Kundomdömen om Kokkinos Boutique

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 89 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget.
-
Hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
Trevlig personal framför allt städ och frukost.
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2023-10-23


8 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-23


9 av 10

+
Personalen, underbara människor…..verkligen !!!! Genuint underbara, vänliga, hjälpsamma, trevliga.
-
Från kl.10.00 till 19.00 spelades på alldeles för hög volym, ute vid poolen,bara techno musik !!!! Varje dag !!!! Å det va inte så kul i två veckor. Ingen blandning alls, bara techno. Asjobbigt blev det till slut !!! Det va riktigt tråkigt

Bekräftad gäst: 2023-09-24


8 av 10

+
Läget
-
För hårda sängar Saknade andra kuddar dem hade bara en sort Ingen Bodylotion eller Balsam fanns och inga morgonrockar. Mycket lyhört mot gatan trots öronproppar så hörde man skrålet från barerna långt in på natten. Sedan behövde man sätta i kortet för aircondition och det gick inte att ha den på och ha öppet balkongen.

Bekräftad gäst: 2023-09-03


10 av 10

+
Fräscha rum som städades varje dag, jätte trevlig personal!
-
Svårt att få solsäng vid poolen

Bekräftad gäst: 2023-08-21


7 av 10

+
Relativt nytt och fräscht
-
Inget som går att påverka men en större pool med fler solstolar

Bekräftad gäst: 2023-08-21


9 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-08-20


10 av 10

+
Otroligt hjälpsam och trevlig personal
-
Väldigt skuggigt vid poolen. Saknade gym

Bekräftad gäst: 2023-08-14


10 av 10

+
Överlag var allt bra
-

Bekräftad gäst: 2023-08-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

205 omdömen
Utmärkt
 
122
Väldigt bra
 
35
Bra
 
23
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-07-08

av AlexanderAuto Protaras, Cypern

Riktigt bra hotell

Hej, och välkommen till min recension. Hotellet var fantastiskt. Bra frukost. Renoverat hotell, Riktigt fina rum. Poolen är bra. Bode i block b så man hörde inget från main gatan vilket var skönt. Massa bra restauranger runt hotellet Samt strand cirka 250 meter ifrån hotellet.

 
2017-09-14

av Jennie7705 Halmstad, Sverige

Budget hotell

Ett budget hotell och det märktes verkligen. Myror på rummet, trasig toalettkrans, dålig städning på rummet, de renbäddade inte under vår vecka där, duschrummet man får låna är äckligt då det stinker gift o det ligger döda kackerlackor där trots att man meddelat resebolaget o de kontaktat hotellet, det kostar 2€ per handduk om man ska låna det när man duschar i duschrummet innan hemresa, så vi duschade av oss på stranden o det dunkade utmärkt. Hotellet ligger väldigt centralt, 5min promenad till stranden. Flera barer o restauranger i närheten. Friends bar ligger i hotellbyggnaden, väldigt trevlig personal där och goda drinkar.

 
2017-07-19

av 648jarla Stockholm, Sverige

Låg standard, men trevligt och ligger fantastiskt bra

Somliga sätter nog betyget "dåligt" på detta hotell, för det är rejält slitet. Men det ligger väldigt bra, mitt i centrum och 200 m från stranden. Så andra kanske sätter "Bra". Jag tycker det ändå stöter mot "Bra", även om jag sätter "medel". Poolen är tillräcklig, om man bara vill sitta och läsa vid den. Sängarna helt ok, men inte toppen. Toaletter som funkar, men hakar sig. Är tillräckligt rent - men jag kommer att skaka alla kläder och väskan innan vi åker hem. Annars kan vi få objudna gäster (kackerlackor) med hem. Lugnt och skönt, mitt i smeten. Bra restauranger som omger den; dit går man för frukost - även om det finns även här. Personalen trevlig. Känns lite genuint faktiskt :)

 
2016-07-05

av Kenneth N Karlstad, Sverige

Här har tiden stått still

Jag hade detta hotell som bas när jag jobbade som reseledare för 27 år sedan. Här har tiden verkligen stått still. Allt är sig likt. Det behöver nödvändigtvis inte vara dåligt eftersom det också visar på att de har förvaltat och vårdat hotellet väldigt bra. Det är rent och snyggt både på rummet och runt poolen. Personalen är trevlig och tillmötesgående. Efter ett tips så önskade jag en lägenhet högt upp och fick därmed havsutsikt. Tyvärr kom den med en kvällssol som gjorde det olidligt att sitta ute för att ta ett glas efter en dag vid poolen eller stranden. Man kunde önska att luftkonditioneringen ingick i priset, nu kostar det 35 euro/vecka. Sen önskar man att hotellet kunde komma in i 2000-talet och såg till att det finns wifi på hotellet.

 
2016-06-17

av Anna-Carin G

Enkelt, men rent

Vi bokade ospecat och fick sova en natt på Kokkinos innan vi fick flytta till annat hotell. Vi fick en tvårums-lägenhet på första våningen ut mot gatan. Väldigt spartanskt inredd lägenhet, gammalt möblemang. Som tur var var det inte så mycket trafik utanför denna natt, för alla ljud hördes väldigt väl. Toaletten gick knappt att spola, det kom nästan inget vatten. Sängarna i sovrummet var okej att sova i, soffan i vardagsrummet som bäddades ut till säng var gropig... Personalen var jättetrevlig.