St Raphael Resort & Marina

St Raphael Resort & Marina är ett fint hotell, direkt ovanför stranden och småbåtsmarinan St Raphael, strax utanför Limassol. Här kan du koppla av vid fyra sköna pooler för både vuxna och barn och i hotellets spa. Hotellets All Inclusive är värt att köpa till hemifrån då det finns ett stort utbud av restauranger med smaker från Thailand, Cypern och Italien och dessutom ett stort utbud av veganska och vegetariska rätter.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Barn äter för 0 kr

På det här hotellet äter barn för 0 kronor när en vuxen köper till en måltid, antingen frukost, halvpension, helpension eller All Inclusive. Erbjudandet gäller hela sommarsäsongen.  

Gäller när man adderar en måltid, ingår frukost behöver man lägga till en måltid

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum 1-3 personer/1-5 personer, varav 3 barn. Executiverum för 2-4 personer, varav 2 barn. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2337 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mellan hotellet och stranden ligger en fin trädgård där du kan koppla av med en bok under en palm och sedan ta ett dopp i havet. St Raphael Resort & Marina har två pooler, en med en swim up-bar och en med vattenrutschkanor samt två barnpooler, varav en har solskydd/tak. Solstolar, parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår vid poolerna, för trädgården och på stranden.

Hotellet har två bufférestauranger, flera à la carte-restauranger och två barer. I Octagon kan du äta frukost och lunch och i Palladium kan du äta middag. Alakati Cyprus Taverna serveras cypriotiska mezes samt kött- och fiskrätter, öppet för middag. Splash Street Food Restaurant serveras under dagen street food som sallader, souvlaki, burgare med mera. Seashells Healthy Living Vegan Restaurant serverar 100 % veganska rätter, restaurangen ligger nere vid stranden och har öppet dagligen från tidig förmiddag eller tidig kväll, lunch serveras mitt på dagen. Vill du prova på en av världens bästa kök ska du besöka den thailändska restaurangen Golden Monkey Autentic Thai Restaurant, öppet för middag eller à la carte-restaurangen Marina Bege som serverar kvällstid bland annat fiskrätter, ostron och kötträtter. I Ristorante Dolce Vita serveras det bästa från det goda italienska köket och här kan du äta middag. Alla restauranger serverar veganska och vegetariska rätter och glutenfria alternativ. Hotellet har två barer, Captains Bar & Terrace där du kan ta något läskande att dricka men även lättare snacks samt sushi under helgerna och en swim up-bar vid poolen.

I hotellets spa kan du njuta av ett gym, bastu, ångbastu jacuzzi och en inomhuspool - uppvärmd november-mars. Spabehandlingar mot avgift. Två tennisbanor med konstgräs - rackets och bollar finns att låna, kvällsbelysning mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn 4–12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Spelrum. Dagliga aktiviteter som till exempel bågskytte, bordtennis och aerobics. På hotellet kan du även hyra cykel. Kvällsunderhållning några kvällar i veckan. På stranden finns ett dykcenter och olika vattensporter - mot avgift.

Strykjärn och strykbräda finns mot förfrågan i receptionen. Inom promenadavstånd från hotellet hittar ni affärer, barer och restauranger. Till Limassols centrum är det ca 12 kilometer. Lokalbussar till Limassol finns strax utanför hotellet.

Stranden nedanför har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Utmärkelsen garanterar vattenkvaliteten, god badsäkerhet, bra miljömässig information till besökarna, en korrekt behandling av den lokala naturen samt flera andra miljömässiga och kvalitetsmässiga kriterier. Blå Flagg är ett av världens mest erkända miljömärken som tilldelas stränder, småbåtshamnar och hållbara båtturismoperatörer.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Frukosten serveras i bufférestaurangen Octagon kl. 07.00-10.30 och middagen serveras i bufférestaurangen Palladium kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Octagon, kl. 07.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurangen Octagon, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i restaurangen Splash Street Food Restaurant, 10.30-12.00 och 15.30-18.00 samt lunch från meny kl. 12.30-15.00
 • Lunch i restaurangen Seashells Healthy Living, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Palladium, 19.00-22.00
 • Middag i restaurangen Alakati Cyprus Taverna, kl. 19.30-22.00
 • Middag i restaurangen Ristorante Dolce Vita, kl. 19.30-22.00
 • Obegränsat med lokala och internationella förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl.10.00-24.00
 • En flaska vatten på rummet, fylls på dagligen
 • Vatten och läsk i minibaren, fylls på en gång i veckan
 • Kanot och pedalbåt, begränsat antal timmar per dag och vecka.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 15.00 på avresedagen.

Alla hotell, Limassol

Park Beach

På Park Beach väntar lata dagar vid poolen eller i en solstol på stranden, hotellet ligger direkt ovanför den fina sandstranden i Limassol. Hotellet har två restauranger för dina måltider och ett gym för din träning.