Sportaktiviteter på Aqua Vista i Hurghada

Sport i Egypten

En semester i Egypten handlar inte bara om sol och bad och lata dagar på stranden. Ta tillfället i akt och upptäck alla de roliga aktiviteter som landet erbjuder! Här kan du bland annat dyka, surfa och golfa samtidigt som du njuter av soligt väder och vackra vyer. Läs mer om våra bästa aktiva tips här!

Kitesurfing

Kite- och windsurfing

Älskar du kite- och windsurfing ska du besöka den populära stranden Elements som ligger nära Down Town i El Gouna. Här är vinden perfekt! Gillar du inte dessa vattensporter finns mycket annat att göra – vad sägs om att sola, spela biljard eller beachvolley? För att komma till Elements kan du ta en tuktuk eller hyra en cykel. Bor du i Soma Bay och vill surfa ska du besöka surfcentret Kitehouse.

Bo på ett av våra Apollo Sports-hotell

För den som söker både träning och sol och bad rekommenderar vi Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas som erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus! 

Vattenaktiviteter med action

Gillar du äventyr i vatten ska du besöka vattenparken Sliders Cable Park i El Gouna. Denna Cable Park är en av världens största och här finns allt från en wake board-park och vattenland till en stor pool med cabanas och solstolar, volleyboll och tennis.

Surfarnas val

Strax norr om Abu Tig Marina i El Gouna breder Mangroovy Beach ut sig. Stranden är ett populärt tillhåll för både kite- och windsurfare, men har du inte modet uppe att utöva dessa sporter kan du i stället snorkla, spela strandfotboll eller beachvolley. Gillar du att festa ska du se till att vara här under sommarhalvåret – då anordnas nämligen ofta många strandfester. Ta del av våra bästa strandtips i Egypten här!

Golf

Är du golfintresserad bör du även besöka The Cascades som ligger i Soma Bay på ortens högsta punkt. Här njuter du av fantastiska utsikter över havet och bergen medan du tar en tur på den vackra 18-hålsbanan. I El Gouna finns en härlig 18-hålsbana med flera bunkrar och vattenhål som ger dig en utmaning oavsett vad ditt handikapp är. Vill du dessutom köpa ny utrustning eller ta en välförtjänt drink efter en dag på banan, finner du i anslutning till anläggningen en golfshop och en bar. Golfbanan hittar du vid Steigenberger Golf Resort i El Gouna. 

Bollsport

Älskar du fotboll precis som egyptierna? Då behöver du inte oroa dig för att missa de stora landskamperna under semestern. Både i Hurghada och i El Gouna kan du följa de flesta stora internationella fotbollsmatcherna på många av sportbarernas storbildsskärmar. I Hurghada är Papas Bar som ligger i Nya Hurghada ett hett tips att se dina favoritkamper på och i El Gouna kan du bege dig till Jobo’s som ligger i Downtown vid torget Tamr Henna. Vill du uppleva en egyptisk fotbollsmatch ska du bänka dig framför TV:n på någon av Hurghadas lokala caféer. 


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa träningsresa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Egypten, hitta och boka en resa till Egypten eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Egypten

Vilka är Egyptens bästa stränder? Var hittar jag de mest intressanta sevärdheterna? Vilka är Egyptens mest intressanta städer? Här har vi samlat några av våra bästa tips inför din resa till Egypten!

Se alla våra restips för Egypten

Hurghada

  • Dyk- och snorklingsparadis
  • All Inclusive-hotell med hög standard
  • Kristallklart vatten, perfekt väder och vackra stränder
Se alla resor till Hurghada

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här