Restips till Dominikanska republiken

Restips till Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är ett semesterparadis med några av Karibiens vackraste stränder, sagolik natur och fascinerande platser att besöka. Planerar du en resa till Dominikanska republiken? Här kan du ta del av våra bästa tips inför resan.

Boka din resa till Dominikanska republiken

Ta del av den vackra naturen

Fantastiska stränder, tropisk djungel, vattenfall och mangroveträsk – den grönskande naturen på Dominikanska Republiken är lätt att förälska sig i. Inte nog med det är undervattenslivet enastående vackert med färgglada fiskar och korallrev!

Läs mer

Upplev den karibiska atmosfären

Salsa, merengue och bachata - På Dominikanska republiken dansar alla till de latinamerikanska rytmerna som spelas på dansställen över hela landet. Upplev även den karibiska atmosfären på någon av de årliga karnevalerna och festivalerna. 

Läs mer

Besök spännande sevärdheter

Om du är ute efter att upptäcka mycket på din semester är Dominikanska helt rätt plats för dig. Med sina spännande städer, många historiska sevärdheter, intressanta museum och enastående utsikter hittar du lätt flera platser värda ett besök. 

Läs mer

Restaurangtips i Cabarete & Sosua

På den fina stranden i Cabarete radar en mängd mysiga restauranger upp sig för att servera dig en fantastisk måltid. Här har du sanden mellan tårna och palmer som granne medan du njuter av en fräsch lunch eller en eftermiddagsdrink.

Läs mer

Restaurangtips i Puerto Plata

I Puerto Plata är restaurangbesöket en upplevelse av härliga smaker och dofter. Pröva gärna på några lokala specialiteter, ofta innehållandes färska frukter för en tropisk smak. Här hittar du även många internationella restauranger. 

Läs mer

Lokalproducerade smakupplevelser

Bland Dominikanska republikens lokalproducerade varor hittar du mängder med exotiska och smakrika frukter att njuta av. Pröva även nationaldrycken rom och den populära ölsorten Presidente.

Läs mer

Hitta din paradisstrand

Dominikanska republikens stränder uppfyller alla krav för vad som brukar förknippas med en paradisstrand – kritvita eller gyllene med finkornig sand, vajande palmer och ett azurblått hav med en behaglig temperatur i vattnet. 

Läs mer

Intressant shopping

Dominikanska republiken bjuder på goda shoppingmöjligheter - från att fynda smycken, kläder och souvenirer i småbutiker till att besöka varuhuskedjan La Sirena eller strosa runt på den stora gågatan i Santiago.

Läs mer

Sport på Dominikanska republiken

Om du är ute efter en aktiv semester är Dominikanska republiken en perfekt destination. Här finns fartfyllda aktiviteter både till havs, på stranden och i djungeln. Lär dig till exempel kite- eller windsurfing eller testa på forsränning. 

Läs mer