Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 43 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
6,5 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


3 av 10

+
Nära centrum
-
Allt. Bättre service. Större hiss. Bedrövligt liten

Bekräftad gäst: 2021-08-22


5 av 10

+
Läget. Nära stranden, tog bara några minuter att komma till shopping & mat gatorna.
-
Det står att dom byter lakan & handdukar 2 gånger i veckan men dom bytte endast en gång.

Bekräftad gäst: 2021-08-15


3 av 10

+
Man kunde lämna in nyckeln innan man gick ut
-
städningen var katastrofal, dem hängde t.om in våran ” please clean our room” vi var borta från 8-16 och då hade dem hängt in den i rummet. Vi blev väldigt irriterade. Dem städade vårat rum 3 av 6 dagar.

Bekräftad gäst: 2021-08-15


7 av 10

+
-
Hotellet borde ha flera hissar!

Bekräftad gäst: 2021-08-08


7 av 10

+
Maten
-
Kallare pool

Bekräftad gäst: 2021-07-25


5 av 10

+
-
Mat utbudet och kvaliteten. Underhållningen. Under pandemin att personalen använder munskydd på ett korrekt sätt. Att hotellet ser till att gästerna följer pandemireglerna.

Bekräftad gäst: 2021-07-11


2 av 10

+
Låg bra, nära strand och uteliv.
-
mer varierad buffé. Inte stänga ner hotellet för säsongen när gäster är kvar.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Det var rent och snyggt
-
Att inte börja nedstängningen av hotellet inför vinter 3 dagar innan gästerna lämnar. Det var väldigt mycket mindre buffé de sista tre dagarna - enformigt.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


4 av 10

+
Snygg reception och bra personal där.
-
Bättre och mer varierad mat. Byta handdukar oftare. Mer information om rummen i källaren -att man kan byta om där sista dagen när man måste lämna rummet kl 12 och hemresan startar kl 20 Två stolar på rummet så man tex kan sitta tillsammans och

Bekräftad gäst: 2019-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

243 omdömen
Utmärkt
 
135
Väldigt bra
 
61
Bra
 
29
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-11-06

av rosamunda2015 Sundsvall, Sverige

Inte trevligt

Städade rummen före kl 09.00 och stod och väntade medans man gjorde sina behov på toaletten. En av oss slog tyvärr sönder en liten glasskål på toaletten som satt väldigt löst, fick betala 200 kr och vi var inga busar, två lugna medelålders damer. När jag skulle hämta nyckel i receptionen så tog dom ryssarna före och det var verkligen uppenbart, inget missförstånd. Mycket sunkit poolområde. Saknade grönsaker till frukost, endast tomater och gurka fanns. Ingen läslampa på rummet, fick låna en läslampa (det var bra) men när jag skulle checka ut med resväska och packning, frågade damen i receptionen vart är lampan, jag svarade på rummet naturligtvis, då får du hämta den sa hon, ok eftersom jag är kund så hämtade jag den med packning och allt, vad är det för service, har aldrig varit med om sådan dålig service och det har funnits läslampa på alla hotell jag bott och jag reser 3-4 gr per år. Inga krokar att hänga upp handdukar eller något annat på rummet, Bara en krok på toaletten och vi var faktiskt två personer. Fick inte sitta vart vi ville på frukost, gud nåde om man tog ett 4 bord och va bara själv eller två, det var definitivt inte full i restaurangen långt ifrån. Städerskan tog vårt privata örngott på kudde vi hade tagit med själv. Har heller aldrig varit med om att hyra handduk för att duscha sista dagen. Har gett feedback på hotellen i alla 12 år på Ayia Napa och alltid varit supernöjd.

 
2019-05-31

av Rebecca A

Mycket trevlig hotelvistelse!

Vi hade en mycket trevlig hotellvistelse på Stamatia på Ayia napa. Från Hotellet var det nära till allt! Gångavstånd till stranden och city. Trevlig personal med bra service! Väldigt bra hotell för pengarna! Bra drinkmeny med många drinkar på all inclusive.

 
2018-07-02

av Ekaterina73 Ystad, Sverige

Ett nyrenoverat hotell nära centrum och stranden

Vi var på Stamaita hotell de 2 sista veckorna i juni. Hotellet är mycket fräscht och ljust. Det ligger nära stranden och centrum. Bra rum med bra ljudisolering. Roliga kvällsshowar vissa dagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Men det var några minus. Om man inte får havsutsikt eller utsikt mot gatan då får man utsikt mot bakgatan mellan Stamatia och grannhotellet som ligger mycket nära. Ingen trevlig utsikt..Där hör man ljud från AC, bilar som levererar varor och personal som sitter och har sina raster och tittar på.. eller gör annat. Frukosten var enkel, inget speciellt. Vi köpte all inklusive. Bättre att vi inte hade gjort det. För att maten var så där. Många gånger blev vi väldigt besvikna. De hade mycket grönsaker, sallader. Men varm mat smakade och såg ut som om det den varit uppvärmd från dagen innan eller tidigare.Den var torr och hade ingen god smak. Goda kakor hade dem och vattenmelon varje dag. Vi var inte hungriga men inte nöjda. Vi har varit på flera all inklusive tidigare och detta var sämst. Köper man all inklusive då förväntar man sig att man får vattenflaska på rummet, om vattnet i kranen inte är drickbart, men nej.. Man ska gå till baren och fylla på en flaska med vatten om man vill. Vi köpte vatten istället. Det var inte så roligt att gå fram och tillbaka för att få vatten, speciellt att man dricker mycket vatten där. Poolhandukar kostar 2 euro för ombyte. På balkongen var det Ingenstans att hänga sina våta badkläder. Vi tog med oss en tvättlina efter vi har läst om detta hotellet på tripadvisor sedan tidigare. Vi är tacksamma för det. Tvål och shampoo får man bara en gång vid ankomst. Vi fick köpa det. Annars var det bra.

 
2018-03-03

av Anders J

Fick ej rätt rum

Jag börjar vid rummet vi fick var mot gatan vilket jag inte hade betalt för. Gick till receptionen där dom hävdade att det va rätt men jag sa att det stämmer inte med priserna. Vi fick kompensation i matsalen när vi åt där även på vinet utan att dom sa varför men räknade ut det själv att så måste va fallet varför annars sänka priset?. I övrigt nöjd förutan att det va många ryssar som bodde på hotellet o att det fanns för lite solstolar vid poolen.

 
2021-08-23

av georgia a Larnaca, Cypern

VERY POOR HOTEL!

Τhe hotel had one small parking in front. They changed our towels one time ONLY in 4 days and it only had 1 elevator which was very small and every time we had to wait 10 minutes to go to the 4th floor . The room was nothing special and the cleaner just made the bed and left.