Kundomdömen om Kokkinos Boutique

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 101 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen var bäst. Alltid glada, trevliga och pratade lite extra. Allt var väldigt fräscht och välskött.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-03


10 av 10

+
Alla var bra...mycket nöjd med allt
-

Bekräftad gäst: 2024-05-27


10 av 10

+
Otroligt fint städat varje dag. Och personalen, helt fantastiska!
-

Bekräftad gäst: 2024-05-27


10 av 10

+
Allt var mycket bra.. jag har nog aldrig bott så bra förut. Har ändå rest en del. Så är mycket nöjd och kommer att bo på detta hotell igen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-27


10 av 10

+
Den vänliga och hjälpsamma personalen, samt att det var så rent. Frukostbuffén ”gick inte heller av för hacko”
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Helt underbart personal, rent och fint, mycket bra sängar med gott om kuddar och fanns även tjockt täcke att välja i garderoben, kyl, safebox och ac var gratis. Frukost var en väldigt rik buffé med mycket att välja på. Lugnt och tyst trots att hotellet ligger så centralt. Personalen var även så snäll att uppvakta min make på hans födelsedag med bubbel och cupcake vilket var så gulligt och uppskattat. Nära till havet och den långa fina sandstranden och mitt i centrum.
-
Inget allt var bättre än förväntat

Bekräftad gäst: 2024-05-19


8 av 10

+
Läget.
-
Hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
Trevlig personal framför allt städ och frukost.
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2023-10-23


8 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-23


9 av 10

+
Personalen, underbara människor…..verkligen !!!! Genuint underbara, vänliga, hjälpsamma, trevliga.
-
Från kl.10.00 till 19.00 spelades på alldeles för hög volym, ute vid poolen,bara techno musik !!!! Varje dag !!!! Å det va inte så kul i två veckor. Ingen blandning alls, bara techno. Asjobbigt blev det till slut !!! Det va riktigt tråkigt

Bekräftad gäst: 2023-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

211 omdömen
Utmärkt
 
126
Väldigt bra
 
36
Bra
 
23
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2024-05-19

av Getaway07983068111 Stockholm, Sverige

Vänlig och serviceminded personal, fantastisk frukostbuffé. Fräscht och rent överallt.

Fantastiskt fint litet hotell med service av högsta klass. Rent och fräscht både inne och ute. Läste en tidigare recension där det ansågs dåligt att det bara fanns en kudde per säng, men nu fanns det extrakuddar. Bra ordnat för oss som måste checka ut kl 12, men inte skulle åka hem förrän 21. Vi hade tillgång till duschar, omklädningsrum och bagageförvaring, vilket gjorde att vi kunde tillbringa hela sista dan på stranden.

 
2024-05-18

av Malin H

Mycket bra hotell med fantastisk personal

Jättetrevlig personal, rent, toppenläge mitt i centrum och nära långa fina sandstränder. Ett extra stort tack och plus i kanten vara att hotellet även uppvaktade en av oss som fyllde år under semestern här. Personalen var toppen och hotellet klart värt att rekommendera. Kommer gärna tillbaka!! Bodde på rum B120

 
2019-07-08

av AlexanderAuto Protaras, Cypern

Riktigt bra hotell

Hej, och välkommen till min recension. Hotellet var fantastiskt. Bra frukost. Renoverat hotell, Riktigt fina rum. Poolen är bra. Bode i block b så man hörde inget från main gatan vilket var skönt. Massa bra restauranger runt hotellet Samt strand cirka 250 meter ifrån hotellet.

 
2017-09-14

av Jennie7705 Halmstad, Sverige

Budget hotell

Ett budget hotell och det märktes verkligen. Myror på rummet, trasig toalettkrans, dålig städning på rummet, de renbäddade inte under vår vecka där, duschrummet man får låna är äckligt då det stinker gift o det ligger döda kackerlackor där trots att man meddelat resebolaget o de kontaktat hotellet, det kostar 2€ per handduk om man ska låna det när man duschar i duschrummet innan hemresa, så vi duschade av oss på stranden o det dunkade utmärkt. Hotellet ligger väldigt centralt, 5min promenad till stranden. Flera barer o restauranger i närheten. Friends bar ligger i hotellbyggnaden, väldigt trevlig personal där och goda drinkar.

 
2017-07-19

av 648jarla Stockholm, Sverige

Låg standard, men trevligt och ligger fantastiskt bra

Somliga sätter nog betyget "dåligt" på detta hotell, för det är rejält slitet. Men det ligger väldigt bra, mitt i centrum och 200 m från stranden. Så andra kanske sätter "Bra". Jag tycker det ändå stöter mot "Bra", även om jag sätter "medel". Poolen är tillräcklig, om man bara vill sitta och läsa vid den. Sängarna helt ok, men inte toppen. Toaletter som funkar, men hakar sig. Är tillräckligt rent - men jag kommer att skaka alla kläder och väskan innan vi åker hem. Annars kan vi få objudna gäster (kackerlackor) med hem. Lugnt och skönt, mitt i smeten. Bra restauranger som omger den; dit går man för frukost - även om det finns även här. Personalen trevlig. Känns lite genuint faktiskt :)