Kundomdömen om Steigenberger Aqua Magic

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utbudet av pooler och olika restauranger
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


2 av 10

+
Mini market
-
Mycket på grund av personal samt att många av ställena var rent av farliga för mindre barn , placerad i ett rum nära live show scenen där det skriks o hög musik fram tilll 11-12 på nätterna. Sämsta wifin jag upplevt någonsin också. Kan rabbla upp så mycket mer som var dåligt men orkar inte.

Bekräftad gäst: 2022-04-07


10 av 10

+
Stor anläggning, variation av restauranger, Bemötande av allt personal, bra service, närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-03-22


6 av 10

+
Mycket trevligt hotellområde och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-22


5 av 10

+
Servicen av poolpersonalen med solstolar
-
Totalt sämst mat någonsin och då har jag rest en hel del. Totalt sopsämst. Fy faan får kväljningar nu när jag skriver om det Wifi existerade ej förutom på en punkt på hotellet där man kunde uppnå 56k kanske.

Bekräftad gäst: 2022-03-15


2 av 10

+
Inget speciellt
-
Nä, problem med rummet, extremt dåligt Wi-Fi.

Bekräftad gäst: 2022-03-15


10 av 10

+
Personalen och anläggningar
-

Bekräftad gäst: 2022-03-01


9 av 10

+
Maten var utmärkt Personallen väldigt snäll och effektiv
-
Gymmet kunde har varit större och skulle varit roligare med några andra träningsalternativ

Bekräftad gäst: 2022-02-01


10 av 10

+
Den oerhört trevliga personalen! Har varit på flera all inclusive hotell i andra länder men aldrig möts av så proffesionell personal.
-
Jag är överlag väldigt nöjd men kan tycka att det saknades en plats på hotellet att hämta enklare mellanmål till barnen mellan lunch och middagstiderna.

Bekräftad gäst: 2022-01-11


8 av 10

+
Trevlig personal, snabb service.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

7340 omdömen
Utmärkt
 
5614
Väldigt bra
 
1052
Bra
 
382
Mindre bra
 
146
Underkänt
 
146

5 senaste omdömen

2022-02-16

av vanisiah2022

STEIGENBERGER AQUA MAGIC

Väldigt anpassat för alla åldrar. Trevliga personal. Mycket mat att välja mellan och väldigt varierat, super gott. Finns mycket att hitta på utanför hotellet som exempelvis snorkling osv. Rekommenderar stort att besöka detta hotell.

 
2020-12-19

av 269hamedz

Riktigt bra hotell rekommenderar starkt denna hotell

Really good food , and drinks. I really recommend this hotell for family vacation. Riktigt bra rum och trevliga personaler och god mat , de finns gym här och massa stället för barn som kan leka här. Perfekt nu med corona

 
2020-12-18

av C5455CTahmedi

Vacker hotell

Det är perfekt hotell o jag kommer o tillbaka igen till Hurghada ,det bra mat o pers där ,det är stor o fin rum jag är så glad att jag har varit där två veckor. Allt är perfekt ,jag är jätte nöjd .fin o vacker hotell i Hurghada jag har ingen problem där.

 
2020-02-22

av nataliek402 Uppsala, Sverige

Fantastiskt!

Det här hotellet är det absolut bästa vi någonsin besökt! Hotellet är kliniskt rent och fräscht, alla utrymmen vackert inredda och städningen mycket bra med nya handdukar och lakan varje dag. All inclusive-utbudet var stort och bra, särskilt med möjligheten att boka tre restaurangbesök under veckan. Maten på Sky restaurant och Orient var verkligen alldeles fantastiskt god och vällagad! All mat kändes överlag fräsch och vällagad med ett mycket stort utbud. Personalen på hotellet var alldeles fantastiskt trevlig. Det är svårt att inte uppskatta när alla från servitör till trädgårdsmästare säger god morgon! Hotellets personal gav utan tvekan den bästa service jag någonsin upplevt utan att vara för på eller överdrivna. Oerhört trevlig strandmiljö med fräscha toaletter och trevlig restaurang, tempererade och rena pooler, många solstolar och bra service vid poolen. Enkelt uttryckt; besök detta hotell! Jag kommer för första gången någonsin att återvända till samma hotell nästa gång vi kommer tillbaka! 👌

 
2020-02-17

av Noorali9888888888888

Allmänt

Hotellet var i helheten perfekt, andra gången jag är där. Maten va okej. Receptionen var super trevliga och bemötte oss väl. Kommer återkomma till de hotellet nästa gång. All personal va super trevliga