Rumstyper på Steigenberger Aqua Magic

Deluxerum

Deluxerum i ljusa färger med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Klinkergolv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerummen består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. I varje rum finns tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrum med dusch och wc. Klinkergolv. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Ljusa och trevliga juniorsviter som består av ett vardagsrum med två bäddsoffor samt ett separat sovrum med en dubbelsäng eller enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Klinkergolv. Gratis deponering och luftkonditionering. Gratis wifi. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 68 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Steigenberger Aqua Magic, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Sviter med ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.