Resor till Saint Jean de Luz

Apollo Service Line

På resmål med Apollo Service Line kan du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal. Aktuellt telefonnummer till Apollo Service Line får du via sms kort inpå din utresa.

Res till Saint Jean de Luz, en charmig kuststad belägen i Franska Baskien. Här väntar den ultimata semestern för dig som vill kombinera surfing, sol & bad med härliga strandpromenader och häng på uteserveringar i mysiga omgivningar.Fakta om Saint Jean de Luz

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

När du reser hit landar du på Biarritz flygplats. Transfer från Biarritz flygplats till Saint Jean de Luz tar ca 30 minuter.

Stränder

Populära och fina surfstränder som lockar besökare från hela världen.

Mer fakta

Väder

jan 12°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 16°c
maj 19°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 23°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 13°c

Alla resmål Frankrike

Nice

Mitt på Franska rivieran ligger Nice, en ”liten storstad” med många associationer. Vackert och dramatiskt landskap, små medeltida byar på fjälltopparna, trendiga badorter och ett häftigt jetsetliv är bara några av de saker man tänker på. Boka din resa till Nice med Apollo, boka flyg och hotell själv och var borta så länge du vill.

Paris

En resa till Paris är en perfekt minisemester. På bara några få timmar är du framme i staden som erbjuder en rik historia, kultur för alla smaker, shopping i överflöd och restauranger i världsklass. Boka din weekendresa till Paris med Apollo, och välj bland flyg och hotell i olika prisklasser. Upplev Paris med vännerna, familjen eller din käresta.