Rumstyper på Steigenberger Aqua Magic

Deluxerum

Deluxerum i ljusa färger med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerum som består av två sovrum, där det ena har dubbelsäng och det andra två enkelsängar. I varje rum finns tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Ljusa och trevliga juniorsviter som består av ett vardagsrum med två bäddsoffor samt ett separat sovrum med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis deponering och luftkonditionering. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 68 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Steigenberger Aqua Magic, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer

Superiorrum

Superiorrum med antingen en dubbelsäng eller två separata enkelsängar. Tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer