Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 116 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mat, personal, läge
-
För liten pool och för lite aktiviteter

Bekräftad gäst: 2024-05-20


9 av 10

+
Personalen :-)
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


7 av 10

+
Bra mat, trevlig personal, närheten till allt. Rent.
-
Bara en hiss, mycket väntan. Mer matalternativ till barnen. Mer ute platser i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2024-05-05


8 av 10

+
servicen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-05


9 av 10

+
Bra service. Bra mat , fina rum, trevlig personal
-
Toalett stolarna är för låga. Har man problem med knän eller höfter är det en plåga att sätta sig.

Bekräftad gäst: 2024-04-27


5 av 10

+
Väldigt litet rum
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


6 av 10

+
Städningen och rummet
-
10 euro för en halvtimme bastu. Litet poolområde med få solsängar. Dålig frukost.

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
Vi fick byta rum. Pg av för mycket buller ifrån vägen
-
Informera gärna om halvpension. De sa att vi inte skulle få middag innan vi skulle åka 20.10 till flygplatsen.

Bekräftad gäst: 2023-10-30


8 av 10

+
Maten , läget
-
Inget vettigt gym, lugnare i matsalen . Personal stressade och slammar med tallrikar . Liten pool

Bekräftad gäst: 2023-10-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

292 omdömen
Utmärkt
 
167
Väldigt bra
 
67
Bra
 
34
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2024-05-07

av OnAir66977936992

Det bästa Allinclusive hotellet

Ett helt underbart hotell.. Nära till båda strand o och butiker. Hotellet har Bra och väldigt trevlig personal som alltid var där för hjälp om man behövde. Rummen var rena o fräscha. Maten var riktigt god. Ett ställe jag absolut tänker åka tillbaka till.

 
2023-07-01

av Alice G

Rekommenderar starkt

Verkligen en toppenupplevelse. Reste med mina 9 tjejkompisar och vi hade det superbra hela veckan. Fräscha rum, god mat och framförallt supertrevlig personal. Bokade via air tours och hela resan gick supersmidigt. Rekommenderar starkt!

 
2023-06-23

av Axel M

Fantastiskt Hotell

Ett riktigt bra hotel men trevlig personal. Rummen är jättefina och roomservicen sköts hela tiden. Jag är fascinerad över hur ett hotell kan vara så perfekt. Jag uppskattar även hur uteplatserna är och hur det finns pool till alla åldrar. Enligt mig som har varit på andra hotell så är det absolut det bästa jag varit på. Big upp!

 
2022-07-03

av thereser614

Fantastiskt vilken service 😃

Dem förvandlade våran semester till ett minne vi inte kommer glömma,så himla trevlig personal och servicen var fantastisk, kan varmt rekommendera detta hotell. Det ligger nära både havet och affärerna.

 
2019-11-06

av rosamunda2015 Sundsvall, Sverige

Inte trevligt

Städade rummen före kl 09.00 och stod och väntade medans man gjorde sina behov på toaletten. En av oss slog tyvärr sönder en liten glasskål på toaletten som satt väldigt löst, fick betala 200 kr och vi var inga busar, två lugna medelålders damer. När jag skulle hämta nyckel i receptionen så tog dom ryssarna före och det var verkligen uppenbart, inget missförstånd. Mycket sunkit poolområde. Saknade grönsaker till frukost, endast tomater och gurka fanns. Ingen läslampa på rummet, fick låna en läslampa (det var bra) men när jag skulle checka ut med resväska och packning, frågade damen i receptionen vart är lampan, jag svarade på rummet naturligtvis, då får du hämta den sa hon, ok eftersom jag är kund så hämtade jag den med packning och allt, vad är det för service, har aldrig varit med om sådan dålig service och det har funnits läslampa på alla hotell jag bott och jag reser 3-4 gr per år. Inga krokar att hänga upp handdukar eller något annat på rummet, Bara en krok på toaletten och vi var faktiskt två personer. Fick inte sitta vart vi ville på frukost, gud nåde om man tog ett 4 bord och va bara själv eller två, det var definitivt inte full i restaurangen långt ifrån. Städerskan tog vårt privata örngott på kudde vi hade tagit med själv. Har heller aldrig varit med om att hyra handduk för att duscha sista dagen. Har gett feedback på hotellen i alla 12 år på Ayia Napa och alltid varit supernöjd.