsa in ifrån med nyckel som även behövdes för att lampa och ac skulle funka. Hade även önskat sänglampa så man kunde läsa fast den andra sov

Bekräftad gäst: 2023-07-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-10


7 av 10

+
Läget. Charmigt. Ingen trädgård.
-
Inga resurser till köksavd. Kastrull stekpanna. Bestick. Inget annat. En av 2 plattor fungerade.

Bekräftad gäst: 2023-06-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

270 omdömen
Utmärkt
 
259
Väldigt bra
 
9
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-23

av Daman65 Villa de Leyva, Colombia

[email protected] nr 15

Välkommen av Bettina och hennes personal var oöverträffad. Lägenheterna är rena och välutrustade. Bara utanför stan så tyst men utmärkta restauranger på dörren men bara 10 minuters gångavstånd rätt in i mitten av orten. Massor av solstolar och nyanser hela tiden. Drycker och snacks är alla bra. Kalla glas var perfekt för en Mythos på eftermiddagen. Detta är det bästa boendet vi har stannat i Grekland, personalen gör det mycket speciellt.

 
2018-08-19

av steffie20182018

Parga

Mycket trevligt hotell, familjärt och inte så stort med fantastisk personal. Oklanderlig städning, rent och snyggt överallt. De var måna om att alla skulle ha det bra och trivas. Bettina som äger hotellet välkomnade alla när vi kom och tog avsked när vi skulle åka hem. Vi firade bröllopsdag där och fick hjälp av personalen att boka ett bord på en trevlig restaurang, Dessutom överraskade de oss med en flaska vin och ett grattis kort samma eftermiddag. Vi fick också hjälp med bokning av biljetter till en båtutflykt med kort varsel. Poolen var inte så stor men tillräcklig för att svalka sig i mellan turerna till havet. Hotellet ligger endast en kort promenad ifrån havet, stränderna och shopping stråken, så man slipper det värsta ståhejet.

 
2018-08-04

av Kristina_8486 Göteborg, Sverige

En pärla i Parga

Vi har precis återvänt hem efter en tvåveckors vistelse på Villa Andreas. Vi hade ganska stora förväntningar på hotellet efter att ha läst omdömena på Tripadvisor och det är glädjande att kunna säga att våra förväntningar uppfylldes till fullo. Vi anlände sent på kvällen och fick ett varmt mottagande av Bettina, som ville förvissa sig om att allt skulle vara till vår belåtenhet med rummet. Vi hyrde en enrums studio på första våningen med balkong mot poolen. För övrigt så hade alla rum och lägenheter utsikt mot poolen. Rummet var utrustat med ett litet pentry och förnödenheter för tre personer. Plus för säkerhetsboxen som var gratis samt air condition. Fönstren var försedda med myggnät, dock inte balkongdörren. Städning varje dag, nya handdukar varannan dag och nya sängkläder var tredje dag. Rent och fräscht på rummet. Bettina fanns där varje dag för en liten pratstund med gästerna och för att se till att vi inte saknade något. Poolen var helt OK och det var samma där; rent och fräscht. Det finns en liten poolbar för enklare rätter samt drycker. Mycket bra! Vi uppskattade att bo en bit ifrån strandpromenaden i Parga där det kvällstid var tjockt av turister. Det tog inte mer än ca 10 minuter att gå från Villa Andreas till stranden. Vi kan varmt rekommendera Villa Andreas om man besöker Parga. Ett omhändertagande och familjärt hotell med helt underbar personal. Svårt att tro att det “bara” är trestjärnigt. Har aldrig bott någonstans där ägaren varit mer mån om sina gäster!

 
2018-02-19

av SvenErik4317 Åkersberga, Sverige

Helt OK hotell

Vi var här mitt under värmeböljan i augusti. 40 grader varmt i en hel vecka. Vi hade ett rum på översta våningen med eftermiddagssol. Tyvärr innebar det att det inte gick att sitta på balkongen på eftermiddagen. Även på morgonen var det nästan för varmt. Rummet var helt OK med normal standard. Luftkonditioneringen som var nödvändig att ha igång väsnades nåt fruktansvärt, vilket medförde att vi fick välja. Antingen tyst i rummet eller ligga och svettas på natten. Sista natten slutade luftkonditioneringen att fungera vilket hade hänt flera andra gäster tidigare i veckan.

 
2017-10-08

av 242hannap

Underbart lägenhetshotell!!

Bodde här en vecka i oktober. I en lgh med två rum. Väldigt rent och fräscht med bra husgeråd. Städning 6 d/v. Väldigt sköna sängar med bra kuddar och lakan som kändes rent. Fin pool och bar med väldigt tillmötesgående personal. En bra semester där boendevistelsen upplevdes som att vara hemma med fin och familjevänlig personal!!