Årets reseinspiratör – Upptäckare

Årets upptäckare

När du reser vill du upptäcka något nytt - nya resmål, nya upplevelser och nya möten. Du lockas av de otrampade stigarna och vill gärna utforska nya sätt att resa och utforska världen på. Du inspirerar dina följare att kliva ur sin bekvämlighetszon och testa något nytt.

1:a pris i kategorin Upptäckare: En resa för 2 personer med avresa utvalda veckor under 2019/2020 till Fuerteventura, Spanien

Se alla kategorier av tävlingen!

LivsnjutareUpptäckareLokala expertLäs mer om Årets reseinspiratör

Årets reseinspiratör upptäckare – vinnare
 

Vinnare

Årets upptäckare 2019 är Annika & Daniel Majak med Finally Lost!

Juryns motivering:

”Annika & Daniel Majak sprider reseinspiration genom en fresh och glad portal. På ett intressant sätt berättar de om olika resmål med passion, samt sprider äventyrslust genom härliga texter, film och foto. De vågar och inspirerar också till att ta steget fullt ut, upptäcka mer och att leva sin dröm.”

Tips för upptäckare

Kappadokien

Upplev det magiska landskapet i Kappadokien med aktiviteter så som yoga, cykling och vandring. För den extra äventyrliga finns det självklart möjlighet att flyga luftballong!

Läs mer om Kappadokien

Zagoria

Vandra bland de charmiga byarna i Zagoria, ett kulturarv högt upp i Pindusbergen. Detta är platsen för en aktiv semester i rofylld natur. Testa ridning, forsränning och canyoning!

Läs mer om Zagoria

Fuerteventura

Surfa, kör fyrhjuling eller cykla mountainbike i det häftiga landskapet på Fuerteventura. På Apollo Sports hotellet La Pared finns aktiviteter för alla typer av äventyrare!

Läs mer om Fuerteventura
apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter
Toppenläge med skön havsutsikt

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

apollo mondo one of a kind
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa
Prisbelönt exklusivt hotell i bergen

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

apollo sports
Aqua Vista – powered by Playitas
Här ingår Sports Inclusive

Aqua Vista – powered by Playitas

Cyklister på Fuerteventura

Vinn en resa till Fuerteventura!

Vinnaren av Årets Upptäckare kommer att få åka till härliga Fuerteventura i Spanien. På denna Kanarieö finns allt för en nyfiken själ – prova på surf, kitesurf och SUP eller ta dig ut i omgivningarna genom att vandra, löpa eller cykla.

På Fuerteventura upplever du ett fantastiskt lavalandskap och stränder som är gigantiska på både längden och bredden. Öka adrenalinet med en tur på fyrhjuling i öknen, eller kanske på safari med jeep?

Vinsten består av en resa för två personer i en vecka, med flyg och hotell som väljs av Apollo. Avresa under utvalda veckor under 2019/2020.