Golfbana med vacker utsikt i Paphos, Cypern

3 tips på golfbanor i Paphos

Vad sägs om att spela lite golf under din semester på Cypern? Varför inte kombinera härliga dagar i solstolen och dopp i det kristallklara havet med att gå en runda på golfbanan? Då är Paphos resmålet för dig! Här tipsar vi om 3 härliga golfbanor i natursköna omgivningar i toppklass runt Paphos!

Golf med vacker utsikt i Paphos på Cypern

1. Minthis Hills Golf Club

Spendera dagen på 18-hålsbanan Minthis Hills som ligger dryg 12 kilometer från Paphos stad, förutom högklassig golf får du njuta av fantastiska vyer över Trodosbergen. Golfbanan är designad av den legendariske golfarkitekten Donald Steel 1994 och är anlagd runt ett kloster från 1100-talet. Under golfrundan kommer du dessutom kunna njuta av härliga olivlundar, vinodlingar och det fantastiska landskapet samt en golfbana i toppklass. 

2. Eléa Estate Golf

Den utmanande golfbanan Eléa Estate hittar du ca 7 kilometer från Paphos stad. Golfbanan är designad av den brittiske golflegendaren Ser Nick Faldo och här kan du njuta av högklassig golf med golfbanor i världsklass i vackra omgivningar med utsikt över det skimrande blå Medelhavet. 

3. Secret Valley Golf 

Ungefär 23 kilometer söder om Paphos hittar du golfklubben Secret Valley Golf. Golfbanan är kanske en av de mest utmanande på hela Cypern. Golfbanan ligger i vackra omgivningar där du både får njuta av utsikten över bergen och det härliga Medelhavet. 


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Paphos, hitta och boka en resa till Paphos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Paphos

Här hittar du våra bästa tips på de bästa sevärdheterna, härligaste stränderna och mycket mer!

Se alla våra restips för Paphos

Cypern

  • Skönt väder med 300 soldagar om året
  • Vackra stränder i familjevänliga Fig Tree Bay
  • Nattliv eller avkoppling i Ayia Napa och Paphos
Se alla resor till Cypern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här