Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Gott om solstolar och valmöjlighet till pool, strand, trädgård. Bra med shuttlebuss.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


9 av 10

+
Personalen var angelägna om att alla skulle trivas. Härlig inramning med mycket vatten och växtlighet i området. Enda nackdelen är att det ligger lite för långt från Dubai centrum. Bor du här, ta all inclusive. Finns inga "vanliga" och prisvärda restauranger i området. Lika bra då, och för enkelhetens skull, vara en del av systemet och äta det som erbjuds av hotellet och dess restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-06


9 av 10

+
Mkt god mat! Snabb service och trevlig personal. Bra badtemperatur i poolerna, som dessutom hade låg klorhalt vilket kändes väldigt bra. Bästa wifi-uppkopplingen vi upplevt på semestern.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-02-09


6 av 10

+
-
Bättre information vad som gäller vid charter all inclusive.

Bekräftad gäst: 2022-02-02


8 av 10

+
Många ställen att äta på, fria solstolar, trevlig personal, bra städat på rummet.
-
Vet inte.

Bekräftad gäst: 2022-01-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-05


10 av 10

+
Det fanns allt man behöver och önskar under en semester. Och deras engagemang för festligheter för stora och små under julhelgerna va mycket bra.
-
Att personalen i receptionen blir bättre på att gå igenom exakt vad som ingår i all inclusive paketet. Vilka restauranger osv Det gäller Att en personal kanske visar en runt på resorten när man checkat in om man önskar det.

Bekräftad gäst: 2021-12-29


9 av 10

+
Servicen och naturen/trädgården
-
Läget 😀

Bekräftad gäst: 2021-12-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

5366 omdömen
Utmärkt
 
3709
Väldigt bra
 
1137
Bra
 
325
Mindre bra
 
105
Underkänt
 
90

5 senaste omdömen

2020-02-17

av P53DSdavidh

Lungt och fin Resort av högsta klass :)

Mycket bra Resort, rent och snyggt överallt, doftar gott på hotellet och god mat med välordnad buffe´ med många rätter och mycket fin service från personal. En mycket glad och trevlig person i matsalen är Mr Alphince Kerry, som hjälper gärna till om det är nåt med måltiden. Bra temp i poolen , +31c , rent och snyggt med stor service i baren och bland solstolarna. Very good Resort, clean and tidy everywhere, smells good in the hotel and good food with orderly buffet´ with many dishes and very nice service from staff. A very happy and pleasant person in the dining room is Mr Alphince Kerry, who is happy to help if there is anything to do with the meal. Good temp in the pool, + 31c, clean and neat with great service at the bar and among the loungers.

 
2020-02-01

av liselottew752 Sundbyberg, Sverige

2 veckor

Fantastiskt fint. Många restauranger , fin service. Trevliga människor, Älskar barn, Stort utbud av aktiviteter. Många pooler och underbar strand. Vädret var perfekt för oss. Drygt 20 grader hela tiden. Gick att bada i havet också. Captains bar kan varmt rekommenderas där bla Walter gjorde vistelsen extra trevlig.

 
2019-12-04

av wastilindberg

Toppenhotell !

JA Hotell var ett mycket trevligt hotell, med allt vad man kan önska sej. Bra service av en mycket trevlig personal, god mat, som kunde intagas på olika restauranger. Bussarna in till Dubai flera ggr. Om dagen utan kostnad. Jättefina solstolar, som det fanns gott om!

 
2019-12-04

av allanshohani Stockholm, Sverige

10/10

Ett grymt resort som överträffade mina förväntningar över allt. Den egna resorten har så mycket aktiviteter och jag rekommenderar definitivt att ha all inclusive paketet eftersom maten håller en hög standard och dessutom ingår annat än bara maten i paketet. Rummen var superrena och oavsett om du har med eller utan havsutsikt så får du en fin utsikt på resorten eller mot havet. Läget ligger självklart lite off men sett till vad som finns på resorten och på hotellet så väger det upp allting med egen privat strand, lediga solstolar, underbar service, aktiviteterna och att kunna röra sig mellan de olika hotellen ifall man vill testa andra restauranger. Det finns dessutom gratis shuttlebussar som tar dig till de största galleriorna. Annars är taxi väldigt billigt i Dubai (Careem)

 
2019-11-22

av T3448SKpeterk Knivsta, Sverige

Härlig vecka

Bra hotell,maten som ingick i all inclusive var suverän,däremot lite svårt o veta vad som ingår i all inclusive o inte,vi bokade via apolloresor.Bra med gratis shuttle buss till några mall.Ligger en bra bit från olika sevärdheter,men det får man ta för att få fin strand med solstolar som alltid finns lediga både vid pool ,gräsmatta o strand.Bra service minded personal.kostar ca 400kr med taxi från flygplatsen.Bästa drinkstället,sportsbaren vid hamnen.