Kundomdömen om JA Palm Tree Court

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

5035 omdömen
Utmärkt
 
3970
Väldigt bra
 
793
Bra
 
162
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2018-09-30

Inlägg av Yvonn C

Hög klass

Trevligt hotell med fin trädgård, bra service, vacker strand och en lyxig känsla av lugn och ro. Frukosten är mycket bra. Vi hade större och lyxigare rum med havsutsikt och då fick vi även tillgång till Loungen där det serverades tilltugg och kaffe under hela dagen om man var sugen. Dessutom så var det Happy Hour i Loungen med gratis drinkar och tilltugg varje kväll mellan kl. 18.00 och 19.00. Är det första gången man åker till Dubai så är detta inte ett alternativ. Hit åker man för att koppla av och ta sig in till Dubai ett par kvällar. Vi bodde åtta nätter på detta hotellet.

 
2017-03-06

Inlägg av KatrinSweden

Bästa stället

Kom just hem, var där förra året också. Kan bara lovorda detta hotell, maximal avkoppling, fantastisk service. Maten super. Rummen stora och rymliga med sköna sängar. Uteplatsen perfekt för after beach avkoppling. Varma sköna pooler. Aktiviteter såsom fotboll och volleyboll för den som vill. Bra gym och fin 9-håls golfbana. Kan bara se ett förbättringsområde och det är minigolfbanan, men även solen har sunafläckar. Kommer tillbaka nästa år.

 
2016-02-03

Inlägg av carina218 Pietarsaari, Finland

Underbart ställe!

Det var ett av de bästa hotellen jag bott på. Fint strandområde, pooler, trädgård med påfåglar och massor av aktiviteter. Ingen trängsel. Vänlig personal och servicen var enastående. Rekommenderas varmt!!

 
2015-12-22

Inlägg av bengtmattiase Hjo, Sverige

En vecka

Vi bodde först på Ali Beach, men det visade sig att vi blivit felinformerade av vår resebyrå. Då inte alla restauranger ingick i all inklusive. Samt begränsat antal pooler. (13 st sa det) Vi fick då uppgradera till PTC. Vilket vi är väldigt nöjda med. Kostade tyvärr oss en del dock. Man ska vara medveten om att hotellet ligger ca 45 min- 1 h från Dubai Mall. taxi är dock relativt billigt ca 250sek till Dubai. Vi hade som sagt all inkl. Och mat och dryck var fantastiskt bra. Personal trevlig, Man får betala en del för all inkl paketet, men du får väldigt mycket gott för det.

 
2015-12-15

Inlägg av Annika B Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Supertrevligt hotell med stora rymliga rum och bra service.

Vi uppgraderade oss till detta hotell och blev så väl omhändetagna att vi inte ville åka hem. Stora rum med stor balkong för skön eftermiddagsrelax i solen. Servicen var utomordentlig. 2 ggr per dag städades det på rummet. Vår man som ansvarade för städningen presenterade sig och hjälpte verkligen till. Han var fantastisk. Min mor är äldre och det var lätt att de kom med en golfbil och körde henne till dit hon skulle. Stranden var vacker och lugn. Många restauranter på området. Alla kunde ta ansvar för att de kunde fixa nästan allt till glutenfritt. Trädgården var så avkopplande med påfåglar som gick runt mellan vattenfall och små bäckar. Ett hotell där man verkligen mår bra.