Rumstyper på Steigenberger Aqua Magic

Deluxerum

Deluxerum i ljusa färger med dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Klinkergolv. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerummen består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar. I varje rum finns tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Ljusa och trevliga juniorsviter som består av ett vardagsrum med två bäddsoffor samt ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Klinkergolv. Gratis deponering och luftkonditionering. Gratis wifi. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 68 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Steigenberger Aqua Magic, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med en dubbelsäng eller två separata enkelsängar. Tv med internationella kanaler. Minibar och kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Terrass eller balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.