Rumstyper på Steigenberger Al Dau Beach

Deluxerum

Rymliga deluxerum i ljusa färger och marmorgolv. Möjlighet för extrabädd i form av hopfällbar säng. Telefon och satellit-tv med musikkanal. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Wifi med hög hastighet för 2-3 enheter per rum. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter, inklusive balkong.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Rymliga familjerum i ljusa färger och marmorgolv. Vattensäng, extrabädd i extrasängar samt bäddsoffa. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Rymliga superiorrum i ljusa färger med marmorgolv. Möjlighet för extrabädd i form av hopfällbar säng. Alla rum har telefon och satellit-tv med musikkanal. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Wifi med hög hastighet för 2-3 enheter per rum. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter, inklusive balkong.
Antal personer: 2-3 personer.