Rumstyper på Cavo Maris Beach Hotel

Executiverum

Executiverum med balkong och begränsad havsutsikt. Rummet består av ett vardagsrum med en bäddsoffa och ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Två badrum, ett med dusch och wc och ett badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 47-58 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng och två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: Ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i ihopvikbar säng, i bäddsoffa eller i våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.