Kundomdömen om Steigenberger Aqua Magic

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 62 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Den oerhört trevliga personalen! Har varit på flera all inclusive hotell i andra länder men aldrig möts av så proffesionell personal.
-
Jag är överlag väldigt nöjd men kan tycka att det saknades en plats på hotellet att hämta enklare mellanmål till barnen mellan lunch och middagstiderna.

Bekräftad gäst: 2022-01-11


8 av 10

+
Trevlig personal, snabb service.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-13


9 av 10

+
Att kunna slappna av med familjen
-
Att korten till rummet fungerar bättra

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Hotellet har bra bassängbad och åkattraktioner. Fin sandstrand, som inte är vass av koraller eller stenar, med ett mindre korallrev så att man kan snorkla och se fiskar. Bra gratis aktivitetsutbud. Många olika utbud av restauranger och barer som ingår i al inklusive. Jag tror att man skulle ångra att inte välja al inklusive på detta hotell. Man har tillgång till bad och strand på systerhotellen också. Fin städning med kreativa vikningar av figurer av handdukarna. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-26


10 av 10

+
Den otroligt höga standarden överlag.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


9 av 10

+
Poolerna. Det fanns mycket att göra för barn. Strandområdet var välskött.
-
Buffétmaten var helt okej, men ingen sensation. Lite mer variation på utbudet hade inte skadat.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Servicen var helt underbar!
-
Väldigt lyhörda rum!!

Bekräftad gäst: 2020-01-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-29


7 av 10

+
many resturant
-

Bekräftad gäst: 2020-01-24


10 av 10

+
Personalen och kids club
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2020-01-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

6901 omdömen
Utmärkt
 
5275
Väldigt bra
 
997
Bra
 
359
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
137

5 senaste omdömen

2020-12-19

av 269hamedz

Riktigt bra hotell rekommenderar starkt denna hotell

Really good food , and drinks. I really recommend this hotell for family vacation. Riktigt bra rum och trevliga personaler och god mat , de finns gym här och massa stället för barn som kan leka här. Perfekt nu med corona

 
2020-12-18

av C5455CTahmedi

Vacker hotell

Det är perfekt hotell o jag kommer o tillbaka igen till Hurghada ,det bra mat o pers där ,det är stor o fin rum jag är så glad att jag har varit där två veckor. Allt är perfekt ,jag är jätte nöjd .fin o vacker hotell i Hurghada jag har ingen problem där.

 
2020-02-22

av nataliek402 Uppsala, Sverige

Fantastiskt!

Det här hotellet är det absolut bästa vi någonsin besökt! Hotellet är kliniskt rent och fräscht, alla utrymmen vackert inredda och städningen mycket bra med nya handdukar och lakan varje dag. All inclusive-utbudet var stort och bra, särskilt med möjligheten att boka tre restaurangbesök under veckan. Maten på Sky restaurant och Orient var verkligen alldeles fantastiskt god och vällagad! All mat kändes överlag fräsch och vällagad med ett mycket stort utbud. Personalen på hotellet var alldeles fantastiskt trevlig. Det är svårt att inte uppskatta när alla från servitör till trädgårdsmästare säger god morgon! Hotellets personal gav utan tvekan den bästa service jag någonsin upplevt utan att vara för på eller överdrivna. Oerhört trevlig strandmiljö med fräscha toaletter och trevlig restaurang, tempererade och rena pooler, många solstolar och bra service vid poolen. Enkelt uttryckt; besök detta hotell! Jag kommer för första gången någonsin att återvända till samma hotell nästa gång vi kommer tillbaka! 👌

 
2020-02-17

av Noorali9888888888888

Allmänt

Hotellet var i helheten perfekt, andra gången jag är där. Maten va okej. Receptionen var super trevliga och bemötte oss väl. Kommer återkomma till de hotellet nästa gång. All personal va super trevliga

 
2020-01-09

av Sjodinjessica

Steigenberger aqua magic lobby bar

En helt underbar resa & vecka! Många roliga utflykter, o ett superbra hotell. Servicen är kanon, & de tar verkligen hand som sina gäster. Servitören El Said A.El Sameaa var helt otrolig, han servade hela familjen på ett helt otroligt fint sätt, vi kommer att sakna honom! Stort tack till honom och hans chef Romany Reda.