Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig personal och väldigt god mat
-
Hissen. Dörrarna stängdes alldeles för snabbt. Min gamle far hann knappt hinna in utan fick dörrarna på sig.

Bekräftad gäst: 2021-11-07


7 av 10

+
Trevlig personal. Bra rum.
-
Tydligen slutet av säsongen så frukostutbudet minskade hela veckan även fast vi var kvar, dvs de hade gäster. Solsängarna vid poolen levde på sista versen.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


4 av 10

+
Närheten till havet o till stan.
-
Städningen, personalens bemötande i matsalen o kring baren/poolen.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


7 av 10

+
lägert
-
maten tappade i kvalitet och hygienen på maten de sista dagarna var tveksam

Bekräftad gäst: 2021-11-01


10 av 10

+
Den otroligt trevliga personal! Speciellt de som jobbade i köket/serveringen.
-
Det enda vi saknade var en sänglampa och en liten lampa på balkongen

Bekräftad gäst: 2021-10-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


7 av 10

+
Trevlig personal.
-
Hårdaste sängar jag upplevt, även om jag gärna sover på en fast madrass. Men detta var alldeles stenhårda.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


4 av 10

+
Maten var super. Personalen i matsalen var mycket service inriktade och väldigt trevliga.
-
Sängen var jättehård och smal.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Att det var litet.
-
Dålig musik i baren. Gick hellre upp på rummet

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Ville man ha filtar eller bäddmadrass så ordnade dom det
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2021-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

248 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
61
Bra
 
30
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-11-06

av rosamunda2015 Sundsvall, Sverige

Inte trevligt

Städade rummen före kl 09.00 och stod och väntade medans man gjorde sina behov på toaletten. En av oss slog tyvärr sönder en liten glasskål på toaletten som satt väldigt löst, fick betala 200 kr och vi var inga busar, två lugna medelålders damer. När jag skulle hämta nyckel i receptionen så tog dom ryssarna före och det var verkligen uppenbart, inget missförstånd. Mycket sunkit poolområde. Saknade grönsaker till frukost, endast tomater och gurka fanns. Ingen läslampa på rummet, fick låna en läslampa (det var bra) men när jag skulle checka ut med resväska och packning, frågade damen i receptionen vart är lampan, jag svarade på rummet naturligtvis, då får du hämta den sa hon, ok eftersom jag är kund så hämtade jag den med packning och allt, vad är det för service, har aldrig varit med om sådan dålig service och det har funnits läslampa på alla hotell jag bott och jag reser 3-4 gr per år. Inga krokar att hänga upp handdukar eller något annat på rummet, Bara en krok på toaletten och vi var faktiskt två personer. Fick inte sitta vart vi ville på frukost, gud nåde om man tog ett 4 bord och va bara själv eller två, det var definitivt inte full i restaurangen långt ifrån. Städerskan tog vårt privata örngott på kudde vi hade tagit med själv. Har heller aldrig varit med om att hyra handduk för att duscha sista dagen. Har gett feedback på hotellen i alla 12 år på Ayia Napa och alltid varit supernöjd.

 
2019-05-31

av Rebecca A

Mycket trevlig hotelvistelse!

Vi hade en mycket trevlig hotellvistelse på Stamatia på Ayia napa. Från Hotellet var det nära till allt! Gångavstånd till stranden och city. Trevlig personal med bra service! Väldigt bra hotell för pengarna! Bra drinkmeny med många drinkar på all inclusive.

 
2018-07-02

av Ekaterina73 Ystad, Sverige

Ett nyrenoverat hotell nära centrum och stranden

Vi var på Stamaita hotell de 2 sista veckorna i juni. Hotellet är mycket fräscht och ljust. Det ligger nära stranden och centrum. Bra rum med bra ljudisolering. Roliga kvällsshowar vissa dagar. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Men det var några minus. Om man inte får havsutsikt eller utsikt mot gatan då får man utsikt mot bakgatan mellan Stamatia och grannhotellet som ligger mycket nära. Ingen trevlig utsikt..Där hör man ljud från AC, bilar som levererar varor och personal som sitter och har sina raster och tittar på.. eller gör annat. Frukosten var enkel, inget speciellt. Vi köpte all inklusive. Bättre att vi inte hade gjort det. För att maten var så där. Många gånger blev vi väldigt besvikna. De hade mycket grönsaker, sallader. Men varm mat smakade och såg ut som om det den varit uppvärmd från dagen innan eller tidigare.Den var torr och hade ingen god smak. Goda kakor hade dem och vattenmelon varje dag. Vi var inte hungriga men inte nöjda. Vi har varit på flera all inklusive tidigare och detta var sämst. Köper man all inklusive då förväntar man sig att man får vattenflaska på rummet, om vattnet i kranen inte är drickbart, men nej.. Man ska gå till baren och fylla på en flaska med vatten om man vill. Vi köpte vatten istället. Det var inte så roligt att gå fram och tillbaka för att få vatten, speciellt att man dricker mycket vatten där. Poolhandukar kostar 2 euro för ombyte. På balkongen var det Ingenstans att hänga sina våta badkläder. Vi tog med oss en tvättlina efter vi har läst om detta hotellet på tripadvisor sedan tidigare. Vi är tacksamma för det. Tvål och shampoo får man bara en gång vid ankomst. Vi fick köpa det. Annars var det bra.

 
2018-03-03

av Anders J

Fick ej rätt rum

Jag börjar vid rummet vi fick var mot gatan vilket jag inte hade betalt för. Gick till receptionen där dom hävdade att det va rätt men jag sa att det stämmer inte med priserna. Vi fick kompensation i matsalen när vi åt där även på vinet utan att dom sa varför men räknade ut det själv att så måste va fallet varför annars sänka priset?. I övrigt nöjd förutan att det va många ryssar som bodde på hotellet o att det fanns för lite solstolar vid poolen.

 
2021-08-23

av georgia a Larnaca, Cypern

VERY POOR HOTEL!

Τhe hotel had one small parking in front. They changed our towels one time ONLY in 4 days and it only had 1 elevator which was very small and every time we had to wait 10 minutes to go to the 4th floor . The room was nothing special and the cleaner just made the bed and left.