Kundomdömen om Steigenberger Al Dau Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det stora, trevliga poolområdet och den privata stranden.
-
Gymmet kunde vara lite större och ha lite mer utrustning. Större del av poolen kunde vara uppvärmd.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Personalen och deras service. Så trevliga, tillmötesgående och hjälpsamma! Alltid ett leende och ingenting var för besvärligt.
-
Det borde serveras Cava/Prosecco i all-inklusive menyn.

Bekräftad gäst: 2020-02-21


9 av 10

+
Ett genomgående trevligt bemötande.
-
Kvällsunderhållningen varierade i kvalitet - skulle behöva jämnas ut.

Bekräftad gäst: 2020-02-19


10 av 10

+
God mat och bra service
-

Bekräftad gäst: 2020-02-19


7 av 10

+
Udendørsarealerne var utrolig velholdt
-
Værelserne var meget umoderne og møblerne gamle og meget slidte

Bekräftad gäst: 2020-02-16


7 av 10

+
Så barnvänliga, all personal
-
När man har barn i sitt sällskap bör hotellet kunna erbjuda glass innan kl12 på dagen. I samband med städning av rummet bör även städning av uteplats/ balkong ingå Servicen i buffé restaurangen varierade oerhört beroende på vart du satt och vem som serverade vid bordet. Många var fantastiska men en del var inte intresserade av gästen. Känns inte trevligt att under middag få höra hur personal skäller på varandra, detta bör skötas på annan plats! Rökning kan göras utomhus!

Bekräftad gäst: 2020-02-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-05


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2020-01-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

5884 omdömen
Utmärkt
 
4934
Väldigt bra
 
680
Bra
 
146
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2020-03-08

Inlägg av PK1961 Lund, Sverige

Excellent

Detta är ett mycket trevligt hotell, på bästa läge, som håller hög klass i alla avseenden. Hotell-lobbyn är stor, med 2 barer och tillgång till en liten buffet med varm mat hela dygnet. Personalen i receptionen, liksom all övrig personal på hotellet, är trevlig och till tillmötesgående. Vårt rum var av typen ”deluxe” vilket innebar att det var stort och smakfullt inrett. Likaså badrummet med dusch och separat badkar. Städning och service var god. Måltiderna serverades i en stor rymlig matsal, med tillgång till uteservering. Buffeterna var omfattande med många valmöjligheter. Hotellområdet är mycket stort, med ett varierat poolområde, med kanaler, öar och vattenfall, såväl som raksträckor för motionssim. En medelstor pool är uppvärmd till 33 grader, men det stora poolområdet är ouppvärmt, vilket innebar att det höll 21 grader den första veckan i mars, då vi var där. Samma som i havet, och därför inte så många badande. Hotellområdet har privat strand med uteservering, solsängar och parasoll, möjlighet till parasailing, paddleboard, trampbåtar, och egen dykfirma. Det serveras lunchbuffet även där. Sammanfattningsvis ett mycket trevligt hotell av hög standard, och som vi gärna kommer tillbaka till.

 
2020-01-20

Inlägg av 77Rille Falun, Sverige

Topp Hotell

Ett helt fantastiskt hotell, fina rum & STOR säng👍🏼 Buffén var helt fantastiskt god & sopporna var helt underbart goda. Vid pianobaren sprang den suveräna Mahmoud Mohmed runt & serverade goda drinkar & fyllde på både drinkar & chipsskålen hela tiden. Missa inte detta hotell🏌🏽‍♂️⛳️🕺😎

 
2019-12-07

Inlägg av 989anettee

Lyxig avkoppling i världsklass

Det bästa hotellet vi någonsin bott på. Servicen var fantastisk. Poolen, stranden, restaurangerna, överallt gjorde personalen allt för att vi skulle ha det så bra som möjligt. Jag vill framhålla Kareem i lobbybaren som var så fantastiskt uppmärksam och trevlig. Vi behövde bara slå oss ner i de sköna skinnmöblerna så var han snabbt där för att servera oss. Maten var högklassig vare sig det gällde de många ala carte restaurangerna eller den omväxlande buffén. Poolområdet var rent, stort och avkopplande. Det fanns till och med en liten ö med jacuzzi Och bastu. Stranden var ren och fräsch med gott om Solstolar. Rummet var stort och fräscht och i badrummet fanns både duschkabin och badkar. Bra produkter ingick också. Vi återvänder gärna till detta hotell.

 
2019-01-10

Inlägg av janmellgren

Kanonbra hotell

Lyxigt hotell, personligt bemötande och mycket hjälpsam personal. Fantastiskt poolområde med vacker miljö. Bästa hotellet som vi varit på. Maten var fantastisk med sex restauranger att välja på. Servicen till oss excellent. Hotellet har många faciliteter, SPA, golfbana, ett riktigt bra gym mm. Vi rekommendera detta hotell till alla.

 
2018-05-07

Inlägg av F5071LLmarief Vallentuna, Sverige

Fantastisk service

Vår bröllopsresa hit mellan den 12-19/4-18 blev över förväntan. Otroligt fin service och väldigt trevlig personal. Vi fick en exemplarisk vecka med utmärkt mat och fina omgivningar. Som bröllopspar fick vi väldigt fina överraskningar på hotellrummet vilket var otroligt gulligt. Restaurangens personal på hotellet var verkligen otroligt serviceinriktade och strålande glada hela tiden. Kan varmt rekommendera detta hotell. Vi kommer gärna tillbaka.